login |

Van-e sitcom a Joey után?

2006. 03. 17. 15:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: szitkomajánló

A Joey meghalt, vagyis egyelőre csak annyi biztos, hogy az NBC levette a műsorról, de a maradék részek tuti, hogy ki fognak menni a nemzetközi forgalomban, így szerintem a hazai HBO-ra is – ha meg nem, akkor máshova. (Pl. most az ausztrálok nézheti hétről-hétre a Kitchen Confidential az USA-ban le nem adott részeit.) Lehet káromkodni, hogy rossz NBC, csúnya, fúj, de ne feledjük. A Joey 1×01-et 18,6 millióan nézték, az 1×02-őt 15,4 millióan, azután 15 millió alá ment a nézettség, hogy az 1. évad fináléját 8,6 millióan lássák. A legutóbbi, 2×14-es rész alig 4 millió nézője (vagy az a 14 millió, aki elhagyta a sorozatot) pedig kimondta a halálos ítéletet.

De mivel vigasztalódjon az, aki elvonási tüneteket érez? Egy kis gyors összegzés következik most pár nap alatt, a mostani, aktuális sitcomokról. Én is véleményezek, Human is – talán két ember véleménye többet számít.

Addig is, lehet kezdeni az épp aktuális Loop-pal, remélhetőleg nem én néztem be valamit és másnak is tetszeni fog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz