login |

Újabb Lost-titokról hull le a lepel

2006. 08. 02. 07:52 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: nem besorolt

Nem spoiler, csak annak, aki nem látta a 2. évadot, viszont aranyos. Michael a Frank. Ave. blogról végre tudott beszélni Carlton Cuse producerrel, aki egy, a neten már tövig lerágott csontról lebbentette fel a leplet – arról, hogy vajon Desmond-nál miért csak pár éves a mosógép és a szárító, ha a többi berendezési tárgy a 70-es évekből való.

Lost mosógép

Természetesen a válasz a készítők hibájában rejlik. Azt hitték, hogy elég öregnek néz ki a mosógép és eszükbe sem jutott, hogy egyeseknek annyi idejük van rajongásuk kiteljesítése közepette, hogy kiszúrják, hogy a gép Kenmore He3t vagy 4t márkájú és ezek csak 2000-ben jelentek meg a piacon. A vicces persze az egészben az, hogy a Lost eljutott az összeesküvéselméletek gyártásának olyan fokára, hogy a rajongók egy része ezt is egy elrejtett utalásnak vélték és még egy fórumtopikot is szenteltek a témának “Desmond mosogatója – az egyik legfontosabb utalás?” címmel.

Amúgy, aki emlékszik annak beugorhat, hogy a hibával kapcsolatban egy későbbi epizódban kikcsintottak ránk a készítők Libby-n keresztül, aki szóvá tette, hogy miért néz ki újnak a mosogatógép. A net hatása az amerikai sorozatokra. Mindenesetre a Lost-jelenséggel kapcsolatban hatványozottan igaz, hogy a rajongás eljutott olyan fokra, hogy bármilyen (minden filmben, sorozatban) fellelhető tárgyi vagy egyéb tévedést a rajongók simán szándékosan elhelyezett jelnek vélnek és történetet kerítenek köré. És, ha más nem, ez mindenféleképpen a sorozat számlájára írható. Ügyes.

6 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2006. 08. 02. 11:14

Rá is jött az egyik a fórumban:
“The front corporation behind the dharma hoax is Whirlpool.”
:DD
Úgy tudtam, már az elejétől fogva éreztem :DD

TorrenteXY - 2006. 08. 02. 11:46

De jó lenne, ha nekem is olyan sok szabadidőm lenne mint egyeseknek!:)
Most komolyan, engem ettől sokkal jobban érdekel (talán spoiler) mi az a szobor a 2. évad végén!?!

df - 2006. 08. 02. 13:38

engem meg az érdekelne mik azok a szörnyek az első évad első három részében amik utánna eltűnnek és csak holmi fekete füstök jönnek amik nem éppen ugyanazok

Casillas - 2006. 08. 02. 14:02

és főleg hová lettek a jegesmedvék? ^^

hmm - 2006. 08. 02. 14:38

df.. azért remélem hanggal nézed a sorozatokat. a fekete füst = szörny. ugyanolyan hangja van. 1. évad fináléjában egyékbént miutén elkapta Lockeot lehet látni a füstöt egy pillanatra.

Jegesmedvék pedig minden bizonnyal Walt fejéből pattanak ki(szó szerint..) mert különleges gyerek. Aki látta az összes részt annak nem kell magyarázni.

Casillas - 2006. 08. 03. 19:38

hát, pilotban nappal jegesmacis képregényt olvasott, de hogy a fejéből pattannának ki?
mindenesetre eredeti elképzelés, teccik ;>

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz