login |

A Szökés magyar hangjai

2006. 08. 10. 17:57 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, szinkron,

Azt már tudjuk a promók alapján, hogy Michael Scofield (Wentworth Miller) magyar hangja Hevér Gábor lesz (fénykép), akit Leonardo DiCaprio és az Amerikai pités Jim, vagyis Jason Biggs állandó hangjaként ismerhettük meg. Ő sorozatban legutoljára a Tru Calling-ban kapott hangszerepet.

Az is nagyon valószínűnek tűnik, hogy Lincoln hangja az a Selmeczi Roland lesz (kép), aki már a John Doe-ban már szinkronizálta Dominic Purcell-t (és, aki az egyik legprofibb hazai szinkronhangnak számít – sorozatokban ő volt Jack Bauer a 24-ben, Quinn Mallory a Sliders-ben vagy most ő Dr. Wilson a House-ban, és ugyancsak ő Antonio Banders és Brad Pitt állandó hangja is, valamint Aragorn is ő volt a Gyűrűk urában.)

Ruttkay Laura egy-az-egyben Veronica Az új hírek szerint Veronica magyar hangja Ruttkay Laura lesz, akiről lerí az ISzDB-ről elcsent kép alapján, hogy karakterileg választották a szerepre. – ő többek között Scarlett Johansson-t szinkronizálta a Szigetben. Tancredy doktornőnek Major Melinda fogja kölcsönözni a hangját (kép itt) ő Jessica Alba volt a Sin City-ben, de állandó hangtársításról nem tudunk, sorozatban pedig a Cleopatra 2525-ben hallhattuk őt, mint Cleopatra-t.

T-Bag-et az a Bardóczy Attila (fényképe) fogja szinkronizálni, aki eddig jobbára ‘további magyar hang’ volt (csak a South Park-os Mackey bácsi jut eszünkbe), míg Sucre magyar hangja Csík Csaba Krisztián (fénykép) lesz, aki ugyancsak tipikusan mellékhang, például ő szinkronizálta azt a Rodrigo Santoro-t az Igazából szerelemben, aki most a Lost 3. évadában lesz az egyik új főszereplő – sorozatok esetében a Miami helyszínelőkben ő szólaltatja meg Ryan-t, a miami-i Greg-et.

Ez van, úgy tűnik legalábbis, a “verebeink csicsergése” szerint – lehet szeretni vagy sem, mi is megköpködjük, ha nem sikerül jól a szinkron, mindenesetre egy biztos. A Mikroszinkronnál az egyik legprofibb szinkronrendező dolgozott a sorozattal, akinek a hozzáértését nem lehet elvitatni. Nemsokára, külön posztban vagy a kommentek között a mi szinkronhang-specialistánk Joe-ker is meg fog szólalni és véleményezi az idén a legnagyobb kampánnyal beharangozott sorozat magyar hangjait.

14 hozzászólás Ne habozz!

Sawyer - 2006. 08. 10. 21:32

Jó kis post ez, tetszik! ;-) (végre többet foglalkoztok a szinkronhangokkal)
Joe-ker értékelését meg majd várjuk!

vidor - 2006. 08. 10. 22:21

Major Melindától KAte Winslet szinkronizálása rémlik még anno a Titanicban

szerintem nem a legjobb választás, de ne legyen igazam :)

dragon86 - 2006. 08. 10. 22:23

Nevek alapján jó kis szinkron lesz azért,remélem a House szintű és nem LOST , mert akkor el vagyunk vesztve és orvoshoz fordulok, hogy kigyógyítson a traumából.

Á most hallom Scofiled,magyarhangját a Pasik csúcson főszereplőhangjaként :D

Albi - 2006. 08. 10. 22:28

Major Melinda tudomásom szerint többször “kapta” már meg Kate Winslet-et… Titanicban tuti, szerintem a Futottak még-ben és az Egy csodálatos elme örök ragyogásában is… de nem vagyok benne biztos.

Joco - 2006. 08. 10. 23:33

Igazad van dragon86 A Lost szinkronja az rendesen el lett b*szva ami inkáb az AXN hibája de legaláb ezt nem ők csinálták

asdf - 2006. 08. 11. 00:54

Hat bazz…..

“Michael Scofield, a befutott építészmérnök sikeresen bejut a börtönbe. (he??? – asdf) Ám terve bajba kerül (he?!?!?!? – asdf), mikor a börtön orvosa, Dr. Sara Tancredi gyanakodni kezd, hogy Michael nem is cukorbeteg.

Ezért a helyi beszerzőhöz fordul (??? – asdf), hogy szerezzen neki egy inzulin-blokkoló gyógyszert. Ráadásul Michael kénytelen megkérni Veronica Donovant, hogy segítsen neki kideríteni az igazságot Lincoln ügyében.

Veronica ugyan nem hisz az ártatlanságában, de eleget tesz a kérésnek és nekilát az ügy felgöngyölítésének… ”

Ez meg mi a lof**sz? Idiota, kreten, fogalmazni nem tudo rtl-ese… Remelem azert az ujsagoknak nem ezt a szemetet adtak ki az elso resz ismertetesekent…

Ordel - 2006. 08. 11. 01:50

Hát lehetne ennél tökéletesebben összefoglalni az első rész eseményeit? ;)

őke Melinda - 2006. 08. 11. 14:47

Nyaron elég nehez sorozatot elkezdeni,mert mindenki nyaral, nem irigylem a rendezőt egy ismerősöm néha fordított filmeket szinkronra és mondat, hogy nagyon sokszor az élet dönti el a hangokat a rendező jevesol egy ekső szereposztást és ha nem ér rá az, akit mond, akkor tovább kell haladni, mert köt a leadás a tv felé, nem lehet várni. szerintem elég jó lesz a szinkron
Melcsi

Guy - 2006. 08. 11. 21:29

Le a kalappal a Mikroszinkron előtt,remek gárdát hoztak össze.
Íme az én kis alternatív szinkronstábom,amit pár hónapja állítottam össze.

Dominic Purcell …. Lincoln Burrows – Galambos Péter
Wentworth Miller …. Michael Scofield – Csőre Gábor
Robin Tunney …. Veronica Donovan – Hámori eszter
Peter Stormare …. John Abruzzi – Barbinek Péter
Amaury Nolasco …. Fernando Sucre – Rajkai Zoltán
Marshall Allman …. LJ Burrows – Szvetlov Balázs
Wade Williams …. Captain Brad Bellick – Csuja Imre vagy Borbiczki Ferenc
Paul Adelstein …. Agent Paul Kellerman – Hirtling István
Robert Knepper …. Theodore “T-Bag” Bagwell – Kálloy Molnár Péter
Sarah Wayne Callies …. Dr. Sara Tancredi – Györgyi Anna
Stacy Keach …. Warden Henry Pope – Láng József vagy Papp János

Lewis - 2006. 08. 11. 21:49

Miért hypeoljátok ennyire a Szökést? Ez lesz az Ősz nagy durranása?

monana - 2006. 08. 12. 14:11

Te eddig hol voltál? :)

sadam - 2006. 08. 17. 14:08

Wow. Így legalább van remény, hogy kisül belőle valami jó.

MITSUBISHI - 2006. 10. 06. 11:24

a leg jobb sorozat!! a szinkronhangok tökre mennek a szereplök stilusához , egyéniségükhöz!! szerintem nagyon jó!!! meg a gyilkos elmék is állat!!

ákfalvi robertt - 2006. 10. 18. 13:42

szerintem tok jok a magyarhangok

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz