login |

Született feleségek 3. évad finálé – írta Gaben

2007. 06. 04. 16:30 - Írta: vendegblogger

48 hozzászólás | kategória: kritika

Régi szép idők, amikor a Született feleségek évadzárása még eseményszámba ment… A sorozatot persze nem kell félteni, a nézettségről meg most nem lesz szó, mindenesetre az a nagy helyzet, hogy a három éves történet során most először nem volt olyan szál, ami miatt körmünket rágva várhattuk volna a finálét. A tovább mögött a fináléról és az évad csúcs- és mélypontjairól lesz szó, spoileresen.

dhfinalefoto.jpg

Az első évad ugyebár a Mary Alice-rejtélyről szólt, aztán a következő szezonban Applewhite-ékkal próbálták végig tartani a feszültséget, már jóval kevesebb sikerrel. Ebből is okulva a 3. évadban nem húzták az Orson-szálat a végtelenségig, viszont ennek lezárása után az a fura helyzet állt elő, hogy a sorozatból eltűnt a krimi. Márpedig ennek híján a Született feleségek jóval kevesebb. Persze így sem lett unalmas, csak kicsit lightos. Jól megírt sorozat, az elvártnak megfelelően továbbra is vicces, csak éppen az alapfelvetés (mondjuk kb.: “a kertvárosi idill mögötti setét titkok”) magánéleti szálakra redukálódott.

És mindez a fináléban teljesedett ki: rejtélyeknek gyakorlatilag nyoma sem volt, csakis esküvői ruhák, babát várók, meg még egynehány ilyen, a férfi nézőnek kevésbé tetsző szál (Gaby dekoltázsa persze sok mindenért kárpótolt). Megint beállított egy rokon (sőt, Edie anyjának álomképe miatt két anyuka is guestelt az évadzáróban), megint volt egy látványos szakítás, egy házasságtörés(t elővetítő csók), akadt pár jó poén, szóval ismét egy átlagos nap Wisteria Lane-ben.

Persze ez nem jó, hogy minden átlagos, mert fináléról van szó az Isten szerelmére! Voltak ugyan kisebb meglepetések, de nem igazán van miről beszélni – mindössze egy igazi csavar volt, és naná, hogy az utolsó tíz másodpercre tartogatták. Nincs House-szintű írtás, de azért el lehet gondolkozni azon, hogy kell-e nevezett színész a következő évadra, vagy lefutotta köreit, és dramaturgiailag jogosan hagyja el Wisteria Lane-t?!

10 dolog, amiért mégis jó volt az évad (aki nem látta a 3. szezont, annak nyilván van benne spoiler, bár próbálom kerülni a konkrétumok említését)

1.) A szezon legjobb epizódja magasan a 3.7. volt. Igen, ez volt a túszdrámás rész Gáti Katival, Carolyn Bigsbyvel, 1db hullával, meg a végén egy alapos elérzékenyüléssel.

2.) Az Orson-szál szerintem működött, mert bár elég hamar eltettük őt magunkban (mármint, hogy jó vagy rossz-e a figura), de a második évad végi gázolása miatt azért soha nem lehettünk ebben biztosak. (Ezt végülis kifejtették normálisan? Vagy csak annyi volt rá a válasz, hogy “beparázott, és ezért”?) És aztán megjött Orson családja, na ez külön megérne egy misét, de szerintem a felemás befejezés ellenére is rendben volt.

3.) Az Art-szálból ugyancsak hosszabb rejtély lehetett volna, de viszonylag hamar lezavarták – így legalább velős volt. (Ő volt az a feltételezett pedofil, akit az áruházi epizódban láttunk először, majd Lynette parázott tőle pár epizódon keresztül. Az utolsó mondatai azért elég hidegrázósak voltak.)

4.) Gaby mint modellügynök – lehet, hogy én emlékszem rosszul, de úgy rémlik, állati vicces volt, ahogy a modellkedő kislányokkal bánt Gaby. És még egy meleg sidekick-et is kapott maga mellé, kb. Lloyd ikertesóját. (Előtte kevéssel pedig Gaby NY-ba utazott, és megtudta, milyen az öreg modellek sorsa. Na az fergeteges volt.)

5.) Mindenkinek van egy hullája… – még a jó öreg McCluskey néninek is. Kár, hogy túl hamar lezárták. [Ice(cream)Truck Killer – ezt muszáj volt elsütnöm.]

6.) Edie reflektorfényben – Marcia Cross terhessége és ideiglenes kiszállása miatt előléptették egy ideig Edie-t, és ez szerintem nagyon jól működött. Még a kisfia is előkerült. Az a vicces, hogy őt már a pilotban is említi, de utána azt lehetett hinni, hogy ez egy baki (mint ahogy talán az is volt), lévén nincs is fia. Erre most előrángatták a kiskrapekot. (Nem az unokaöccsére gondolok, róla lejjebb lesz szó.)

7.) Tom volt nője természetesen az agyamra ment (szegény Scavoékat mindig megbolygatják, és ez soha nem tetszik), de Nora, pontosabban az őt játszó Kiersten Warren valami egészen szenzációsan hozta a trampli figurát. Szóval ezért, valamint a szép halál miatt mégiscsak pozitívum.

8.) Jack és Bobby-szereplő a Született feleségekben – ez már önmagában is ünnep lenne, de John Slattery (aki persze előbb az Edben volt, mielőtt J&B-ban ő lett volna Peter Benedict) arrogáns politikusként jó vérfrissítésnek tűnik. Nem indult túl érdekesen (nyilván tudtuk, hogy Gaby szűzlánykodása nem tart sokáig), de aztán a szezonzáróban megmutatták, hogy több van ebben a karakterben, mint hittük.

9.) Zach is a playa’ – Bár a régi szereplők előrángatása még messze nem ér 24-es magasságokig, de azért Wisteria Lane leglúzerebb lakójának pálfordulása elég húzós volt. KertészJohn egyepizódos visszatérése meg no comment.

10.) Homeless teen – Az évad elején derült ki, hogy mi lett Andrew-val azután, hogy Bree kitette az autóból. Két emlékezetes jelenet is megmaradt bennem erről: Bree látja a fiát a tévében nyilatkozni, majd amikor Orson elmagyarázza az ilyen témákban kicsit lassú felfogású Bree-nek, hogy fia mivel is kereste kenyerét az utcán. I think someone could use some cocoa!

És akkor most a feketeleves…

1.) Elmaradt a fiatalodás. Edie unokaöccse, Austin nyilván ezt szolgálta volna, de valamiért nem jött össze (a szerelmi háromszöge után nagyon hamar eltűnt), Andrew-t lefokozták pincérnek (bár azt hittem, hogy a pizzéria majd jó helyszín lesz nekik bandázni vagy valami, de nem), Zach már nincs, Julie Mayert pedig (a rövid Austin-szált leszámítva) leginkább csak arra használják, hogy anyjának végszavazzon. Danielle lehetne még bevethető, de három év alatt nem igazán tudott felnőni egy nagyobb feladathoz. Fogjuk őt még karakterfejlődés közben látni, de ne várjunk nagy izgalmakat.

2.) Rex Van De Kamp narrációját nagyon vártam, de teljesen érdektelen lett sajnos. Szó szerint úgy nézett ki, mintha Mary Alice hangja nem ért volna rá, és szegény Rex csak beugrott volna nagy zavarában a szinkronstúdióba. (Szóval azt vártam, hogy 1: vagy nagyon vicces lesz, 2: vagy kiderülnek turpisságok Rex narrációja által. Hasraesés.)

3.) Bekómált az évad eleje. Bár, most látom, csak néhány epizódig volt kómában Mike, nagyon úgy tűnt, hogy a végtelenségig elhúzták. Persze a legbénább a “nem csalhatom meg a kómában fekvő Mike-ot!”-jelenetek voltak. Ian szegény kb. eleve predesztinálva volt, hogy meddig maradhat a sorozatban.

4.) A legidegesítőbb szereplő Tom kislánya. Nem csak a szerep rossz, de a gyerekszínész modorossága is nagyon sokat ront az egészen. Meg kéne tőle szabadulni, de sajnos nagyon belakta magát a Scavo-házba.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe a jó és rossz dolgokat illetően. Számotokra mik voltak az évad csúcsai és mélyrepülései?

48 hozzászólás Ne habozz!

Gerik - 2007. 06. 04. 17:07

szerintem Carlos nagyokkat alakitott az évadban. :)

petrov - 2007. 06. 04. 17:15

Az évad csúcsa tényleg a túszdráma, illetve az Orson-szál lezárása a 15. rész végén (a 14-15. nagyon jó volt.) Utána tényleg egy rakás volt a többi rész, és csak az uccsó rész uccsó 10 másodperce volt említésre méltó. Remélem, nem szakad le vagy mentik meg C-Note módra :)

colossal - 2007. 06. 04. 17:24

Először is köszi az írásért, örülök hogy feleségekről is megemlékezik valaki. Nagyrészt egyetértek, de..

Szerintem az évad “legrosszabb” részei Bree távolléte alatt voltak. Nemsikerült pótolniuk. A McCluskey-s sztorija és Edie szerelmi ügyei meg egyszerűen nevetségesek voltak, Linette flörtölése a szakáccsal már csak hab volt a tortán. De a lényeg hogy Bree visszatért, és hozott is magával egy jó kis történekszálat. Amúgy ha Susant ki(ny)írnák, hiányozna valakinek???

Fiatalok: nemértem miért szorultak háttérbe, Nekik is részük volt abban, hogy az évad eleje gyakorlatilag még az első évad színvonalát is megközelítette. Úgyhogy remélem a jövőben több szerepet kapnak. Tom lánya meg szerintem elég jól játszik :-)

Évadzáró: nagyon jól sikerült, az utolsó tíz másodperc meg egyszerűen brutális lett. Már azthittem hogy csalódás lesz a vége, de szerencsére nem. Amúgy szerintem nem jön vissza, jó karakter volt, bírtam is, de kifulladt…

Szóval jó kis évad volt, bár az elsőtől azért elmarad. Több volt a dráma mint az első két évadban összesen, de természetesen sok poént is belecsempésztek!!!

Szóval soha rosszabbat, várom a folytatást!!

bp - 2007. 06. 04. 17:36

Abszolút egyetértek a tisztelt íróval, és én is csak megerősíteném, hogy amióta a Mary Alice szál lezárult, azóta nem tudtak tulajdonképpeni, hosszan fenntartott feszültséget kelteni. A sorozat átcsapott emberi dramedy-be, sehol a krimionológiai szál… Talán a negyedik évadban előveszik újra a piszkosabb ügyeket is, mert még mindig lehet kit kivel összehozni. És azt is csak remélni tudom, hogy a kevés, de fókuszált figyelem a főszereplőkre újra megoszlik illetve árnyalódik majd izgalmas mellékszereplőkkel és visszahozzák az életet a már említett és mellőzött fiatal szereplők által.

Joe-ker - 2007. 06. 04. 17:50

Szerintem már a Mary-Alice szál is igen gyengére sikerült, anno emlékszem milyen izgalommal kezdtem neki az első évad részeinek, aztán meg valahol az 1×17 körül lemaradtam, és azóta sem érdekelt a folytatás…

szlas - 2007. 06. 04. 18:28

Biztos, hogy az évad végéig akarták húzni az Orson rejtélyt, dehát Marcia Cross-nak dolga volt, és azért az ő férjéhez kapcsolódik a rejtély. De 4. évadban tuti lesz újra krimi.

Lynette is érdekes lesz 4. évadban, még egy oldaláról ismerhetjük meg.

Qwertre - 2007. 06. 04. 18:39

Az elso volt szerintem a legjobb, leg kidolgozottabb rejtely, bar onnantol kezdve hogy Zacket hajkuraztak mar az sem nagyon erdekelt, a tobbi “sotettitok” nem volt nagy durranas. A Kyle Maclachlanes szal meg tetszett, szimpi volt a hapsi vegig, szurkoltam hogy ne legyen “gonosz”, sokaig sikerult ketsegben tartaniuk.
Amit nem ertettem most az az, hogy miert lottek le a nezoknek a Bree+lanya+terhesseg poent ebben a reszben, ha egyutt talalgatunk a szereplokkel a kov. evadban szerintem izgibb lett volna.

Feddo - 2007. 06. 04. 19:08

Igen, Edie karakterének előrehozása nem pótolta Breet, vagyis nem voltak azok a részek nagy durranások…:(
Edie tuti (szerintem) hogy meghal és lehet, hogy egy-két epizódban visszatér szellemként!:-) Vagy majd a 4. évad első tíz része azzal kezdődik majd, hogy miért tette amit tett…

Desmond Wallace - 2007. 06. 04. 19:11

Eszméletlen, hogy milyen nagy a különbség a – kommentek számát tekintve – a Lost-hoz képest.

Lyan - 2007. 06. 04. 19:57

nekem tetszett az évad, és én örültem, hogy nem nyomatják állandóan a hullákat, szívesebben nézem a mindennapos dolgokat. Carlos szerepe tényleg ott volt, no meg az örök kedvenc Scavo-családnak is volt pár momentuma, Lynette-t sajnálom, ő a favorit.
Spec a Bree körül forgó események annyira nem kötöttek le, így örültem Edienek. Várjuk a 4. évadot, bár sok újdonságra már nem számítok, ettől függetlenül biztos élvezets lesz.

deus87 - 2007. 06. 04. 20:30

Hát végetért ez az évad is…(Spoilerek)
És hogy milyen volt az évadzáró? Hát érdekes…ez pozitiv és negativ értelemben is értendő.
Annyira sok Cliffhanger-t nem hagytak…Talán az hogy Edie felkötötte magát…Vajh túl éli e? Fogós kérdés mert egy ideje rebesgették, hogy akarnak bele vmi megrázót megint Bang után, ahol ugye lelőtték a Tom zabigyerekének az anyját…(az eszméletlen jó rész volt)…mostmár csak a kislányt kéne lelőni :whistle:
Szóval a lényeg…nem tom melyik lenne a jobb, ha meghalna vagy ha élne…mivel a karaktere szerintem kellett a feleségek közé…állandó konfliktus, kicsit Dr. House-os személyiség…viszont legalább történik valami igazán megrázó dolog…
Túléli e? Még végülis simán megmenthetik…láttunk ilyet a PBben is
Volt 2 esküvőnk…semmi extra…egyik se volt olyan hűűű de nagy jelenet…
Victor-os dolgot lehetett sejteni…Susanosat detto
Akkor már Bree-ről ne is beszéljünk…az a jelent mikor Orson bejelenti, hogy Felnevelem mintha az enyém lenne…és az ilyen Húúúúú haaaa tipusú félelmetes zene alatta…mintha nem ők mondták volna pár résszel ezelőtt, hogy majd felnevelik Dan. gyerekét sajátként…tehát ez kicsit vicces volt..biztos arra épíettek hogy erre már senki nem emlékszik? ;-)
És még Mary-Alice se szerepelt ebben a részben, pedig idáig mindig megjelent a S-finale-kban…
Szó mi szó…ez szerintem nem adta az előző két évadzáró színvonalát…de a 24 óta ugye semmin nem lepődünk már meg :-)

dragon1986 - 2007. 06. 04. 20:43

mekkora írás :o majd holnap elolvasom tanulnaom kell holnap szóbeli :)
Köszi Gaben

vape - 2007. 06. 04. 20:43

colossal : nekem hiányozna Susan, főleg miatta nézem.

etiop - 2007. 06. 04. 20:47

Ja, az első évad közepe óta nincs igazán izgalmas rejtély. Az utolsó részeket még nem láttam, de Bree nagyon hiányzik a sorozatból. A pedofil csávó elköszönő beszéde volt a legjobb jelenet az évadban.

Tyborg - 2007. 06. 04. 20:49

szerintem Rex narrálása nagyon jó volt. Vicces és változatos. Reménykedtem hogy többször feltűnik még az évad során, de sajnos nem…
Carlos pedig magasan a legjobb karakter az egész közül, hatalmas beszólásai voltak idén. Tom is hozta a formát.

River - 2007. 06. 04. 21:34

örülök, hogy valaki gondolt a feleségekre! hiányzott már innen!

egyébként sztem a harmadik évad azért jobb volt mint az előző. bár igazából az sem volt olyan vészes, csak a közepénél volt pár unalmas rész.

api - 2007. 06. 04. 21:46

+11 Ian, jol eltalalt karakter jo szinesszel.

TT - 2007. 06. 04. 22:26

csatlakozok apihoz. Ian hiányozni fog. nekem jobban tetszett mint mike. neki meg találhattak volna még pár bonyodalmat..

etiop - 2007. 06. 04. 23:02

“bros before ho’s”
Tényleg naagy.

pigi - 2007. 06. 05. 03:46

engem továbbra is Susan idegesít. olyan, mint Meredith a GA-ból. egy rakás szerencsétlenség, de minden pasi oda meg vissza van érte..

vape - 2007. 06. 05. 07:22

Pigi: Susan és Meredith között párhuzamot vonni kicsit húzós. Meredith állandóan szenved, Susan azért a maga ügyetlenségével szimpatikus. Meredithtől viszont lábrázást kapok. Mikor megjelenik, lehet tudni, hogy szenvedni fog. Teri néni egy szép néni, Meredithről én ezt nem mondanám el. Nem értem miért futtatják ennyire.

seven - 2007. 06. 05. 08:55

hát szerintem egyikük se túl szép :P Teri néni egy 2 tizessel korábban, talán…. :D

mukuru - 2007. 06. 05. 10:09

a kis julie viszont… hmmm

deus87 - 2007. 06. 05. 10:11

Én Ian karakterét gyűlöltem…azzal az idétlen eröltetett akcentussal…azzal a nyálas arisztokrata stilussal…szörnyű
utána Tom jön, az egész évados szerencsétlenkedéseival…:(

hero - 2007. 06. 05. 11:48

nem volt rossz szezon,most egy kicsit mas szemszogbol lathattuk wisteria lane-t,lehethogy kov szezonban visszaternek a hianyolt szereplok.mindenesetre en varom a negyedik sorozatot.

Feddo - 2007. 06. 05. 14:51

colossal : Nekem sem hiányozna Susan, de Bree hiányzott! :)

pigi - 2007. 06. 05. 16:14

vape: annyi a párhuzam, hogy számomra mindketten idegesítő szerepet kaptak.. nekem nőként sajna nem jön be egyik sem, de én nem is rájuk csorgatom a nyálam :P

Carmen - 2007. 06. 06. 15:33

Deus87!
Miféle erőltetett akcentussal? Dougray Scott skót származású..így beszél.

carlos - 2007. 06. 07. 18:23

Szerintem ez az evad nagyon jol sikerult.Azt vettem eszre,amit az elso evadnal tapasztaltam,h nezem hetrol hetre es mindig nagyon elegedetten allok fel a fotelbol.Lehet,h valoban nem volt nagy rejtely,de annyi ministory es mellekszal volt,h ez szerintem szorakoztatobb volt,mint ha izgultam volna.A masodik evad utan szamomra feludules,nalam ez vitte a primet a Heroes mellett,nem volt olyan resz ami ne tetszett volna.Ugye a szunet azt hiszem akkor volt,mikor Bree lelepett es hogy oszinte legyek mikor visszatertek,nekem fel sme tunt,h mar miota nem szerepelt,pedig ugye az egyik legerosebb karakter,de nalam a Carlos szal elvitte az evadot.

carlos - 2007. 06. 07. 18:26

Jah,a negativumok az nalam egyertelmuen a Scavoek,szerintem sok volt beloluk.

Vera - 2007. 06. 08. 06:53

Nekem tetszett nagyon ez az évad.
S bár Bree az egyik kedvenc karakterem, szerintem nagyon jól jött ki Edie előrébbtolása. Jó volt megkedvelni őt is.
Lynette, aki a kedvencem, aki beleszeretett a szakácsba, szerintem szintén érdekes volt. Vagy lesz. Ki tudja.
Susant szeretem így is, az nagyon tetszett, amikor felgyújtotta Ian anyját.:)
Gabyt lehetne akkor már leginkább kiírni, ha valamelyik feleségtől megszabadulnánk, ő többnyire elég hülye picsa, annyira nem hiányozna.

Feddo - 2007. 06. 08. 09:27

Lynettenek az első é a második évad végén olyan uncsi jelenetei vannak, semmi nagy megrázkódtatás…De most bepótolja!

damienthornn - 2007. 06. 09. 14:19

szerintem az uccsó évad volt a legjobb!
És colossal!igen,nekem rohadtul hiányozna ha kiírnák Susan-t,kb. ő meg Lynette(bár őt kevésbé szeretem) viszik a sorozatot előre.

damienthornn - 2007. 06. 09. 14:30

pigi,vape!

Meredith is,és Susan is jó arc(Meredith néha télleg idegesítő,de azért ő a kedvencem a GA-ban)

Juliet - 2007. 06. 09. 14:41

Nekem nagyon gyorsnak tűnt a krimiszál lezárása (a színásznő magánéletének előre nem látható dolgai miatt), látszott, h nem így tervezték. Mike és Susan a kedvenceim, de már uncsi volt, h 3 évadon át húzták a nagy “összejövést”. Remélem őket már legalább békén hagyják most.

Edie egyáltalán nem hiányozna, tőle kiráz a hideg :)

A 4. évad leendő szereplőiről lehet olvasgatni a neten, még mindig tartogatnak a számunkra meglepetéseket :)

api - 2007. 06. 10. 09:35

szerintem nem volt ian akcentusa eroltetett, skot szuletesu, angliaban melozott, milyen legyen az akcentusa? egyik fonokom skot a masik walesi, sokkal durvabban nyomjak

Lisia - 2007. 06. 10. 16:25

Szerintem a 3. évad volt az eddigi legjobb. Igazából nekem minden rész tetszett a maga módján. És ne mondjátok már, hogy nem volt krimiszál. Hát az Orson-Alma-Gloria-Monique mi volt??? Persze hogy hirtelen kellett lezárni, mégse játszhatott Marcia Cross a szülőszobából. Utána tényleg néhány könnyebb rész jött, tényleg hiányzott Bree. Tom lányáról szólva, szerintem direkt ilyen modoros és szemét. Ez lett neki írva, és jól játsza. Susan…érdekes téma. Én őt kedvelem a legkevésbé, bár ő is hiányozna, de nem annyira, mint a többiek. Igazából Susan csinált valami mást 3 évadon keresztül, minthogy elesett, leesett, elejtett, leejtett, felgyújtott, lelökött, felborított, leégetett valamit, vagy valakit? Nem. Mondjuk ha Edie tényleg meghalna, akkor jöhetne valaki más a helyére, és ez hozna némi vérfrissítést. Én szívesen venném, ha pl. Heather Locklear beszállna a sorozatba. Egyrészt vagány nő, jó színésznő (a Melrose-ban is hatalmasat alakított), szóval szerintem jó lenne. Egyébként is pályázott anno Susan szerepére, ha jól tudom, Courtney Cox-szal egyetemben, csak aztán máshogy alakult. Újat hozna az utca életébe, és akár kapcsolódhtan ide a következő rejtélyes szál. Engem is nagyon idegesített Ian akcentusa, szinte a falat kapartam. A legjobban Bree-t és Lynette-t szeretem, mindketten zseniális színésznők, és emellett nagyon szimpatikusak is. Nekem igazából a sorozat teljes egészében tetszett, persze volt egy-két gyengébb dolog, de semmi sem tökéletes. Biztos vagyok benne, hogy a 4. évad is nagyon jó lesz. Abban is biztos vagyok, hogy lesz krimiszál, csak most ennek elindítását és kifejletét is hagyják az új évadra. Az elsőben sem jött az új szál, max annyi, hogy Applewhite-ék beköltöztek. A másodikban is csak az, hogy Orsonnal valami nem stimmel. Mindent összevetve: én nem aggódom egy percig sem.

Feddo - 2007. 06. 10. 16:58

Igen, Lisa, ezt pont én is így gondolom!

Levente - 2007. 06. 20. 21:00

A 4. évad mikor lesz kész? mikor mutatják be Amerikában illetve Magyarországon??

Szabeee - 2007. 06. 22. 18:54

Edie nem hagyja el a született feleségeket…

Mefi - 2007. 07. 05. 14:44

Jaja 3×07 nagyon jó volt, abba sikerült mindent belerakni, poént, drámát, mindent.

Szerintem amúgy az új Scavo-lány a szerepre tökéletes; pont egy ilyen undorító kis kígyót sikerül alakítania.

Denielle pedig csúnya is, meg tehetségtelen is szegény, de hát ez van. (Érdemes egy pillantást venni az IMDb-s fotóira, pfuh.)

És az évadfinálé kicsit összecsapott volt, azaz nem is összecsapott, csak olyan, mintha lenne 3×24 is. A második évad duplarésze finálénak sokkalta jobb volt.

zsozsoo - 2007. 10. 19. 23:47

szerintem ez volt a legjobb évad. a 7. rész pedig az egyik legjobb, de én sajnáltam azt a csajt bírtam a kis szemetet:) a másik jó rész pedig az orsonos dolog lezárása volt. jó volt hogy ediet szerepeltették bree helyett, de szerintem nem hal meg, nélküle nem lenne ugyanaz a született feleségek. vki írta h gabriellet kéne kiírni, szerintem ha ő nem lenne akkor laposabbá válna az egész

zsozsoo - 2007. 10. 20. 13:00

aki tudni akarja mi lesz Edievel az olvassa el: http://en.wikipedia.org/wiki/Edie_Britt

Angelotti - 2007. 10. 30. 01:57

Hatalmas volt az egész évad szinte egyben néztem meg, és lassa elkezdem a negyediket is!!!
Hihetetlen, hogy ha valaki úgy bele tudja magát élni egy történetbe, nem pedig úgy fogja fel, hogy ez csak egy sorozat, mennyi érzelmet kelt az emberben, és mennyi mindenre döbbenünk rá…
én kb ezeket vontam le a született feleségek 3 évadjából;)

Doncsi - 2007. 12. 09. 18:03

lesz 5.évad?

winnie - 2007. 12. 09. 18:26

először legyen vége a nagyediknek? de miért ne lenne?

Andrew Van De Kamp - 2008. 03. 06. 13:04

Hát a csucspont télleg az áruházas volt de szerintem aki igazán szereti ezt a sorozatot az nem talál benne ojan pillanatokat amejeket kritizálni tudja mert valljuk be kiváncsiak lennénk rá ki hogyan csinálna meg egyes jelenetet és lehet hogy igy nagy lenne a szája de amugy meg hozzá se tudna kezdeni szoval….! Egyszerüen tökéletes ez a sorozat és abban a városba ahol én lakom mindenki ezt gondolja pedig nem kis város! Na amugy meg egy valamit nem értek ha Iannel tudott randizni Susan akkor nem is szerthette igazán Mike-ot nem? na jo pá

Diana - 2008. 04. 26. 02:45

Nekem nem tetszik a sorozat, mert nincs benne elég szexis pasi! Az első évadban több meztelen férfi felsőtestet mutttak, de már ez is elmúlt, ergo már nem a régi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz