login |

America’s Next Top Model: vége a 14. évadnak

2010. 06. 07. 16:00 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: 2009/10 finálék, kritika, reality,

Na, az utolsó finálékritikáim egyike – az egyik legrégebben finálézott sorozatról. Így jött ki a lépés. Miről is lenne érdemes írni? Arról, hogy vajon amikor láttuk az idei topmodell-jelöltek felhozatalát, akkor jól tippeltük-e meg a legjobban szereplő hármat? Vagy arról, hogy mennyire volt szükség az első részes Ren-féle meglepetés vendég-csavarra? Vagy, hogy miért nézett ki olyan rosszul képileg a finálé divatbemutatója? Esetleg, hogy az ANTM-finálé előzetesének bejegyzése hogy produkált majdnem 50 kommentet?

antm02

Nem, nekem először rögtön a zsűritagcsere ugrik be, hiszen az efféle reality-kben nagyon sokat jelent az értékelők személye. S idén nem csak az American Idol-ba érkezett Paula Abdul helyére Ellen DeGeneres, hanem az America’s Next Top Model-ben is váltás volt: J. Alexander helyén André Leon Talley-t köszönhettük. Mivel Miss Jay elég sokat szerepelt, hiányérzetem biztos nem volt, s nem tudom, hogy a többségbe vagy a kisebbségbe tartozom-e azzal, hogy Talley-vel sem volt bajom, a személyisége magában hordozza a fellengzős szórakoztatás faktorát.

antm01

A tovább mögött meg lehet tekinteni a győztest és pár spoiler-t, én meg elmofondírozok azon, hogy mi szükség volt a megszokott menetrendet felborítani a dupla kieséssel a végén? A dupla finálé miatt azt hihettük, hogy minden a szokott módon fog menni, de ismét visszatért az ANTM a két versenyzős utolsó 40 perchez. Ettől függetlenül nézhető volt az évad (5-6/10), de már rég nem olyan, mint annak idején.

Krista-01

Krista nyert, s bár biztosan ismét van pro és kontra érv a győztes ellen, azt nem lehet mondani, hogy a semmiből bukkant volna elő, hiszen a legvégén nem semmi győzelmi sorozatot vágott le, így egyértelmű esélyesként érkezett a top2-ben, ahol is Raina volt az ellenfele.

Raina

Részemről nem volt gondom a győztessel, bár persze, mint mindig, akadtak olyan kiesők, akiket szívesen láttam volna a fináléban. Azokról az érvekről szólva pedig, hogy “öreg”, csak azt tudom mondani azon kívül, hogy tényleg az, hogy a nyereménye egy szerződés is lesz, s a modellügynökség, mely ezt felajánlja, nyilván olyat akar magának, akivel tud is mit kezdeni.

Krista Seventeen cover

Krista Tyra

19 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2010. 06. 07. 16:12

Az utolsó kép valami vicc? Vagy ezzel lehet rémisztgetni a kisgyerekeket? :D

Lnaughty - 2010. 06. 07. 16:33

a seventeen cover nagyon jó lett, ott kifejezetten szép Krista. ennyit számít a jó frizura..

ha Raina egy kicsit is odateszi magát, simán érvényesülhet a modell világban, mert szerintem nagyon jól néz ki és elég aranyos lány.

Ági - 2010. 06. 07. 16:55

A seventeen borítóján egy szép lánynak tűnik, az utolsó képen meg egy UFO-nak. Elég ijesztő…

minase - 2010. 06. 07. 16:56

nekem ez a gettó vonal bejött. kíváncsi vagyok, hogy jövőre mennyit változik az arculat az Italian Vogue nyeremény miatt. de ezek a finálék nálam totál nem működnek. az egész olyan, mintha nem is egy igazi divatbemutató lenne, csak Tyra megtömi a sorokat a barátaival. plusz nem is izgalmas, valahogy nem tudják felpörgetni az eseményeket.

bikkbakk - 2010. 06. 07. 17:02

az utolsó kép mehetne a photoshopdisastersre.

analist - 2010. 06. 07. 18:29

Az a magas homlok… áááá :) A Seventeen viszont nagyon jó.

áhh - 2010. 06. 07. 18:57

ez a csaj simán mehet a V-be

Tibi - 2010. 06. 07. 19:49

Van egyáltalán olyan lány a reality nyertesei – vagy szereplői – között, akik befutottak modellként a műsor után? Vagyis tényleg ez a műsor adja Amerika következő topmodelljeit, vagy csupán 5perc hírnév a szereplőknek aztán mehetnek vissza a farmra tejet fejni?

Daphne - 2010. 06. 07. 20:33

Nekem kifejezetten tetszik a Tyra-val közös képe Kristanak, éppen az az “ufos” dolog fog meg benne. (annak ellenére, hogy Rainanak drukkoltam kb. végig).
A Seventeen coveren viszont totál átlagos, persze ott ez a cukikislány/girl next door kinézet kell, de akkoris éppen a nagyon amazing bone structure-jéből nem látszik semmi, csak a nagy orra.. egyáltalán nem előnyös kép és feltett parókától és egy cuki vigyortól.
Talley, mint zsűri nekem is bejött, voltak jó szövegei, amikor meg nem tetszett neki valami, akkor szépen be is szólt miatta. Ren unszimpatikus volt és értelme sem volt betenni.

Kate - 2010. 06. 07. 20:34

a seventeen-es címlapon legalább nem néz ki krista 25-nek. simán elmenne 18-nak is akár. bár gondolom ebben a photoshop is közrejátszott.
én az első epizódtól raina-t bírtam, ezért sajnálom, hogy nem ő nyert. jobban megérdemelte volna (szerintem). és az meg hogy szegényt az utolsó részekben azzal szekálták h túl lelkes, vagy túl ‘over the top’, az meg nevetséges. nehogy már ez is baj legyen :D sőt krista egyenesen fake-nek nevezte emiatt. ennek ellenére nekem akkor is ő volt a kedvenc

Daphne - 2010. 06. 07. 20:35

*kép EGY feltett
sorry.

ja és remélem a következő évadban jobb lesz a felhozatal

Kate - 2010. 06. 07. 20:36

“Van egyáltalán olyan lány a reality nyertesei – vagy szereplői – között, akik befutottak modellként a műsor után?”

elég sokan vannak. és ráadásul nem feltétlenül a győztesek, ez a poén benne! anya, fatima, katarzyna sokkal sikeresebb modellek, annak ellenére h nem is ők nyertek.

Daphne - 2010. 06. 07. 20:37

Kate: hát igen, meg mondjuk szerintem azért rájátszott, mert eleinte tényleg nem volt ilyen, de ebben a realitíben volt egylátalán valaki aki nem játszott meg /túlzott el/ fújt fel valamit? ezzel próbálják felhívni a figyelmet magukra meg emlékezetesség válni. ne mondják nekem hogy pl. Alesia ennyire egy kiállhatatlan veszekedős p*csa a való életben

winnie - 2010. 06. 07. 20:50

a klipsóban akadtak még érdekes, karaktert kibontó jelenetek:)

Vattacukor - 2010. 06. 07. 20:55

Hát érdekes végeredmény… Sajnálom, h nem Raina nyert, de remélhetőleg van jövője ennek ellenére. Nekem az egész természete sokkal szimpibb volt, és ha jól tudom, itt az is számít, milyen az egyéniség, meg ki mennyire akarja ezt a dolgot. De én már pár furának tartott döntés után, levontam azt a következtetést, h úgyis az nyer, akit Tyra-ék szeretnének. Pl marhára nem értettem a negyedik és az ötödik évad nyertesét, sztem egyikük sem érdemelte meg, hasonlóan vagyok a tizedik évaddal is.

leviske - 2010. 06. 07. 22:24

“Na, az utolsó finálékritikáim egyike”

? Ez nekem új. Mármint a nyár előtt?

winnie - 2010. 06. 07. 23:33

“? Ez nekem új. Mármint a nyár előtt?”

mármint igen:)

gábor - 2010. 06. 08. 10:32

Nekem akkor is Allison marad az örök kedvencem a 12.(?) szériából :)

vikusz - 2010. 06. 10. 08:37

Allison a 12.ből igeeen :) nekem is ő volt a leg..Eddig minden ANTM évadot láttam, és egyre gyengébb a műsor..Nem a lányok felhozatala,mert mindig lehet találni olyat,akinek szurkolhatunk,illetve mindig megvannak azok is,akiket utálhatunk..De mégis..(Mondjuk ez az évad még mindig jobb volt mint az előző,az volt a mélypont…)..Nekem is Raina volt a kedvenc,de nem tette magát oda eléggé,Krista megérdemelten nyert..még ha a hangjától ki is ráz a hideg :D Az olasz Vouge-nak pedig kifejezetten örülök,a seventeen fotózásokat annyira sose szerettem..A Covergirl helyére is lehetne valami más szponzort találni…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz