login |

Sons of Tucson: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2010. 08. 05. 22:05 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: 2009/10 finálék, kritika,

Íme az egyik utolsó sorozatfinálé 2009/10-ben, vasárnap kimúlt a Sons of Tucson. És milyen résszel! Írtunk már a sorozatról párat (human pilotkritika: 6/10, winnie pilotkritika: 4/10, winnie – 1×02 kritika: értékelhetetlen), de egyikben sem voltunk iszonyatosan negatívak. Na, majd most: a zárás istentelenül unalmasra és humortalanra sikeredett.

Sons of Tucson-cast

De komolyan. Csak néztem a képsorokat és magam elé képzeltem a színészeket a table read-ről, amikor felolvassák az epizód szövegét, hogy lássák a hatást. Általában minden szitkomnál dőlnek ilyenkor a röhögéstől. Gondolom, itt is dőltek, élvezték a dolgot. És ez az, amit elképzeltem magamban. Kerestem azokat a pontokat, ahol nevetni lehet.

Mázli, hogy volt egy momentuma a Sons of Tucson – 1×13-nak, ami 2/10-re emelte végső osztályzatomat, az a rejtett szoba. Nem poén volt (a Szobáról van szó, de hihetetlen, hogy még ezt a ziccert sem tudták kijátszani a készítők…), csak jó ötlet. Ezen kívül azonban semmi: hősünknek tele a töke, dobni akarja a gyerekeket, a gyerekek is őt, de végül úgyis.

Komolyan nem hiszem el, hogy sikerült egy ilyen sorozatot eladni egy csatornának. Legalább egy kedvelhető karakter jól jött volna. Az, hogy a humor olyan lett amilyen (értsd: nekem nem bejövő), már a 2. rész után lehetett tudni. Mondom, ezért jó szitkomokat nézni. Az ember egy-két epizód után biztosra mehet a döntésével.

6 hozzászólás Ne habozz!

payskin - 2010. 08. 05. 22:36

Voltak közben jobb, élvezhetőbb részek, amiken még nevetni is lehetett, de összességében tényleg nem volt egy túl jó eresztés, sajnos.

winnie - 2010. 08. 05. 23:24

án úgy éreztem egyébként, hogy a pilot uténi váltással sem találták meg a jó gyerekeket. ők nálam gyenge pontok voltak nagyon

new-york-islanders - 2010. 08. 06. 03:54

Én most nagyon-nagyon türelmes voltam és csak az 1×06 után kapott kaszát tőlem a széria (uborkaszezon :) de a suta gyerekszínészeken is túl tettem volna magam, ha írtak volna a részekbe valamit, ami távolról, hunyorogva nézve is olyan formát vesz fel, mint egy POÉN.
Nem olyan nehéz, ha másoknak máshol sikerült, csak nem lehet olyan nehéz…

BDJG - 2010. 08. 06. 09:38

Utolsó előtti rész egész jó volt, de ja, nem nagyon volt benne olyan, amit végig lehetett volna nevetni. Sőt, hangos nevetést egyszer se értek el nálam, csak mosolygást.

Stufflikethat - 2010. 08. 06. 17:31

Tyler Labinetól mégis mit vártatok? Felejthető, hihetetlenül gyenge széria volt.

tobias88 - 2012. 03. 25. 03:35

Most nézem a family guyt, elégg kiparotdizálták a sorozatot teljes joggal :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz