login |

Ilyen a Vásott szülők szinkronja

2011. 05. 09. 16:12 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Azaz a Parenthood-é, de nincs mit tenni, Vásott szülők volt az 1989-es Ron Howard-film címe, amiben Steve Martin és Keanu Reeves főszerepelt (de benne volt a 19 éves Martha Plimpton is – videó). A 2010-es sorozatverziót Jason Katims, a Friday Night Lights készítője jegyzi, és a tovább mögött kiderül, hogy milyen magyar hangokat sikerült találni a neves szereplőknek. (Még mindig nehéz úgy nézni, hogy tudom, hogy Lauren Graham helyett eredetileg Maura Tierney lett volna a főszereplő.) Köszi a videót ldavid-nak!

16 hozzászólás Ne habozz!

Benő - 2011. 05. 09. 16:42

Zeeké szörnyű, asszem ez Vass Gábor – személy szerint halál uncsi, hogy lasssan minden ércesebb hangú színésznek ő a magyar hangja… Se hangkarakterben, sem korban nem illik hozzá.
Nagyi hangja kb majd egy húszassal fiatalabb..
Sarah Pápai Erika, akárcsak a Gilmorban, sztem megy a karakterhez, bár kicsit mézesmázosabb,mint a sajátja.
A tini lányoké is passzol a karakterekhez, még Drew is elmegy.
Adamhez nem illik Csőre Gábor, nem elég komoly.
Kristina jó.
Crosby, Jasmin megintcsak találó.

Sry, hogy kicsit elkalandoztam, de imádom kritizálni a szinkronokat:)) Bár lehetnék szinkronrendező:P

Brigi - 2011. 05. 09. 17:24

adamet nagyon elcseszték, a többi egész jó

Luke - 2011. 05. 09. 17:43

Benő: Adam nem Csőre Gábor, hanem Hujber Ferenc, csak agyon hasonló a hangfekvése és valóban nem illik hozzá.:)Pápai Erikával nekem pont az a gondom, hogy nem elég “lorelaios”, vagyis nem azt az imádni való hangját hozza, amit a Gilmore-ban megszoktunk Laurenhez, de persze ez lehet, hogy csak azért van, mert még nem sikerült újra belerázódnia.

MadJames - 2011. 05. 09. 18:31

Nem tudom… Nekem Craig T. Nelson csak Kautzky Armand hangján szólaljon meg… Peter Krause-nek meg nem való Hujber Ferenc. Nem akarok badarságot mondani, de asszem Lux Ádám volt a hangja a DSM-ben, vagy aki a six feet under-ben volt az is sokkal jobb lett volna. Graham hangja legalább a megszokott, bár kiváncsi lettem volna, hogy Maura Tierney-nek ha maradt volna ő a főszereplő vállalta volna-e Báthory Orsolya?

scout - 2011. 05. 09. 18:40

Adamé tényleg rossz, Lux Ádámot vártam hozzá

winnie - 2011. 05. 09. 18:44

“Nekem Craig T. Nelson csak Kautzky Armand hangján szólaljon meg… ”

egyrészt igen, másrészt nem. ha már ő volt a körzetben, akkor úgy szép, más kérdés, hogy más bakiját lehet orvosolni kéne, nem tovább vinni. legalábbis nekem speciel megdöbbentő volt, majdnem jennifer love hewitt – györgyi anna szinten, hogy létezett szinkronrendező, aki craig t. nelsonnak kautzkyt találta ki. azért a 20 év az 20 év.

MadJames - 2011. 05. 09. 18:52

Winnie: Nem tudom mondjuk engem az AXN is megdöbbentett azzal a bizonyos Forest Withaket – Bodnár “Boci” Tamás féle CM:SB szinkronnal. Bár lehet h megszokjuk, úgy mint Hugh Laurie-t Kulka János hangján szegény Szakácsi után. Kevés olyan futó sorozat van, mint House, amiben ennyiszer cseréltek volna szinkron hangokat…

Nikolka - 2011. 05. 09. 20:39

Bárcsak Maura lenne, nekem Graham az egyetlen gyenge pontja a sorozatnak. Tudom, hogy ezzel egyedül vagyok, de nagyon nem szeretem őt..

JimmyL - 2011. 05. 09. 20:43

Egy turot gyenge…

Pinkslippers - 2011. 05. 09. 21:59

Hűha, hát ez most sokkolt…Zeek, Adam és Drew számomra óriási melléfogás (még kicsit Hadie is fura), nagyon nem illenek a karakterhez. A többiek még talán elviselhetőek, meg hát ha nem ismerném az eredeti hangjukat…mindenesetre nem annyira vészes, de fentebbek említetteket nem tudnám ezzel a hanggal nézni az tuti.

Pinkslippers - 2011. 05. 09. 22:02

JimmyL-hez csatlakozva pedig Lauren Graham personal favorite és szerintem is zseniális :)

Cirmoscica - 2011. 05. 09. 23:56

Én nem nézem a sorozatot, de nekem Lux Ádám szintén jobban bejött volna Peter Krause-nak. A kislány hangja meg túl harsány. A többi tetszik, örülök, hogy vannak benne számomra ismeretlen fiatal hangok.

Egyébként ez a pár perc tökre kedvet csinált a nézéshez. Bár a vacsorázós jelenetet eredetileg élettelibbnek képzelem, ami a szinkron dobozhangjával (a tv2-söknél ez különösen jellemző), kissé szürkének és néhol kínosnak hatott. Tény, hogy nem lehetett egyszerű felvenni, sok szereplő, egymás szavába vágva… és nyilván egyesével max. kettesével mondták fel a hangok a szerepüket. Ez van.

plantag - 2011. 05. 10. 15:59

en csak annyit mondok, hogy örülök, hogy megy nalunk is… a szinkornrol inkabb nem mondok velemenyt..

Squeegy - 2011. 05. 10. 20:36

LG az egyik legjobb az egész sorozatban. Hát asszem nem fogok rászokni a magyar változatra. Szerintem Juliat és Adamat hihetetlenül elrontották, a többivel nincs bajom.

Benő - 2011. 05. 11. 08:33

Luke: köszi, akkor ezt félrhallottam:)
MadJames: Lux Ádám tényleg passzolt volna karakterben.
Én nem láttam/hallottam Crag T.-t Kautzkyval, de számomra elképzelhetetelen a már említett 20 év korkülönbség miatt:S:)
Akkor már inkább Rajhona Ádám tudnám elképzelni, bár ő meg már túlzás is lenne kicsit.:)

szerintem - 2011. 05. 12. 23:16

én is megnéztem, ez rémes. biztosan azért van, mert ismerem a színészek eredeti hangját, lehet, hogy aki a szinkronost kezdi el, ugyanúgy élvezni fogja.
szerintem a legrosszabb adam es kristina, mert mindkettőnek a alapvető tulajdonsága, a szelidség és a kiegyensúlyozottság változott meg a szinkronhanggal. pápai erika annak idején lenyűgözött, hogy mennyire máshogy hozta lorelait és a született feleségekből a nőt, mintha nem is ugyanaz a hang lett volna. most kicsit “úgymaradt”, és nagyon született feleségek-szerű a hangja, ami lorelaihoz szokatlan. de persze ez itt nem is lorelai…….de kicsit mégis……

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz