login |

A Bárka és a Sherlock is az AXN Player-en

2011. 10. 13. 23:53 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, Európa is létezik, magyar hírek, video, ,

Még egy utolsó Sherlock-poszt, jó? Aki nem rendszeres csekkolgatója az AXN Player-nek, vagy felbőszítette, hogy a Sherlock kvázi ismétlés nélkül megy itthon, az az AXN Player-en itt megtalálja a szinkronos Sherlock 1×01-et (ez meg a HD-verzió), mint ahogy a vasárnap bemutatott posztapokaliptikus A bárka – 1×01 is nézhető a webes felületen (HD-verzió).

A két friss premier mellett jelenleg még olyan teljes epizódok vannak fenn az AXN Player-en (némelyik sokáig, mások csak egy hétig, a következő részig) magyarul, mint az angol Being Human 3. évad, a Hustle – 2×06, a Damages – 3×01, Doctor Who – 5×02 és 5×03, vagy a True Blood – 3×01 + az új Balfék körzet, Az elveszett világ, A férfiak a szőkéket szeretik és Rush – A hajsza epizódok.

2 hozzászólás Ne habozz!

BlaiSeCT - 2011. 10. 14. 00:17

Sőt még mobil alkalmazásként is letölthető az AXN Player az android marketből.

Trefayne - 2011. 11. 08. 20:23

Egy gyors kérdés:
Kitartóan néztem az AXN-t, és megnéztem a bevezető részt és a második részt is. Elvileg van egy harmadik rész is, ha már dupla részeket adnak egy alkalommal. De ez az epizód elvileg a múlt héten lett volna, de a Charlie Angyalai c. mozifilm ment abban az időpontban.
Akkor a kérdés az: én maradtam le róla, mert más időpontban adták; vagy egyáltalán nem is adták le?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz