login |

Hírhétfő

2012. 04. 23. 09:41 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: Veep S1, The Real Housewives of Jersey S4 + Finálé: Stevie Tv S1, Unchained Reaction S1 + megvolt a 25 éves évfordulóra a FOX-műsor.
 • A History Channel kérte be a Michael Hirst és Morgan O’Sullivan-féle Vikings-et sorozatnak – ami természetesen vikingekről fog szólni. A 10 részes 1. évad 2013-ban érkezik. A főhős Ragnar Lothbrok lesz.
 • Az AMC ismét 6 szkriptet választott ki, melyekből új pilotjaikat forgathatják – bár tavaly az akkori hatosból egyiket sem forgatták le pilotként (azelőtt meg a The Killing éa a Hell on Wheels lett beválasztva). Ez a hatos: Low Winter Sun (író: Chris Mundy) – egy új-zélandi gótikus krimisorozat adaptációja, Turn (Craig Silverstein és Mitchell Akselrad) George Washington kémhálózatáról), Philly Lawyer (Richard LaGravanese) egy joghallgatóról, Crystal Pines (Jake Paltrow és Robbie Kinberg) egy újságíróról, aki jelentkezik egy klónozási kísérletre, F/V Mean Tide (Jason Cahill) egy maine-i rákász családról és Sacred Games (Kerry Williamson) Vikram Chandra regénye alapján egy bűn és bűnhődés-sztori a mai Mumbai-ban.
 • Mick Davis vezetésével tévésorozat készül William Wallace-ról (Rettenthetetlen, valaki?) – leginkább a háttértörténetéről, azon éveiről, amikor megpróbálta egyesíteni Skóciát. És persze szerelmeiről, veszteségeiről és persze legendás hadakozásáról Edward királlyal és riválisával Robert The Bruce-szal.
 • January Jones (Betty – Mad Men) a következő Emmy-n már nem főszereplő, hanem inkább mellékszereplő kategóriában fog indulni.
 • Miután nem sikerült David Shore és Dermot Mulroney közreműködésével 2 éve megvalósítani a The Rockford Files felújítását sorozatként (a pilotot azért megnéztem volna), mozifilm lesz a klasszikus sorozatból, Vince Vaughn főszereplésével.
 • Sorozatok, melyek nagyobb szünetet tartottak két évad között, mint most a Mad Men (1,5 év)
 • Kelly Rowland anyagi okok miatt nem írt alá még a The X Factor UK új szezonjára, az énekesnő az eddigi 500 ezer font helyett 1,5 milliót kérne.
 • Interjú: Jamie Cepero (Ellis – Smash)
 • Twitteren: Cobie Smulders, Betsy Brandt, Jay Karnes
 • Clint Eastwood a családja dokuereality-jének 3 részében fog szerepelni.

7 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2012. 04. 23. 09:49

a kémhálózatos éa a rákász családos (a környezet miatt) érdekes lehet az AMC kínálatából, aztán majd meglátjuk

de persze a vikinges és a rettenthetetlenes sorozat is jól hangzik

ez már négy jövő évi sorozat, ami érdekel, hmm

sityu8411 - 2012. 04. 23. 11:00

SSZZAABBAADDSSÁÁGG!!{Mondá William Wallace} Na azért az egy kábeles adóra gyártva még spartacusos is lehet . Lehet tudni hogy hova tervezik?

winnie - 2012. 04. 23. 11:02

nem, elvileg ha elkészült a pilot vagy az összes szkript, akkor megpróbálják eladni – hasonlóképpen, mint a vikings-et, amit tavaly jelentettek be, de most lett csatornája és még el sem kezdték forgatni.

sam - 2012. 04. 23. 11:57

jöhet William Wallace :)

Desmond Wallace - 2012. 04. 23. 14:44

Ki az a William Wallace?:)

A sorozatra (ha elkészül) természetesen nagyon kíváncsi leszek.

Külön érdekes, hogy még aktuális is lehet a leendő sorozat, hiszen 2014-ben (ekkor lesz a bannockburni csata 700 éves évfordulója) szavaznak majd a skótok a függetlenségükről. Esetleg az elszakadás pártiak pénzelik a produkciót?

kiskiraly - 2012. 04. 23. 20:54

Tényleg 800ezer ember nézte a Barca-Real-t? Vagy ez csak a reach?
Mert ha tényleg igaz a szám akkor ez új kábeles csúcs szerintem. Ha igaz.

http://www.origo.hu/teve/20120423-remek-eredmenyt-ert-el-a-sport-tv-a-barcareal-meccsel.html

winnie - 2012. 04. 23. 21:17

passz, nem biztos, hogy reach, most nem tiszta a fejem végiggondolni. ez a tűbla van a közlemény mellett, 18-49M: http://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2012/04/image003.jpg

kérdés, hogy a 79 ezer 18-49 férfi mekkora össznézőszámot fedhet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz