login |

Hírkedd

2012. 08. 28. 09:02 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, magyar hírek

 • Finálé: The Secret Life of The American Teenager S5 (nyári), Tia & Tamera S2 (nyári), Single Ladies S2, Push Girls S1 + elindult az “új” The Late Late Show!
 • Ma megint pilotot fogunk nézni, ugyanis a FOX ezer meg egy platformon (FOX.com, Yahoo, Hulu, AOL, Amazon, Xbox) elérhetővé tette a Ben & Kate (Lucy Punch!!) és a The Mindy Project első részét.
 • Pilotszkript: Betrayal – ABC, író David Zabel, a holland Overspiel feldolgozása egy férjes asszonyról, aki egy gazdag családnak dolgozó ügyvéddel kezd kavarni – s akiről kiderül, hogy a nő ügyész férje által perbe fogott gyilkosság gyanúsítottját is védi. Minden összefügg és összeomlik. Szerializált sorozat.
 • Pilorszkript: Athena – FOX, író: Lisa Joy, saját képregénye, a Headache alapján, mely egy nőről szól aki felfedezi, hogy ő Pallasz Athéné. Minden héten meg kell őriznie titkos személyazonosságát, miközben ősi, mitologikus szörnyekkel közd meg és nyomoz, hogy mely “álruhás” görög istenek akarják átvenni az uralmas a Föld felett.
 • Tavasszal még nem lesz Éden Hotel 3 a csalódást okozó (bővebben az Origón), de a csatornaátlagot még így is meghaladó nézettség miatt. Később még lehet, de ez így öngerjesztő, hiszen így csökken a hype is, még kevesebben fogják nézni. Vagy nem, hanem még többeket fog érdekelni. Majd kiderül.
 • Vera Farmiga lesz a Bates Motel egyik főszereplője – Carlton Cuse Psycho-előzmény sorozatáról van szó, ami 10 részes berendelést kapott az A&E-től. Norman Bates anyját fogja alakítani.
 • Interjú: Tyra Banks (az America’s Next Top Model műsorvezetője), Stephen Moyer (Bill – True Blood), Russell Hornsby (Hank – Grimm), Jonathan Banks (Mike – Breaking Bad), Mary McDonnnell (Raydor – Major Crimes)
 • Így fog kinézni Mulan a Once Upon A Time-ban. Jamie Chung ismét a tévében, ez az. Kép.
 • A TV2 09.01-jétől megint leadja az Áldott jó nyomozót (Raines). Remek sorozat a Bommtown és a Justified készítőjétől.
 • Szeptember 3-án hétfőn indul a FilmBox-on a Mafiosa – A család című francia maffia sorozat.
 • Őszi MTV Hungary-premierek: 09.16 Kínos 2. évad, október: I Just Want My Pants Back + Jersey Shore 6. évad, november: Geordie Shore + Tini mamik 4. évad és Pasikódex 2. évad.
 • Az Amerca’s Got Talent-ben még mindig 24-en vannak versenyben? Uhh. Nem sietik el.
 • American Idol-hír: Miley Cyrus kiesett a zsűri posztért folyó versengésből, és Katy Perry is, miután utóbbi nem fogadta el a 20 millió dolláros ajánlatot.
 • A Syfy megvette a Continuum-ot, és jövőre elkezdi adni.
 • Vendégszerep: Summer Glau – Alphas (a “tegnapi” epizódban), Chloe Sevigny – Louie (a múlt hetiben), Miley Cyrus – Two and a Half Men (2 rész Jake barátnőjeként, most lett hivatalos, múltkor még csak tárgyalás volt), Michael Weatherly – Major Crimes (már írtuk korábban, de jelzem, hogy a jövő hetiben lesz), Sterling Sulieman – The New Normal (visszatérő), Vinessa Shaw, Michael Wiseman, Haley Strode – Vegas (előbbi kettő visszatérő), Pedro Pascal, Fernanda Andrade – Red Widow (visszatérő), Katherine Tokarz – The Neighbors (visszatérő), Michael Gaston – Last Resort (visszatérő), Abby Elliott – How I Met Your Mother (több rész), Bai Ling – Hawaii Five-0, Leslie Jordan – Raising Hope, John Boyd, Dileep Rao – Touch (visszatérő),
 • A TBS új, egy órás komédiája még az esélyt sem kapja meg? A The Wedding Band november 10-én, szombaton fog indulni. Benne: Brian Austin Green, Harold Perrineau, Peter Cambor és Derek Miller
 • The X Factor US: Demi Lovato-t Nick Jonas fogja segíteni a mentorok házában.
 • A közönségszavazást követően Sabrina Bryan lett a Dancing With The Stars All Stars 13. táncosa.
 • Bulvár: Kit Harington + Rose Leslie (Jon Snow + Ygritte) – legalább a TMZ ezek alapján gondolja.

19 hozzászólás Ne habozz!

Lucky!? - 2012. 08. 28. 09:53

a Fox-os pilotok ugyanígy mennek majd TV-ben is?

dendu - 2012. 08. 28. 09:55

A Syfy berendelte a Continuumot! Júúúj! =( Ha ott jól teljesít, akkor kap nagyobb büdzsét, így nagyobb lesz a sorozat költségvetése, megemelkedik a színészek/színésznők fizetése, több lesz az effekt, stb…
Majd egyszer csak a Syfy azt mondja, neki túl sokba kerül a sorozat, és kaszálja. A szegény kanadai Showcase-nek meg lesz egy olyan sorozata, amit nem képes támogatni saját maga. Így egy újabb science fiction sorozatnak lesz vége a Syfy által.

The End

humorpalanta - 2012. 08. 28. 10:55

Amihez a Syfy keze tapad, az a kasza… Continuum, lesújt rád!!!

symor - 2012. 08. 28. 11:14

A Kínos 2. évadjánál van már hír végül is arról mi lett a szlogen?

Goku2000 - 2012. 08. 28. 11:16

Az MTV-n várható a Beavis és Butt-Head korábbi évadjainak szinkronos változatai?

stargatelost - 2012. 08. 28. 11:53

Szerintetek azért, mert elkezdik adni egy másik csatornán, nevezetesen a SyFy-on, már ők döntenek róla? Akkor kasza lesz a Doctor Who, Merlin és társai is? Semmi közük hozzá, csak leadják.

Bandita - 2012. 08. 28. 14:20

Jon Snow és Ygritte együtt? Ezen jót mosolyogtam.

ldavid - 2012. 08. 28. 14:33

úgy rémlik, még nem volt: a Pro4 09.09-től Justified-ot fog adni a Franklin & Bash helyén

Kisvesza - 2012. 08. 28. 15:33

Nem tudsz te semmit, Kit Harrington.

Réta - 2012. 08. 28. 18:33

Nem értem, hogy a Viasat3 miért nem ad le egy külföldi Éden Hotelt. Én szívesen nézném ezt a realityt mondjuk skandináv szereplőkkel. Érdekelne, hogy van-e különbség a hazaihoz képest a szereplők viselkedésében. Persze jó lenne a saját gyártás is, de lehetne egy külföldi egy hazai váltásban is adni. Szerintem a licenctulajdonostól talán még kedvezményt is kapnának rá.

winnie - 2012. 08. 28. 19:23

“Nem értem, hogy a Viasat3 miért nem ad le egy külföldi Éden Hotelt”

eszembe sem jutott, de tényleg.

Wantilles - 2012. 08. 28. 21:05

Remélem nem off téma és idevág, most botlottam bele ma éjszaka RTL Klubon Damages 2. évad startol 2 résszel heti sugárzással.

winnie - 2012. 08. 28. 21:41

itt semmi sem off:)

nem foglalkoztunk vele, mert isétlés az rtl-en is, még 2010. elején leadták.

szerintem - 2012. 08. 28. 23:43

ha itt semmi sem off, akkor szeretnek erdeklodni, hogy az tudatos-e, hogy amint nem a megfelelo savba (ahol a posztok vannak) kattintok (veletlenul), azonnal betoltodik egy reklam oldal. nagyon idegesito.

fetomy - 2012. 08. 28. 23:51

Mármint most ősszel nem lesz Éden Hotel, vagy nincs elírás, és tavasszal sem lesz?

winnie - 2012. 08. 28. 23:54

mármint fehér sávot látsz és úgy? ott jelenleg reklám van, elég harsogó – lehet, hogy az adblock miatt nem látod és így fura a hatása. ha látod, akkor nem annyira meglepő gondolom. a lényeg, hogy reklám van ott. nem tudom, meddig, gondolom, nem túl sokáig, ezzel nem mi foglalkozunk.

winnie - 2012. 08. 28. 23:55

tavasszal nem lesz, mert ahhoz még ősszel neki kéne állniuk. szerintem lesz, csak kihagynak némi időt.

szerintem - 2012. 08. 29. 11:52

ugy ertem, hogy abban a savban, ami szurke csikos es eddig sosem volt aktiv, most pedig ra lehet klikkelni, es mivel en neha veletlenul is megnyomom, folyton uj lapon megjelenik a kinder reklamja. de annyria nem erdekes.

winnie - 2012. 08. 29. 12:23

igen, gondolom ezért is lett most kvázi banner belőle, de ezért is kék, meg van rajta valami idétlen kinder figura.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz