login |

Délelőtti videó 3.: Dynamo: varázslat a világ körül

2012. 10. 22. 11:55 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: reality, video,

Itthon csütörtöktől kezdi el adni a Discovery a Dynamo: Magician Impossible 2. szezonját, amelyben volt egy magyar jelenlét is. A tovább mögött a Dynamo: varázslat a világ körül 2. évad hosszú promója.

7 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2012. 10. 22. 11:56

/yawn

symor - 2012. 10. 22. 12:07

Dynamo általában jó arc, van viszont amikor rohadtul fel tud bosszantani, hogy milyen ezeréves és ezerszer megfejtett trükköket alkalmaz. A közönsége pedig ezeknél is ugrál, sikítozik, meg le van nyűgözve.

A fogásai 90%-a teljesen átlátszó, nem kell hozzá nagy agytrösztnek lenni, hogy rájöjjön az ember, hogy csinálja ez az egyébként ügyes, de nem túl kreatív illuzionista.

Az egyetlen jó ötlet, amire támaszkodik, hogy az utcára költöztette a bűvészetet és ért a showhoz, annak ellenére, hogy a szakma legalapvetőbb fortélyait használja fel csak ismét ügyesen.

Nézve egy gondolkodó embernek legfeljebb annyiban élvezetes a műsor, hogy megcsodálhatjuk milyen gyermeki, vagy épp birka lelkesedéssel dőlnek be neki a közönségét adó személyek :)

Cápi - 2012. 10. 22. 14:57

Én őszintén szólva nem hiszem el, hogy a közönség nem inkább statiszta közönség, aki vezényszóra csodálkozik és hörög, de szórakoztató amúgy.

winnie - 2012. 10. 22. 15:04

mivel nem tudom, hogy kik azok, ezért csak annyit tudok mondani, hogy amit meg lehet csinálni nem statisztákkal, arra nem érdemes statisztákkal vesződni:) márpedig ezt simán meg lehet. mármint a viselkedésüket, ilyesmit.

Lengabor - 2012. 10. 22. 17:05

Imádom ezt a műsort, csak az a rohadt narrálós “szinkron” idegesít, néha olyan egyértelmű, hogy mond valamit az alany, de meghagyják angolul, máskor meg tök más a fordítás, mint az eredeti szöveg. Ráadásul sokszor érzéketlen is az egész, tipikusan az, amikor az utcáról berángattak valakit és olvasd fel a szöveget, nulla átéléssel.
Viszont a lényegi része tetszik, biztos én vagyok a béna, de sok mindenre nem jövök rá, akármennyire is alapvetés másoknak, és bizony én is őszintén rácsodálkozom erre-arra, hogy jé ezt meg hogy csinálta. De a válaszoknak szándékosan nem nézek utána, mert azzal a műsor lényegét tenném tönkre saját magamnak.

Scoo - 2012. 10. 24. 08:22

A trükktől függ, hogy mennyi statiszta van. Az elején még én is rácsodálkoztam a műsorra, de sajnos elég hamar csalódtam.

Utálom ha azzal próbálnak átverni, hogy ismeretlen, random utcai emberekkel találkozik és nincs beépítve senki se. Nekem ez így nem bűvészet, hanem olcsó bazári átverés.

A színházi bűvészkedésben épp az a jó, hogy tudom, hogy mindenki aki fent van a színpadon az be van építve a trükkbe.

khoe - 2012. 11. 24. 03:20

Egyszerre egy nap túl sokat tesznek, h az már hihetővé váljon. Viszont,amit láttam, csodába ejtett. Néztem, kameratrükk? Nem látható.
pl. kint az utcán felmarkolt egy rakás pénzt, s egy mozdulattal egy fémmé változtatta, Attán hozzátette egy poházhoz, hipp-hopp s már bele volt gravírozva a fémcsomag.
Hihetetlen a gyerek, biztos vannak gyenge pontjai is, mint a pókertrükkös LA-ben, de ismétlen, a sok rész miatt válik hiteltelenné a srác, pedig jó fazon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz