login |

Banshee-találkozó a Believe-ben

2014. 03. 24. 19:54 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: crossover, ,

Jópofa, amikor egy sorozat állandó szereplője más sorozatban vendégszerepel, hiszen a legtöbb állandó szereplő, ha sikersorozatban játszik, lehet, hogy 6-8 éven át más karaktert nem is alakíthat. Olyan is előfordul, hogy direkt megy át egy színész egy másik sorozatba cameózni, de az még viccesebb, amikor tök véletlenül (éljen Vancouver!) “sorozatot cserélnek” színészek – lásd itt, amikor a The Killing-es színész a Stargate: Universe-ben tűnt fel, az SGU-sok pedig a The Killing-ben.

De hát ilyen az élet, akkor is lehet forgatni, amikor szünetel az ember fix sorozata. Most a Believe – 1×02 (meg gondolom, a folytatás) láttán nézhettek nagyot egy pillanatig a Banshee-rajongók, mert Siobhan és Burton, vagyis Trieste Kelly Dunn és Matthew Rauch nyomozott az FBI színeiben. (Utóbbi egyébként pár hete a The Good Wife-ban és a The Blacklist-ben is feltűnt, meg is lep, hogy nem kapott pilotot – lehet, hogy nemsokára bejelentik, hogy állandó szereplő lett a Banshee-ben?)

4 hozzászólás Ne habozz!

paul - 2014. 03. 24. 21:19

Múltkor néztem a True Detective-t ott meg Lili Simmons kurválkodott! De micsoda feneke van :)

vérnarancs - 2014. 03. 26. 05:49

Job-ot meg kilistázták.. szó szerint.

Marcipáncica - 2014. 03. 26. 17:52

Jobot? Miért?? És ez valós hír? Jó lenne ha nem az lenne… :(

Miss Keamy - 2014. 03. 26. 21:27

úúúú totál odavagyok ezért a paliért. a Banshee-s szerepe iszonyat durva, lélekjelenlét 5csillag :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz