login |

Mike and Molly: kezdett az 5. évad

2014. 12. 14. 19:11 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: kritika,

Mivel winnie felvállalta anno a fináléról szóló írást, így rám jutott a premier, de nem tudok sok biztatót mondani én sem: nem értem, ez a sorozat még mit keres a tévében.

Igazából ami ebben a legdurvább, hogy a “modern női komédia egyik királynője”, Melissa McCarthy mennyire semmilyen itt is. Csak az alpári poénok mennek neki, és azok is csak moziban? Vagyis a Tammy, amiben nem volt mellette más erős női karakter (bocs, Susan Sarandon) már nem is volt akkora siker.

Arra akarok kilyukadni, hogy Melissa McCarthy maximum aranyos, de semmi extra az Oscar-jelölése és Emmy-díja ellenére sem, a férjét alakító Billy Gardell szintén, s nagyjából ez hozható fel a sorozat mellett. Az írók semennyire sem erőltetik meg magukat, de gondolom nem is elvárás, mivel az általuk kinézett célcsoportban valószínűleg elég, amit hoznak, a sikert nem kell magyarázni, hiszen már az 5. évét tapossa a sorozat.

Ettől még nem értem, hogy a Mike & Molly-ban mi a sitcom. Azzal tisztában vagyok, hogy a humorérzék az egyik legfurcsább tulajdonság, de objektívan nézve szinte poén sem volt az évadnyitóban, ami pedig arra hasonlít némileg, az is a 90-es évek magasságát hozza. Most komolyan, korrekt téma lehetne például, hogy a nő többet keres a házasságban, erre az írók csak őslelet konzerv poénokat melegítenek fel hozzá.

Az tény, hogy a kövéres poénokból visszavettek, és úgy tűnik érkezett pár mellékszereplő azóta, mióta nem néztem a sorozatra (vagy csak nem emlékszem rájuk:), de ez ugyanaz a semmilyen izé, mint ami eddig volt, felesleges időt fecsérelni rá.

11 hozzászólás Ne habozz!

mikkamakka - 2014. 12. 14. 19:47

királynő helyett inkább pestis, ha meglátom egy poszteren a fejét már lépek is tovább

kri - 2014. 12. 14. 19:59

Utoljára a Gilmore Girls-ben volt jó,én is teljesen értetlenül állok az újdonsült karrierje előtt.

des - 2014. 12. 14. 20:05

Én ebből egy évadot néztem meg régen. De aztán már nem is érdekelt.

ördöghöm van - 2014. 12. 14. 21:02

comcentralon megy esténként a korábbi évadokból, vacsi közben fél füllel szoktam hallgatni, nem nagy szám, gondolom az új évad is zseniális…bár még mindig jobb, mint a jim…

jesus - 2014. 12. 14. 23:40

csak tudnám miért ilyen nulla sorozatot kellet megvennie a comedy centralnak

winnie - 2014. 12. 15. 04:44

mert ez az egyik legnézettebb szitkom?

Succ - 2014. 12. 15. 09:21

Comedy mindig szart vesz. Egyedül, ami jó és nézhető náluk, az a Family Guy, az Archer és a Modern Family.
Bár sajnos szerintem a Modern Familyből is csak ezt a két évadot vette meg és majd ismétlik egyfolytában, míg meg nem unod. Ahogy a többi sorozatukat is.

winnie - 2014. 12. 15. 10:57

nem ezt a két évadot vették meg és rengeteg remek sorozatuk van (parks, league, always sunny és társaik), de nem hiszem, hogy ezen a ponton még bárkit is meglepetésként érne, hogy a komédiáknál mennyire más jön be az embereknek. pl. a legsikeresebb sorozata a cc-nek az according to jim.

Succ - 2014. 12. 15. 18:42

Nem hiszem, hogy sikernek lehet azt elkönyvelni, hogyha az ember hazaért 4-5 körül a munkából és épp az megy. Parksot nem adják. Az Always sunny meg a League nekem valahogy nem vicces.
Nekem bejött a Millerék meg az Így neveld a faterod is, de mindkettőt levették (bár utóbbit meglepetésemre visszahozták vasárnapra). Helyette inkább még száz Big Bang Theory ismétlést tolnak.
De tény, hogy kinek mi… Van aki szerint a Susogós mackók is vicces.

winnie - 2015. 01. 13. 13:01

succ: ja. akkor nem siker, ha olyan időpontban megy, amikor sokan néznek tévét.

(nem mellesleg nem néznek sokan tévét akkor. este néznek sokan, 7-8 után.)

Misa - 2015. 07. 12. 14:39

Én nagyon szeretem a Mike és Molly-t szerintem aranyos, attól hogy nem folyamatosan az ökörség dől belőle, pl: Agymenők, Így jártam anyátokkal …
Szerintem sokkal jobb egy Jim szerint a világ, Életem értelmei, Mike és Molly mint ezek vagy akár egy Family Guy vagy hasonlók. Én nagyon remélem hogy jön az 5. évad méghozzá hamarosan mert már nagyon várom. :) Amúgy minden k**ség nélkül akinek nem tetszik annak minek is kell hozzászólnia? Én sem írok a nekem nem tetszőkhöz, sőt még azt is meghallgatom hogy jön belőlük az 1000. évad én meg várok hogy végre kiadják az én kedvenc szitkomom következő évadát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz