login |

Ilyen lett az Empire szinkronja

2015. 02. 23. 13:30 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Művészeti igazgató? Ilyen körülményes dolgot csak úgy nem mondanának köznapi beszélgetésben szerintem. A “Nincs zálogom, amivel követelhetném Jamalt” pedig…, ehh. Ha valami ennyire hunglis és soha nem hangozna el magyarul, akkor azt élőbeszédes formába kéne önteni, nem? Mindegy, úgyis a hang a lényeg, nem?

A tovább mögött megnézhető, hogy milyen lett a hipergigamegasikeres Empire magyar szinkronja (a hangok itt). A videót köszi Lengabor-nak.

6 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2015. 02. 23. 13:46

Egyszerűen fantasztikus volt a Lúsösz Show. Benne van minden, ami kell. Zenék, szappan, a feketékre jellemző stílusjegyek, melegek, karakteres szereplők, kavarás, pénz, gyilkosság. Ha ez a későbbiekben is ilyen, akkor cseppet sem csodálkozom a részről részre emelkedő nézettségen.
Csodálatos a magyar szinkron is, Kertész Andrea kiváló munkát végzett. Szalay Csongort öröm újra hallani, ahogy Háda Jánost is (kár, hogy neki hamar meszeltek), Náray Erikának is tök jól áll a szerepe. Persze A célszemélyben nem Bognár Gyöngyvér Taraji P. Henson magyar hangja, de ettől most hajlandó vagyok eltekinteni. Lehet, hogy ez nézős lesz nálam is.

AJ - 2015. 02. 23. 14:02

Az Empire első része tetszett, meg is lepett, mert nem tudom azt se mondani, hogy az én sorozatom, de azt se, hogy messziről elkerülöm. Az egész érdekes, megfogott egy-két karakter, egy-két stílus, a zene, az egész légkör, ez van, úgy látszik könnyű engem megnyernie egy sorozatnak. A szinkron tetszik, Király Attila sokszor Jack Sparrow volt, de erről nem tehet, én passzítom mindig a hangját a kalózkapitányhoz, de jó nagyon Bognár Gyöngyvér, Náray Erika és Szatory Dávid is, egyszóval tetszik.

Deny - 2015. 02. 23. 15:51

Lengabor: Nekem Hakeem karaktere volt az, akire egyből rávágtam, hogy ez tuti Szalay Csongor lesz. Szinte teljesen megegyezik a hangja az eredetivel. A többiek is tetszenek, Király Attila is illik “Lúsöszhöz”. Bognár Gyöngyvér pedig ugyan nem olyan harsány, mint Cookie (Taraji), de tetszik az a szín, amit belevisz.

chipesz - 2015. 02. 23. 16:49

@Lengabor: viszont ha jól hallom, akkor ugyanaz a hangja, mint a Benjamin Button különös életében, s így nekem nem volt szokatlan.

VDani - 2015. 02. 23. 19:59

Indavideón tiltás? Lel.

winnie - 2015. 02. 23. 21:30

olykor a külföld blokkolva van.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz