login |

Ilyen lett a Wayward Pines szinkronja

2015. 06. 09. 13:30 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Tyűha, Szacsvay László, őt sem gyakran hallani sorozatokban. A szinkronhangok itt, a tovább mögött pedig meg lehet nézni, hogy milyen lett a Wayward Pines szinkronja. Köszi a videót Lengabor-nak!

12 hozzászólás Ne habozz!

Malachi - 2015. 06. 09. 13:43

10 másodperc.

“a kénylmére lehetek”? u wot m8?

Enzo - 2015. 06. 09. 13:57

Theresáé annyira nem adja, de pl. Pope seriff meg Toby Jones (mittomén mi a doki neve) egész jó lett.

Lengabor - 2015. 06. 09. 14:01

Terrence Howard
Empire: Király Attila
Wayward Pines: Király Attila

Juliette Lewis
Titkok és hazugságok: Für Anikó
Wayward Pines: Für Anikó

Ilyenkor érzem azt, hogy van értelme a szinkronnak, hogy tudnak még igényes munkákat csinálni, ahol nem kell bosszankodni, egyszerűen csak kényelmesen hátra lehet dőlni és élvezni az egészet. Számomra az állandóság és a következetesség egy jó szinkron alapfeltétele. Ha ez megvan, boldog vagyok. Ha nincs, azt meg úgyis leírom.

monti - 2015. 06. 09. 14:21

Jó lett, korrekt csapat.

Jencike05 - 2015. 06. 09. 15:33

Szerintem is jó lett a szinkron

AJ - 2015. 06. 09. 16:06

Nagyon jó lett a szinkron, főleg Kovács Nóra Melissa Leo-nak, egyszerűen zseniális páros. A többiek is jól működnek és ilyen ismert színészeket egy sorozatban nagyon ritkán hallani.

Lengabor

Nem értek veled egyet, gondolom, most megleptelek. Unalmas, kiszámítható és izgalomtól mentes lenne szerintem az, ha mindig, mindenhol, mindenkinek ugyanaz az egy színész lenne a magyar hangja. Nem beszélve arról, hogy ez több szempontból is kivitelezhetetlen. Egyrészt a munka mennyisége, a megrendelő által diktált tempó, a színészek életkora közti különbség, az eltérő öregedés a hangot tekintve és sorolhatnám még. Arról nem is beszélve, hogy kinek ki az állandó hangja? Egy film feljogosítja? Vagy egy sorozat, legyen akárhány részes? Az első választott hang? A szinkronrendezők elismerem, hogy néha nem választanak tökéletesen (sajnos szegény Fargo így járt, de ott se azért, mert direkt mást szerettek volna, hanem mert Görög László nem ért rá). A legtöbb esetben szerintem viszont jól döntenek a szinkronrendezők és vannak olyan cserék (Modern család, HBO), ahol indokolt is, hogy ne kövessenek egy bejáratott hangpárost, mert nem ugyanaz a karakter.

winnie - 2015. 06. 09. 16:30

(ráadásul milyen zseniálisan jó szinkronokról maradnánk le, ha mindenki az első párost venné szentírásnak. sokkal nagyobb az esély arra, hogy az első párosításnál vannak jobbak, mint hogy nincsenek. a megszokás…, nos, az teljesen igaz, hogy a színésznek odakint csak egy hangja van.)

Lengabor - 2015. 06. 09. 16:35

AJ: hát lehet, hogy neked izgalmakra van szükséged, de nekem nem feltétlenül. Ráadásul amit te izgalomnak tartasz, azt én sokszor erősen megkérdőjelezem. Pl. pont ezért fogom lehúzni a Bosch-t is. Vagy említhetném A fehér királynét is, amiről pont tegnap beszélgettem valakivel. Nem is csinálok hozzá mintát, mert tele van noname hangokkal, akik tök monoton, élvezhetetlen módon beszélnek. Na ilyen izgalmakra nekem nincs szükségem.
Egy viszonylag hosszabb, ismertebb szerep feljogosító tényező.

Andro - 2015. 06. 09. 17:47

Szerintem teljesen korrekt a szinkron, nekem tetszik. Igaz, eredeti nyelven nem nézem a sorozatot, így nincs összehasonlítási alapom. De szerintem jók a hangok, és bár a fordítás néha picikét sántít, de ettől eltekintve nekem bejön. Meg a sorozat is.

karit - 2015. 06. 09. 18:32

Ha szinkronnal kezdtem volna nézni, biztos maradnék mellette, teljesen rendben van szerintem.

“Unalmas, kiszámítható és izgalomtól mentes lenne szerintem az, ha mindig, mindenhol, mindenkinek ugyanaz az egy színész lenne a magyar hangja.”

Egyetértek. Már az is unalmas, hogy az eredeti hangja is minden színésznek mindig ugyanaz.

DelMare - 2015. 06. 09. 20:04

nehét kérdés, de az tény, hogy igen is vannak, ikonikus párosítások. nekem például szabályosan illózió romboló Woody Allent nem a Kern hangján hallani.

Pipacs - 2015. 06. 09. 20:11

Für Anikó és a kissrác hangja telitalálat. A többi elcsúszik, a mai szinkronokhoz képest simán jó. Mondjuk a “nővérkének” markánsabb, szétdohányzott hangot kellett volna.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz