login |

Délelőtti videó 2.: Unforgotten

2015. 10. 20. 11:22 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Megyek szépen visszafele az időben, hogy melyik új sorozat nem kapott még videós posztot a Junkie-en, és október nyolcadikáig kellett visszanyúlnom az Unforgotten-höz.

Unforgotten-cast

Lássuk csak, egy régi hírből. Angol. Krimi. 6 rész. ITV. Főszereplők: Nicola Walker, Sanjeev Bashkar, Trevor Eve, Bernard Hill, Ruth Sheen, Tom Courtenay. Egy 39 éves gyilkossági üggyel foglalkozó sorozat, melyben egy fiatal férfi csontjait találják meg egy lebontásra ítélt ház alatt, ami nem kicsit megrázza azon négy ember (gyanúsított) életét, akik erre a pillanatra vártak. A tovább mögött az 1 perces előzetes.

2 hozzászólás Ne habozz!

sherlock20 - 2015. 10. 20. 11:44

Valaki bepróbálta már, hogy milyen?

Zire - 2015. 10. 20. 13:31

Igen. Összességében nem rossz, aki az angol nyomozósok rajongója, annak valószínűleg ez is tetszeni fog, de azért közel sem kihagyhatatlan. Mivel az összes gyanúsítottal a legelejétől külön foglalkoznak, fut vagy öt szálon a sori, és elég darabosnak érzem. De persze most már maradok végig, mert kíváncsi vagyok whodunnit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz