login |

Ez történt az UnREAL első szezonjában

2016. 05. 31. 13:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

A Lifetime segít nekünk, hiszen a reality show készítés rejtelmeibe elmerülő drámájának visszatérését egy szép hosszú, első évados összefoglalóval is reklámozza. Az első szezon nagy kritikusi kedvenc volt, és winnie is oda volt érte, a legutóbbi trailereknél kihámozható, hogy miért. A mostani 20 perces felhozással (és végén a 2. évados behanagozóval) akár a második évaddal is lehet majd kezdeni a sorozatot. Videó a tovább mögött.

4 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2016. 05. 31. 16:44

Én gondolkoztam, hogy nézzem-e, de a videó alapján szappanos és drámás. Komolyan megúsztak egy gyilkosságot?! Különben is túl sokan haltak már meg valóságshow-k közben, hogy UnREAL legyen a címe!

winnie - 2016. 05. 31. 17:19

energy: ne…, nagyon, nagyon, nagyon kevesen haltak meg valosagshow-k kozben, jatekosokra alig volt pelda, de a sorozat nem errol szol, es nem olnek meg senkit, de az, hogy esetleg megusznak egy gyilkossagot, azert teveben eleg gyakori, nem veletlenul hoztak fel a breaking bad-et parhuzamkent. (en mondjuk nem hoztam volna fel.)

a szappan sajnos a kozepen egy kicsit eluralkodott, azt hiszem, irtam is rola a kritikaban, de mivel zart a hely es munkahelyrol van szo, meg igy sem dominal. a lenyeg a szinfalak mogotti armanykodason es a hatalmi harcokon van.

wellwellwell - 2016. 06. 01. 12:27

@energy: a sorozat lényege a könyörtelen háttérmunka, és a végtelen cinizmus, az, hogy bármi áron műsort kell csinálni.
közben nyilván életük is van a szereplőknek, meg néha esetleg még saját érzéseik is, mert az ember már csak ilyen állat. :)

eszemix - 2016. 06. 08. 08:23

Hátha ez segít a bizonytalankodóknak

Este néztem a 2×1-et.
A cinizmust asszem kimaxolták már az első epizódban. Huhh, elég undorító ami a “színfalak mögött” megy. Elég nehezen vette be a gyomrom a visszatérést. A szappan az utolsó jelző, ami a 41 perc alatt felmerült bennem…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz