login |

Archer-mozifilmet a népnek?

2016. 06. 13. 16:25 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: a hét dumája, animáció,

Ha már írtunk a minap a 7. évados fináléról, és elmerengtünk azon, hogy lesz-e 8. évad az Archer-ből, essen pár szór arról, hogy más formában is folytatódhat a sorozat.

Eddig nem is nagyon olvastam ilyesmiről, de most, hogy újságírói kérdésre Matt Thompson, az Archer egyik vezető írója eljátszott a gondolattal, hogy ki lehetne egy élőszereplős Archer-sorozat főszereplője (Jon Hamm, ki más?), megláttam, hogy nem is annyira légből kapott feltételezés, hogy valamikor film készüljön az animációból, hiszen a készítővel, Adam Reed-del, valóban beszéltek ilyesmiről.

It’s all up to whatever Adam wants to do, but he and I have definitely talked about it. I think we talk about it once every two years. We vacillate between if you do it, why are you doing the TV show? And should it be live-action, or should it be cartoon? The talk is there, we just still haven’t decided. I don’t think there will be a movie before the last episode of Archer airs on TV. I don’t think we’ll make a movie before the series finishes.

Szóval van esély, de nem a sorozat vége előtt. Most már tényleg csak az a kérdés, hogy ha lesz valamikor Archer-mozifilm, akkor animált vagy élőszereplős legyen?

Jon Hamm Archer

19 hozzászólás Ne habozz!

Rammschein - 2016. 06. 13. 16:32

Ha engem kérdeznek én maradnék az animáltnál…
de egyelőre koncentráljanak a sorozatra, mert a 7. évad lehetett volna jobb is szerintem. :)

Raziel Anarki - 2016. 06. 13. 16:45

előben csakis akkor nézném, ha ott is h jon benjamin lenne archer :D

Lenry - 2016. 06. 13. 16:45

egyértelműen maradjon animált.

norti - 2016. 06. 13. 17:12

Élőszereplősnél bukjuk a hangokat, szóval animált mindenképpen.

GodBadka - 2016. 06. 13. 17:14

Érdekelne egy élőszereplős film, de félnék is tőle, mert nagyon könnyen el lehetne szúrni.

Rezsidémon - 2016. 06. 13. 17:14

Még jó hogy animált. Egy példát, amikor egy rajzfilm sorozat élőszereplős verziója nem lett közröhej tárgya. Egyet.

Flanker - 2016. 06. 13. 17:19

Legyen majd a vége után mozifilm, de egyértelműen animált, és végre lehetne 16+, Lana didiket akarok látni :)

winnie - 2016. 06. 13. 17:35

Rezsidémon: és hányat tudsz mondani, amit láttál is, hogy véleményezni tudd az élőszereplős változatot?:)

a gond itt az lehet, hogy ez felnőtteknek szóló animáció. gyerekeknek szólókban a többséget a gyerekek imádják élőszereplőkkel, és az, hogy a felnőttek fújnak egy gyerekfilmre, nem újdonság. de a spongyabob 2, bár nem úgy volt élőszereplős, de nagyon jó kritikákat kapott. míg egy transformers vagy dennis, a komisz semmiképp sem közröhej, csak olyan, amilyen.

Rezsidémon - 2016. 06. 13. 18:00

winnie: Négyet (Flinstones, Garfield, Hupikék Törpikék, régi Tininidzsa Teknőcök), mivel nem túl gyakori próbálkozás, de figyelemre méltó, hogy mindannyiszor felsülnek vele (mármint a film, mint mű tekintetében; a gyerekek persze így is megnézik, de én nem a stúdió executive-je vagyok, hogy ezzel beérjem).
A kulcsfogalom a rajzoltként megismert karakter húsvérré tétele, általában az, ami nem megy le a nézők torkán (Breckin Meyer, mint Jon vagy a csávó aki Hókuszpókot tolta).
Amikor az animált és az élő világot keverik (Spongyabob 2, Roger nyúl a pácban, vagy amikor Michael Jackson és Tapsi hapsi kosárlabdázott) az valamiért működik.

(Volt Dennis, a komisz és Transformers mese? Mellesleg a Transformer minden elképesztő bevételi rekord ellenére mindenki lábtörlőjének számítanak a nyugati féltekén, úgyhogy a közröhej csimborasszója)

worxland - 2016. 06. 13. 18:06

Archer film Archer eredeti hangja nélkül? Amikor az adja a film értékének a felét? Bukta. Még szinkronosan sem vagyok hajlandó megnézni. Most jutubon megnéztem egy előzetesét magyarul. 22 másodpercig bírtam.

winnie - 2016. 06. 13. 19:08

Rezsidémon: ez a baj az ilyen elméletekkel, hogy nem vagyunk annyira képben, vagy csak felületesen (én sem vagyok). az pedig szerintem nem számít, hogy egy bizonyos réteg, amely úgysem néz bizonyos filmeket, hogy reagál, de ha még őket is számoljuk, a transformers akkor is pozitív kritikákat kapott többségében. a folytatások persze már nem, de az első rész abszolút nem volt megvetett – amerika elég jól le is reagálta egyébként a filmeket, csökken ész nélkül a bevétel, de a világbevétel előbb európának, majd a negyedik résszel kínának köszönhetően nőtt, így most már készül az univerzum, és ki tudja, néhány felnőttesebb darabbal revideálni tudják magukat.

anchor - 2016. 06. 13. 19:52

animált,egyértelműen

TamKir - 2016. 06. 13. 20:21

Én élő szereplőkkel egy rövid, 20 perces epizódot megnéznék szívesen. Ha pl. az lenne az egyik rész a sorozatban, amolyan egyszeri tréfaként, ‘100. epizód’-ként. A film nem biztos, hogy működne. Az egyik youtube-os Éhezők viadala-paródiában Julianne Moore-t Mallory Archernek nevezték, azóta mindig ő ugrik be, ha látom a rajzfilmet. Jó szereplőgárdával, jó sztorival – és főleg rövid showként – szerintem jó poén lenne.

Atisr - 2016. 06. 13. 21:54

Rezsidémon:
A Flinstones volt annyira gagyi mint a rajzfilmek (azokon csak a magyar szinkron volt ami dobott).
A Garfield pedig rajzfilmben is szar, neki a 3 kocka áll igazán jól.

De winnie példája a Dennis a Komisz (első része) simán hozta a rajzfilmet, sőt!
Az Archer pedig annyira jó film alap lehet.

Szóval Én az élőszereplős mozit várom;)

Vazul - 2016. 06. 13. 22:05

Az animált jöhet, de az élőszereplőst nem nézném meg. Már megvannak a karaktereink, az arcok és a hangok, hiába lennének jók a poénok egy élőszereplős filmben, ha azokat egy nem Archer hangú és arcú Archer adja elő.

Zénó - 2016. 06. 14. 03:04

Henry Cavill a Man from uncleben annyira zseniálisan játszotta a karaktert, hogy az első perctől az járt a fejemben, ha egyszer lenne Archer mozi élő szereplőkkel akkor ő lenne rá a legtökéletesebb színész! Hozzáteszem szerintem Guy Ritchie Archerről koppintotta a főszereplőt :D

a Kati néni - 2016. 06. 14. 09:02

Nekem is Henry Cavill ugrott be Archerként, amikor néztem a kémes filmet, Richard Castle anyja, Susan Sullivan meg tökéletes Malory Archer lenne (talán azért is passzol a fejemben össze a két arc, mert ugyanaz a magyar hangjuk). Ráadásul ha Cavill meg Sullivan fejét egymás mellé tesszük, néhány arcvonásuk is hasonló, simán eljátszhatnák az anya-fia duót.

Melissa McCarthy 90%-ban Pam.

Brynden Rivers - 2016. 06. 14. 23:01

Egy animációs filmmel jól le lehetne zárni a sorozatot.

Nem volt rossz az utolsó évad, de lassan ideje abbahagyni.

Zénó - 2016. 06. 16. 00:39

Pamnek szerintem Rebel Wilson jobb lenne :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz