login |

Délelőtti videók 3.: Transformers: Combiner Wars

2016. 08. 01. 11:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: animáció, video,

A Machinima-tól a go90-ra érkezik a Transformers: Combiner Wars című animációs sorozat 8 részes első szezonja. A Transformers-profiknak lehet, hogy mond valamit a cím, de nekem nem nagyon, így leírásból dolgozok.

Transformers-Animated-Series-Combiner-Wars-Character

A történet 40 évvel a nagy Földi Háború után játszódik és új lore-t, valamint új karaktereket ismertet meg a nézőkkel, de persze lesznek régi ismerősök is  – velük pedig új irányba viszik a történetmesélést. Az autobotok és az álcák “hazakullogtak”, Optimus Prime és Megatron napjai véget értek, a Cybertront már egy triumvirátus irányítja, de egy ősi technológia új fenyegetést támaszt, mely révén több Transformers erejét lehet eggyé sűríteni – erre utal a ‘Combiner’ cím.

A 08.02-án induló sorozatot egy 4 részes előszéria vezette fel, mely 4 karaktert (Optimus Prime, Starscream, Victorion, Windbalde) mutat be. Előzetes és a Prelude epizódja a tovább mögött. Showrunner: Eric Calderon és George Krstic.

És még van egy bónusz részlet is:

3 hozzászólás Ne habozz!

Sirocco06 - 2016. 08. 01. 14:16

Ez kapcsolódik valamelyik régebbi sorozathoz? Pl Prime.

Vagy ez teljesen új story?

Vrahno - 2016. 08. 01. 20:00

@Sirocco06:

A G1-es univerzumba tartozik, azon belül a Generations játékok egyik alszériája alapján készül (amikkel kicsit se vagyok képben, szóval ennél többet nem tudok). De a Prime-mal meg a többi “mainstream” rajzfilmmel ellentétben ez elvileg kimondottan az idősebb fanoknak szól.

Sirocco - 2016. 08. 01. 23:15

@Vrahno

Köszi. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz