login |

Hírcsütörtök

2016. 08. 18. 09:05 - Írta: winnie

30 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: People Just Do Nothin S3, Fight Of The Living Dead: Experiment 88, Unlocking The Truth S1, Unsung S10, My Last Days S1 + Finálé: Man Down S3, Another Period S2 (vendégblogger?) + volt Naked and Afraid-különkiadás
 • Magyar premier – AXN: 09.05 Sherlock: A szörnyű menyasszony (Sherlock: The Abominable Bride)
 • Magyar premier – STORY4: 09.04 Downton Abbey (Downton Abbey) 5. évad
 • Magyar premier – TV2: 09.11 Sztárban sztár 4. évad
 • A The Last Ship szinkronhangjai.
 • Az egyik visszatérő országos sorozat állítólag az év legmenőbb és legmeglepőbb casting húzását lépte meg évadnyitójában. A színésszel hatalmas titoktartás mellett vették fel a jelenetét. (Az ember ilyet olvasva még ma is filmszínészre gondol, de lehet bármi manapság nagy durranás, ha már tavaly is voltak A-listások sorozatokban, ld. Will Ferrel? Szóval nekem kizárásos alapon csak az Agents of SHIELD jut eszembe. De akkor meg előzetesen promóznák a dolgot, nem?)
 • Pilotberendelés: Runaways – Hulu, készítő: Josh Schwartz & Stephanie Savage – Brian K. Vaughan Marvel-képregénye alapján pár, egymásért annyira nem lelkesedő tiniről, akik rájönnek, hogy szüleik egy gonosz bűnszövetkezet tagjai, így összefognak ellenük.
 • Pénteken elérhetővé válik a Stranger Things Vol. 2, a soundtrack második fele, ami boltokba 09.23-án kerül, és az október közepén megrendezésre kerülő krakkói Unsound fesztiválon élőben is meg lehet hallgatni.
 • Itt mindenki csinálhat Stranger Things-es címkiírást. Mint például ezt.
 • iOS-en és Google Play-en is elérhető a Mr. Robot: 1.51exfiltrati0n című app, mely segítségével a Mr. Robot karaktereivel lehet kommunikálni. Valami szövegalapú játéknak tűnik, hátha valaki kipróbálja.
 • Novemberben jelenik meg a MR. ROBOT: Red Wheelbarrow című könyv, mely a Mr. Robot kísérője lesz, és Elliot naplójaként fog funkcionálni (újságkivágásokkal, bejegyzésekkel, stb.), amiből sok mindent pluszt meg lehet tudni a sorozatról.
 • A Scream 2. évados fináléjáról beszél a két showrunner, Richard Register és Michael Gans (itt is), ezen a linken pedig a gyilkos nyilatkozik (itt is).
 • Az Another Period két készítője és főszereplője, Natasha Leggero és Riki Lindhome beszél a legutóbbi epizódról.
 • 3 év után befejezi működését az amerikai Pivot tévécsatorna – valamikor az év végén. Ezen ment odakint a Fortitude és a Please Like Me, de mivel angol, illetve ausztrál gyártások, így elvileg nem lesz számunkra gond. (A Joseph Gordon-Levitt-féle HitRecord, meg nem is tudom, hogy elérhető volt-e.)
 • Az RTL Németországban nem rendelte be a Deutschland ’83 2. évadját, a Deutschland ’86-et, de a német Amazon tárgyal már a sorozat átvételéről.
 • A Full Circle 3. évad 09.07-én érkezik a DirecTv-re. Szereplők: Dougray Scott, Kim Raver, Mariana Klaveno, Harold Perrineau, Christopher Gorham, Max Arciniega, Bob Stephenson, Raymond Cruz, Laura San Giacomo, Graham Beckel.
 • Connor Jessup is vissza fog térni az American Crime 3. évadjára.
 • Állandó szerep: Judith Shekoni, Ella Thomas, Rey Gallegos, Chloe East – ICE (DirecTv), Toby Jones, Kim Cattrall – The Witness For The Prosecution (BBC),
 • Vendégszerep: Robert Knepper, Hill Harper, Patrick Sabongui – Homeland (visszatérők), Ben Folds – You’re The Worst, Irene Jacob – The Affair (visszatérő), Keahu Kahuanui – The Originals (visszatérő), Chloe Bridges, Ed Kerr – Pretty Little Liars,
 • Interjú: Gáspár Kata (szinkronhang – Supergirl), Kisfalvi Krisztina (szinkronhang – Supergirl), Wrenn Schmidt (Megan – Outcast), Madeleine McGraw (Amber – Outcast),
 • Sajtóértesülés szerint David O. Russell epizódonként 1M dollárért készítené a Robert De Niro és Julianna Moore főszereplésével tervezett krimisorozatot, de ezt a sajtósa cáfolta.
 • A Syfy 2 évadra rendelte be a Channel Zero című antológiát. A 2. szezon címe Channel Zero: The No-End House lesz, a főszereplő Amy Forsyth, a történet pedig egy nőről szól, aki egy bizarr rémházat látogat meg, ahol minden szobában valami felkavaró van, hazatérve pedig észreveszi, hogy minden megváltozott.
 • A Sport TV nem hosszabbította meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) jogait. Marad tehát az NBA és az NFL, plusz a pár hete megszerzett UFC.
 • Pilotszkript: Varsity Blues – CMT, készítő: W. Peter Iliff – az azonos című mozifilm alapján (itthon: Prérifarkas Blues), ami egy amerikai focis irányítóról szólt, aki cseréből első számú irányító lesz, miközben apjával és edzőjével is összetűzésbe kerül.
 • Pilotszkript: The Escort – MTV, készítő: Michael Doneger – saját, azonos című filmje alapján. A film története egy szexőrült íróról szólt, aki egy nagyot durranó sztorit keres, és így találkozik egy egyetemista eszkort lánnyal, akivel üzleti kapcsolatba lép – ír a tapasztalatai alapján, valamit testőrként vigyáz is rá.
 • A most indult MTV-s Unlocking The Truth érdekes dokusorozatnak ígérkezik, melyben egy ártatlanul 10 évet börtönben töltő srác próbál társával hasonló, esetleg ártatlanul elítélt rabokat felkeresni és felmentetni.
 • Harry Connick Jr. a szeptemberben induló délutáni talkshow-jához nem akar előinterjúkat készíttetni. Kérdés, hogy a vendégek sajtósai ebbe bele fognak-e menni.
 • 09.01-jén indul a Spike-on Bow Wow műsorvezetésével a Tracks című vetélkedő, melyben kétfős csapatok versengenek, és dalok címeit kell úgy kitalálniuk, hogy csak egy-egy hangszer sávját hallják belőlük.
 • Szerződést írt alá a CBS és a Tough Mudder Inc, ami révén a World’s Toughest Mudder extrém verseny a fő csatornán is kap jelenlétet, talán valami sorozatot, reality-t is készítenek.

30 hozzászólás Ne habozz!

Egyesület a Magyar Szinkronért - 2016. 08. 18. 09:25

Kulisszatitkok a szinkron készítéséről:
https://www.youtube.com/watch?v=clL2e4huJ2A

Interjú Kiss Erikával a Jóbarátokról:
https://www.youtube.com/watch?v=PlGzwQPTHzU

lusty - 2016. 08. 18. 09:49

Örülnék az American Crime 3. évadjának, de valaki mondja meg, hova tűnt a szinkronos 1. évad második fele? Az s01e06 epizódnál frissebb szinkronos változatot sehol sem találok.

AJ - 2016. 08. 18. 09:53
juhaszvik - 2016. 08. 18. 10:40

“Szóval nekem kizárásos alapon csak az Agents of SHIELD jut eszembe”

lehet nekem maradt csak ki néhány logikai lépés, de hogy jutottál erre a következtetésre?

winnie - 2016. 08. 18. 10:47

a filmszínész nem akkora durranás egy tévésorozatban. kivéve akkor, ha egy marveles filmszínész tűnne fel a marveles sorozatban. vagy, ha valamelyik netflixes marvel-karakter nézne át.

szóval kizártam minden sorozatot az alapján, hogy jelentene-e valamit, ha tom cruise lenne a luciferben, vagy a the middle-ben.

superpityu - 2016. 08. 18. 11:01

Szerintem is az agents of shield adja magát, mert hiába jönnének A-listás színészek random valahová, attól nem biztos, hogy bármelyik másik sorozat jobban érdekelne akárkit. itt viszont ha nem is lesz promózás előre, ami igazából érdekes, de az utóhatása is pozitív lehet a dolgokra. mert sokan felkapnák a fejüket, hogy mit is hagytak ki eddig.

mivel a forgatás sem lehetett túl hosszú, így simán elképzelhető, hogy a végefőcímbe került egy jelenet, mint annak idején fury-val a sorozat elején. igazából szerintem adja magát, hogy quake lepacsizik mondjuk amerika kapitánnyal, vagy éppen az új igazgató dumál egy sort vasemberrel vagy ilyesmi.

persze ettől még lehet akár más is. igazából esélyes lehet a scream queens is, mert ryan murphy elég jó neveket képes szerezni. vagy éppen a flashben lehetne egy váratlan dimenzió ugrás, amiben mondjuk barry találkozik az egyik jl taggal.

swford - 2016. 08. 18. 11:01

Nekem több dolog beugrott. Választás előtt Hillary Clinton Shonda sorozatában. Scandal nem lehet, viszont nem hiszem, hogy a Greybe menne. Kiefer a 24-be? De miért engedné át az ABC?

winnie - 2016. 08. 18. 11:04

swford: elvileg őszi lesz, szóval a scandal és a 24 kilőve – de kiefer az lehetne. az elnökjelölt valóban lehet nagyobb fajta durranás, bár tavasszal volt a broad cityben is.

winnie - 2016. 08. 18. 11:06

superpityu: igen, a flash-ben poén lenne mozis arcot látni. alapból kizártam, de benne van. persze ez is képregényes, mozisat a tévébe vonal, szóval rokon a shielddel.

AJ - 2016. 08. 18. 11:15

“Az RTL Németországban nem rendelte be a Deutschland ’83 2. évadját, a Deutschland ’86-et, de a német Amazon tárgyal már a sorozat átvételéről.”

Ejnye. Tessék csak folytatni :D.

swford - 2016. 08. 18. 11:16

Az a gond, hogy egy filmszínész már nem annyira nagy durranás. Lassan minden filmszínész a tévében van.

pody - 2016. 08. 18. 11:28

Szinesz az szinesz, jatszon szinhazban, teveben, vagy filmekben. Szinhazat meg megertem, amiert kulon veszik, de ez a film vs sorozatszinesz olyan hulyen hangzik es nem letezo dolog mar joideje.

winnie - 2016. 08. 18. 11:44

pody: ne vicceljünk már. már hogyne lenne létező.

elég ritka, amikor moziból ismert színészek vendégszerepelnek sorozatokban. nézz meg egy random országos hetet: vajon a 60 különböző sorozat epizódjában hány főleg filmekből színészt látsz vendégként? való igaz, hogy állandó szerepben, főleg rövid szezonos sorozatokban egyre gyakrabban feltűnnek, de épp ez jelzi azt, hogy ki a mozis színész. hogy ilyen speciális körülmények között láthatjuk őket. (hány sorozatban volt mostanság chris hemsworth, jeremy renner (louie!!), elizabeth olsen, scarlett johansson, robert downey jr, hogy csak az avengersből válogassak? egyes filmográfiákról lerí, hogy mozisok.)

ugyanígy tévés színészeket nagyon ritkán lát az ember moziban, mert egy állandó szereplő 9 hónapot forgat, utána jó eséllyel pihen, kivéve, ha melissa mccarthy. rajta kívül nem sokan kaptak főszerepeket állandó szereplőként.

a színháziakra ugyanez igaz, ők azok, akik new york-i sorozatokban vendégszerepelnek, és csak nagy ritkán ugranak bele egy-egy sorozatos állandó szerepbe, hogy neadjisten 7 évre eltűnjenek a broadwayről.

sőt, továbbmegyek, a szinkronszínészek is egy külön kaszt.

van átjárás, egyre gyakoribb, de még mindig elég jól elkülöníthetőek a kasztok. mindenkiről meg tudja mondani az ember, hogy milyen színész. kevin hart mozis, julianna margulies tévés, idina menzel színházi, random animációs hang animációs.

Rütyika - 2016. 08. 18. 11:48

azt is tegyük hozzá, hogy az sem mindegy, hogy mikor szerepel egy mozis színész egy sorozatban, a karrierje felfelé ívelő szakaszában vagy a lefelé ívelőben – talán mondani sem kell, hogy a felfelé ívelőben lévő színészeket nagyítóval kell keresni a sorozatokban, de azért vannak – (most pl. Tom Hardy lesz a Taboo-ban, elég nagy dobás)

Rütyika - 2016. 08. 18. 11:49

Brad Pitt Friends-es vendégszereplése ezért is volt akkora tűz annak idején

Desmond Wallace - 2016. 08. 18. 12:10

“Brad Pitt Friends-es vendégszereplése ezért is volt akkora tűz annak idején”

Volt ott azért még több nagy durranás is:
Bruce Willis
Julia Roberts

juhaszvik - 2016. 08. 18. 12:19

amúgy az infó honnan van? mármint biztosan nem abból a kocsmából, ahol a producerek együtt iszogatnak.
érdekes reklám stratégia (nem lehet kiszivárgás, mert akkor azt is tudnánk, hogy honnan, és mit), kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet ezt lekommunikálni az adott sajtótermék menedzsmentjével (lécci adjátok le, de el ne áruljátok, csak ezt meg ezt…)

LaCRossE - 2016. 08. 18. 12:56

A Runaways-szel tovább bővül az amúgy is nagy Marvel univerzum.

A sorozatnak nagyon örülök, jó kis képregény a Runaways.

ákos - 2016. 08. 18. 12:59

A Friendshez még pár név:
Gary Oldman, Sean Penn, Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Christina Applegate

juhaszvik - 2016. 08. 18. 13:57

ákos: a legalább egy pillanatra feltűnő ismertebb szereplők közül még “néhány”

Jean-Claude Van Damme
George Clooney
Noah Wyle
Charlie Sheen
Robin Williams
Ben Stiller
Bruce Willis
Tom Selleck
Reese Witherspoon
Kathleen Turner
Susan Sarandon
Winona Ryder
Freddie Prinze Jr.
Danny DeVito
Hugh Laurie
Helen Hunt
Dakota Fanning
Craig Robinson
Julia Roberts
Denise Richards
Jane Lynch

van közöttük lefelé, felfelé szálló és stagnáló csillag is, sőt olyan is akit később fedeztek csak fel…

nargli - 2016. 08. 18. 14:32

A Friends ilyen szempontból tényleg nem semmi.:) Amúgy Benedict Cumberbatch ebben a kérdésben minek számít?:) Sorozattal robbant, mozi sztár lett, színházban is ott van, de visszajár sorozatba. Ha már itt tartunk, tök jó, hogy jön a Sherlock special az AXN-re. Az volt már hír, hogy a Poldark 2. évad szept 4-én jön a BBC-re?

http://puffcinq.blog.hu/2016/08/17/move_over_mr_darcy_ross_poldark_has_arrived

MT90 - 2016. 08. 18. 15:05

A Hulun hogy adják ki a sorozatokat? Egyszerre, mint a Netflixen vagy heti egy rész?

gromit - 2016. 08. 18. 15:23

Az angoloké egész más világ, ott mindig is nagy volt az átjárás film-sorozat-színház vonalon, és még most is elég lazák. Persze nyilván sokat számít, hogy az átlag angol sorozatévad rövid, és akár nem is évente jön, úgyhogy bőven marad idő a színészeknek másra is.

Benedict Cumberbatch emellett még “hang” is, pár animációban, dokumentumhoz narrátor és rádiójátékokban is szerepelt (ha valaki bírja a csak-audió formátumot, tudom ajánlani a Cabin Pressure-t)

muhaddib - 2016. 08. 18. 15:25

Obama-nak volt már valódi sorozat szereplése? Imádja a média, rengeteget volt talk-showk-ban, mekkora poén lenne, ha sorozat szereplésre adná magát?

Visszavonulása után jobban el tudnám képzelni a kamerák előtt, mint lelkesítő beszéd-túrán.

Stewie - 2016. 08. 18. 15:36

Friends felsorolásból kimaradt még Anna Faris is

winnie - 2016. 08. 18. 15:55

MT90: változó, de a legtöbb heti.

nargli - 2016. 08. 18. 15:56

gromit: igazad van, az angol sorozatvilág különleges.:) BC karrier íve így is érdekes. A Cabin pressure tényleg zseniális, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. (Pl. oda is visszament, amikor már nagyon nagy név lett.)

Gaabor10 - 2016. 08. 18. 22:35

muhaddib:
azért kiírom, hogy SPOILER:
Mr.Robot s2, még ha csak a tévében is, de látszik, hogy az nem összevágott valódi Obamás nyilatkozatokból, sem pedig utószinkron.

LaCRossE - 2016. 08. 18. 23:37

Gaabor10: sajnos ez nem így van, az egész audiowizardy volt.

SasukeMilo - 2016. 08. 20. 03:16

Fenébe, kár az NHL-ért :S Ez a “jut is – marad is” stratégia nem tetszik, mármint ha arról van szó, hogy az UFC-ért áldozták be vagy amiatt esetleg erre már nem jut pénz… na mindegy, azért remélem, a TrashTalk-ban arról is fognak ugyanúgy beszélni, én meg majd letöltögetem a kedvenc csapatom meccseit torrentről :P

A Runaways-nek pedig örülök, olvastam egy-két számot a képregényből és jóféle szerintem :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz