login |

Délelőtti videó 3.: Swedish Dicks

2016. 09. 15. 11:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

A javarészt angol nyelvű, egyébként svéd Swedish Dicks szeptemberi eleji premierjéről lemaradtunk, mert egy svéd streamszolgáltató sorozata, én is csak a napokban futottam bele az első 4 részben. De ezért vagyunk, hogy pótoljunk. A helyszín Los Angeles, a főhősünk két svéd magánnyomozó – az egyik volt kaszkadőr, a másik pedig volt DJ. WTF, ez miben fog segíteni neki?

swedish-dicks-cast

Főszerepben Peter Stormare és Johan Glans – előbbit szerintem a többség ismeri, utóbbi pedig standup komikus, mellékszereplőként pedig több részben is feltűnik Keanu Reeves, akit nem nagyon láthattunk tévében. A tovább mögött két promó, és két részlet, ami éppen svéd nyelvűek, de ahogy beletekertem a részekbe, szinte csak angol jeleneteket láttam. Na, majd megírjuk, mi a helyzet.

3 hozzászólás Ne habozz!

szerintem - 2016. 09. 15. 17:12

stormare miatt mindenkepp akartam, van viaplay-em, majd ranezek.

m76 - 2016. 09. 15. 21:47

Sajnos túl sok benne a svéd rész hogy élvezhető legyen. A monológok és az egyéb szereplőkkel angol a kommunikáció, de az összes a két főszereplő között zajló párbeszéd svéd. Angol feliratot pedig nem láttam.

Kb 50-50% svéd és az angol szöveg már az első részben is, és szerintem csak több lesz a svéd később.

eszemix - 2016. 12. 18. 20:05

A pár perc (közel sem 50%) svéd beszéd/rész szerintem egyáltalán nem megy a történetmesélés kárára, mert ami az aktuális ügyről szól, az angolul is elhangzik, a többi meg csak terefere. Azért ez mégis csak egy angol nyelvű sorozat.
Kell-e még egy nyomozós sorozat? Kicsit túlkínálat van, de ez a 10×30 perc könnyen lecsúszott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz