login |

Délelőtti videó 3.: When We Rise

2016. 11. 23. 11:53 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2016/17, minisorozat, video,

A When We Rise az ABC egyik kiemelt premierje lesz februárban, eventsorozatként reklámozzák, feltételezem, hogy mini lesz. Az érdekesnek ígérkező projekt a San Francisco-i melegjogi mozgalmat mutatja be egy diverz csoport személyes és politikai kudarcain, valamint sikerein keresztül. A 2 perces előzetes a tovább mögött.

A 8 részes alkotás pilotját Gus Van Sant rendezte, és tele van ismert névvel a színészgárda, ki kisebb, ki nagyobb szerepben tűnik majd fel: Carrie Preston, Guy Pearce, Rachel Griffiths, Mary-Louise Parker, Michael Kenneth Williams, Ivory Aquino, Whoopi Goldberg, Rosie O’Donnell, Denis O’Hare, David Hyde Pierce, Rafael de la Fuente + Pauley Perrette, T.R. Knight, Mary McCormack, Rob Reiner, Phylicia Rashad, Richard Schiff, Arliss Howard, Henry Czerny, William Sadler.

Tartalék:

1 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2016. 11. 23. 13:16

Nem tűnik rossznak, de valahogy furának érzem az ajánlót. Oké, a Hallelujah-val hibáznak nem igen lehet, de nem biztos, hogy ez az előzetes miatt most jobban várnám. Inkább győzött meg a színészcsapat, élén Carrie Prestonnal – akit szerintem nem is láttam a promóban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz