login |

Finálé előtt: Van Helsing

2016. 12. 06. 18:44 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Annyira utáltam a Van Helsing pilotját (ha jobban belegondolok, valójában nem is utáltam, hanem inkább halálosan untatott), hogy még a szokott 2. és 3. részt sem néztem meg (oké, ennek az előpremier is az oka), így akár azt is mondhatnám, hogy nem is kaszáltam még a sorozatot. Amit egyébként szeretni akartam, mert még most sem fér a fejembe, hogy Neil LaBute a készítője.

Szóval fogalmam sincs, hogy milyen a sorozat, hogy “beindul”-e, vagy brutál jó, mert netes visszhangja sem nagyon van (a folytatásról 2 negatív és 1 pozitívabb komment van a kritikánál), de aki kitartott, jelezheti a többieknek, hogy érdemes-e bizalmas szavazni a sorozatnak. Aminek egyébként be lett rendelve a 2. szezonja, és a szezonzáró promója is megnézhető a tovább mögött.

7 hozzászólás Ne habozz!

Shed - 2016. 12. 06. 22:04

Elég olcsó sorozat. Én a 7-ik részig néztem. Aki szereti a vámpíros cuccokat, annak bejöhet, de nem nagy eresztés. Látszik rajta hogy kevés pénzből csinálták. Az első fele a sorozatnak lényegében 2 helyszínen játszódik. Egy kórház emeletén és egy több helységből álló pincében….

krisz - 2016. 12. 06. 22:51

Nálam heti nézős, de fogalmam sincs, hogy miért. Se nem jó, se nem rossz. Egyszer csak itt találtam magam a finálénál, most már nem szállok ki, de ha a második évadra nem fog jönni olyan történet, ami érdekes, akkor kiszállok. Sztem nem éri meg elkezdeni, rengeteg jobb sorozat van ettől, azonban akinek tetszik a The last ship és a The strain, az mindenképpen nézzen meg pár részt, mert ez is tetszeni fog neki.

cherockee - 2016. 12. 07. 09:32

jó ez, de nem annyira :), tényleg várom, hogy elindul az a történet amit már részletekben mutattak, most egyik részben főgonoszt mutogatnak, másik részben walking dead menetelünk az semmiben és éhezünk. de ha elindul egy erősebb történet benne akkor jó is lehet, fényképezés pl. jó (a csillagkapus Carter rendezi a részeket, állandóan látom a nevét kiírva :) )

piszkosfred - 2016. 12. 07. 14:35

En is belekezdtem, szeretem a stilust, de szinten nem jutottam egy-ket resznel tovabb (ez nalam azert nem olyan gyakori, nem probalok be mindent, amit igen azt altalaban azert vegignezem)

Hellhound - 2016. 12. 07. 19:26

Én meglepődtem azon, hogy mennyire élvezem. Ez az egyik amit a legjobban várok egész héten. Be kell vallanom, kikapcsolódás. Egyszerű és nagyszerű. Nem kell folyton agyalnom a hátsó széndékon, csak követni a sztorit és még a szereplők meg az apokalipszis háttere is érdekel. A siket férfit különösen bírom (szerintem jól játszik), de a többiről is kiderül lassan, hogy nem olyan egydimenziósak, mint amilyennek tűntek az elején. Nem is olyan hosszú évad, hogy meg lehessen unni (sajnos :D). Eleinte kicsit értelmetlen volt, hogy mit tökölnek annyit a kórházban, de már beindult a történet. Jók-jók a szuperintelligens sorozatok (Westworld, Mr Robot, Sherlock, Leftovers…), de egy idő után már fárasztóak őszintén szólva. Meg mostanában valahogy kevés a világvégés sztori és én hiányolom őket. Az aftermath-ot is bepróbáltam, de az valahogy nem fogott meg.

kahlan - 2016. 12. 30. 23:34

Végignéztem, bár inkább végigszenvedtem… Nálam az első kb 8 rész még elment, érezhetően nem egy minőségi sorozat, de lekötött. A vége viszont.. az összes szimpatikusabb karaktert beleállították a földbe, totál agyatlan megoldások, logikátlanságok, klisék.
Én szeretem a vámpíros sorozatokat, de ebben a vámpírok ultra gázok voltak, többség úgy viselkedett mint a walking dead zombijai, hörögtek, csoszogtak, az “értelmesebbje” meg olyan szinten túljátszotta szerepét és ripacskodott, hogy az fájt.. és ez a béna orosz akcentus csak még röhejesebbé tette. Én tényleg megpróbáltam szeretni, de sajnos ez nagyon nem lett egy jó sorozat.

winnie - 2016. 12. 31. 07:51

szomorúan olvasom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz