login |

Pilot: The Deleted

2016. 12. 16. 14:50 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Ha gyönyörű testű szereplőket akarsz látni mindkét nemből, akkor ez a te sorozatod. Szinte mindenki modellként néz ki, de ez nem meglepő a készítő, Bret Easton Ellis eddigi munkásságát ismerve.

A The Deleted egy streaming szolgáltatóra, a Fullscreen-re készült. Ez egyben azt is jelenti, hogy a költségvetés nincs az egekben. Ugyanott főleg YouTube-sztárokkal készülnek sorozatok, és ez az első nagy dobás drámájuk, amiben… a legnagyobb név Amanda Cerny. A csaj Vine-os, de előtte a Playboy-ban is láthattuk.

Igazából a költségvetés nekem csak abból a szempontból zavaró, hogy Ellis könyveiben a tárgyak mindig fontosak voltak, mivel sokszor azok, és a társadalmi helyzetük határozták meg az üres szereplőket. Viszont itt nincs pénz a csillogásra, amit a forgatókönyvvel kerültek ki. Viszont ha nem is a legdrágább kamerákkal lett felvéve, a The Deleted egész korrekt rendezésileg, kicsit művészfilmes.

Eljutottunk a történethez, amiről a pilot nem sokat árul el, csak felfesti az alaphelyzetet. Ez annyi lenne, hogy ezek a fiatalok bujkálnak valami szekta, vagy a kormány egyik titkos, tökéletes embereket “termelő” programja elől. És a szexétvágyuk sosem lankad. Szóval üres lakásokban drogoznak, vágják magukat, szexelnek, és valaki keresi őket. Ennyi.

Gondolom, a későbbiekben tisztul majd a kép, de az első részben szinte csak a hangulatra mentek rá egy-két rejtélyes pillanattal. Szóval szólt a szintizene (az It Follows ugrott be), amikor csak lehetett minimális ruhában mászkáltak a szereplők, és nem túl okosan próbáltak a radar alatt maradni. Miközben a neten pasiztak, meg hasonló dolgok…

Az egyetlen nagyobb gond a The Deleted-ben, hogy a színészpalánták lehetnének valamivel jobbak, a többségük borzasztó, amikor megszólal. Pontozni nem tudom, de eskü kíváncsi lettem a folytatásra. A trailerrel ellentétben a tizenegynéhány perces első rész a maga módján tényleg kicsit Ellis-es volt.

11 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2016. 12. 16. 15:18

OMG! Amanda Cerny? Rly?
Ezt látnom kell! Jobban szeretem valamiért, mint LeLe Ponst, így ez nekem van kitalálva.
A leírás alapján még jó is lehet, így mindenképp bele fogok nézni!

Tr7 - 2016. 12. 16. 15:58

Lol Amanda Cerny k*rvajol nez ki, mar csak ezert megeri nekem. :))

kforkrisztian - 2016. 12. 16. 17:29

nagy Ellis rajongó vagyok, és ez is bejönne, de a színészek annyira rosszak, hogy teljesen szétlövik az egészet nekem.

Thomas - 2016. 12. 16. 18:10

De jó, hogy írtál róla, ez kell nekem most, egy jó kis eyecandy-s sorozat! Azért remélem, majd a sztori is kialakul, de most már tuti, hogy bepróbálom.

dragon1986 - 2016. 12. 17. 03:39

Amanda szimpatikus a vlogjai alapján :)
Skitjeibis jok :D

Lemoni - 2016. 12. 17. 12:00

Az epizódok rövidsége miatt letoltam egyszerre 3 részt, aztán itt hagyom is az egészet. A történet még talán érdekes lenne, de a szereplők gyalázatosan gyengék és még eyecandynek sem jönnek be.

bebe224 - 2016. 12. 18. 02:27

Nálam nézős lett. Aki olvasott már Ellist az tudja, hogy ő a lassú felvezetést használ szinte mindegyik könyvébe, hogy aztán elsüsse az összes petárdáját. A látvány nálam csillagos ötös baromi látványos. (Na nem a blockbuster féle látványos) Maga a díszlet is jellegzetesen Ellis. De a színészek pocsékok. Ennyire szar színészeket ritkán látni.

DennyKeh - 2017. 01. 02. 19:45

Na, pilot letudva, és imádtam! :D
Igaz, sok minden nem derült ki még belőle, de idővel csak kiderülnek itt a dolgok.
Mindenesetre már szedem is a következő részt. :D

Botondkaa - 2017. 01. 15. 20:36

lehet tudni lesz második évad?

steweio - 2017. 01. 20. 15:31

Ritkán mondom valamire, hogy borzalmas, de ez az. :/

Dan Abnormal - 2017. 01. 25. 17:23

Úristen, ez annyira tré volt hogy már fájt. Én az első rész után kaszáltam, pedig Ellis miatt nagyon vártam, reméltem valami jó lesz. Mindent olvastam tőle, de inkább maradjon csak az írásnál, mert ez atyaég siralmas volt. Lehet aztán hogy rendes színészekkel, nem pár Barbieval és Kennel, jó rendezővel lehetett volna valami igazán Ellises dolog belőle… de így csak egy űbergagyi pornó lett belőle, amiből kivágták az éles jeleneteket és csak az átkötő ciki részek maradtak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz