login |

Finálé előtt: Aftermath

2016. 12. 19. 17:15 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Nemcsak mi gondoltuk úgy, hogy a Syfy posztapokaliptikus sorozat egy brutális nagy WTF (a rossz értelemben), hanem ti is – én már várom, hogy elkezdhessem, és nem azért, mert sokan nem fukarkodtak az 1/10-ekkel, hanem mert tényleg érdekel, hogy mi ez az agymenés.

Volt, aki tovább nézte? Olyan rossz lett, hogy már jó? Vagy simán jó és szórakoztató? Az évadzáró előzetese a tovább mögött – ha már a Van Helsing megkapta a 2. évadot (és azt tényleg nagyon rossznak éreztem), akkor ennek is van esélye, nem?)

13 hozzászólás Ne habozz!

Leopardfoka - 2016. 12. 19. 18:59

Lent van az összes epizód, de még nem volt lelkierőm belekezdeni. Kritikai észrevételeket várok…

Bullseye - 2016. 12. 19. 20:07

Én ilyen beletekerősen néztem eleinte, mert néha vannak ismerős arcok, aminek örülök. Meg hátha kiderül végre WTF ez az egész, de első 6-8 rész alatt eluntam ezt is, Helsinget is. Max szinkronos darára térnék vissza.

Ilyen jól láthatóan kisköltségvetésű dologból már csak a Hunters van, amit nem kaszáltam, mert még nem sikerült megnéznem az első részt, olyan sokkolóan gyengének érzem. Ja, és a Stan against Evilt, mert Dr. Cox… de a végére az is kissé leült a kötelező cliffhangás miatt.

norti - 2016. 12. 19. 21:08

Én hűségesen nézem kezdetek óta, mert akkora WTF fájdalmas dolgok történnek benne, hogy tényleg érdekel mi lesz a vége :D

Míg a Z Nation átment a hülyeségből abszolút szerethető popcorn sorozattá, ez nagyon próbálja magát komolyan venni. De tényleg annyira rossz, hogy berántott a kíváncsiság, mégis mi a célja. Egydimenziósak a szereplők, random történnek az események, de mégis mintha menne valahova a főszál, csak gyanítom, hogy nagy csalódás lesz :)

cherockee - 2016. 12. 20. 00:10

Itt a teljes stáb úgy néz ki, mintha nem tudná, nem venné észre, hogy mekkora egy kaotikus fostenger az egész. Semmi történet, szinte részről részre újraírták a fő irányt, jönnek mennek a mellékszereplők, SPOILER szerelmek, gyakorlatilag minden rész végére csak a család marad ott, aki többlet az meghal, vagy a következő részben :D. Az utolsó részig néztem, mostmár lezárom, de csak mert ráérős munka közben a háttérben.

Yetti - 2016. 12. 20. 04:28

Nincs bajom a hasonló sorozatokkal. A Van Helsing nézős, de még a Wynonna earp-öt is néztem évad feléig. Ebből az első rész is sok volt.

Morp - 2016. 12. 20. 08:54

Ez a sorozat a legnagyobb hulyeseg amivel valaha is tallakoztam . Es ugy erzem hogy reszrol reszre mindig probalnak valami uj esszetlwnseget belevinni nagyon varom az utolsi reszt es remelem hogy ledz masodik evad mert kivancsi vagyok hogy ezt az eszetlwnseget meg hova tudjak emelni.

Hatis - 2016. 12. 20. 10:09

@ winnie: Én tovább néztem, mert mi van benne amit nem lehet szeretni?

Úgy értem – felsorolás a teljesség igénye nélkül, és nem sorrendben – van benne:

– gyilkos meteor
– őslények
– halálos vírus
– vírustól begőzölt hordák
– kataklizmikus vulkánkitörés
– embereket elnyelő égi lyukak
– időutazás
– asztrális projekció
– testet megszálló démonok
– embereket lemásoló vérszomjas egysejtű organizmusok
– Nicola Tesla Wardenclyffe tornya
– reinkarnáció
– embert elnyelő varázskör
– titokzatos kormányügynökök
– elmeroggyant pszichiátriai nővérke
– profetikus rádióadás
– mindenhez értő apuci
– badass erfórsz anyuci
– örök szerelmet megtaláló, aztán elvesztő tinik…
– ‘murica!

A karakterek faék jellege egyáltalán nem zavar; kicsit azt érzem, nehéz is lenne jobban kibontani őket a sok WTF között.

Mondjuk engem azzal megvettek kilóra, hogy minden világvége-esemény egyszerre kopogtat. Kíváncsi vagyok, hová fut ki a történet (illetve: kifut-e valahová egyáltalán?).

:D

Biohazard - 2016. 12. 20. 13:14

Nem lehet, hogy tultoltak a belyegezest??

Zsugabubus - 2016. 12. 20. 13:28

Akkor intettem búcsút az egésznek,amikor már a negyedik epizódban sem vette le sohasem a fejiről Anne Heche azt a nyomi napszemüvegét…mindig a búráján hordja,akár nappal van akár estve….és tényleg sehonnan sehová sem tart az egész folyam,pedig ígéretesen indult,de amikor elkezdett az őslények is megjelenni,az volt az első intő jel…

fireblade "pistike" - 2016. 12. 23. 21:56

Tényleg lesz 2. évad?
úgy hírlik…:)
ez az új apokaliptikus ötlet? maga a 2. évad?

207713 - 2016. 12. 26. 19:08

kovezettek meg, de nekem tetszik, tokeletes volt az unalmas karacsony eluzesere :D

bela43nj - 2017. 04. 13. 21:00

Hát Winnie nekem most meghoztad a kedvemet hozzá.

bela43nj - 2017. 04. 13. 21:01

Hát Hatis nekem most meghoztad a kedvemet hozzá.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz