login |

Délelőtti videók 1.: 24: Legacy

2016. 12. 23. 09:55 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: 2016/17, video,

My name is Eric Carter. Egy valami biztos, rengetegen nézni fogják a 24 spinoffját, hiszen a FOX a 100+M-s nézettségű Super Bowl-lal támogatja meg, talán egy újabb 9 évados siker reményében. A kérdés a Corey Hawkins által alakított főszereplő kapcsán, hogy a nézők egy másféle, “új” hőst akarnak, vagy éppen olyat, amilyen Kiefer Sutherland is hozott, mert az ismerős dolgokat idézne fel bennük?

Nekem mindegy, a lényeg úgyis az óra (a pitty-pitty-pitty hangokba már most beleborzongtam). A tovább mögött megnézhető az új előzetes, és még három korábbi, október végi promó, amiket nem raktunk még ki.

12 hozzászólás Ne habozz!

m76 - 2016. 12. 23. 10:17

Én a helyükben női főszereplővel próbáltam volna meg. Ezekben a feminizmus által átitatott időkben talán nagyobb sikere lenne. Na meg amúgy is Nikita kaszája óta nincs női főszereplős akciósorozat.

Random guy kissé kevésbé érdekel engem is.
Nagyon nagyot kell ennek durrannia ahhoz, hogy nézzem.

winnie - 2016. 12. 23. 10:37

rogue, hunted, taxi brooklyn? a nikita sem volt nagy siker, de épp azért, mert női főszereplős lenne, sokakat elfordítana – mindenki látja, hogy manapság egy bizonyos réteg hogy reagál a női főszereplőkre, főleg, ha valamire építkeznek. ld. a kommented, amiben külön címke dukál ennek, pedig amikor csak férfi főszereplősek voltak az akciófilmek, akkor azok nem kaptak címkét, természetesnek vették.

de ettől eltekintve, azért csajos akció(közeli)sorozatok, és nem csak a kanadai kábeles kínálatban (wynonna earp, van helsing, killjoys), hanem ott a blindspot is, amiben több szereplő van, de azért a főhős mégiscsak nő. vagy a the blacklist.

sil - 2016. 12. 23. 10:59

vagy ott a Homeland. az utolsó két évada tiszta 24 volt úgyis. ;)

winnie - 2016. 12. 23. 11:05

na, igen, a homeland. persze az sem annyira egyszereplős, mint az alias, de nemsokára jön a xena, az akció és egyszereplős is lesz:)

nedewya - 2016. 12. 23. 12:15

Ahogy azt korábban is írtam, az első CTU-s árulónál/atombobánál fogom kaszálni. Ha nem lesz, lehet a végéig is maradok…

PapiLaci - 2016. 12. 23. 14:56

nem egy Denzel Washington a gyerek.. ez is nagy baj viszont adok neki 1 eselyt

serra - 2016. 12. 23. 17:06

Nekem is komoly gondjaim vannak a főszereplővel, így első blikkre nem való akcióhősnek. De remélem meg leszek győzve gyorsan, mert a sztori amúgy érdekesnek tűnik.

izellajos - 2016. 12. 24. 09:42

Biztos jó színész a srác – nem ismerem a munkásságát, de valszeg jó okuk volt őt választani a főszerepre – , de úgy néz ki mint egy transzi. Számomra hiteltelen, aztán majd meggyőz. legyen így

Kissur - 2016. 12. 24. 14:42

Nem a főszereplő számomra a legfontosabb, hanem hogy a sztoriban tudnak-e valami újat alkotni. Mert ha megint az lesz, hogy bomba/vírus és tégla, és a végén kiderül, hogy a terrorista akit megöltek valójában nem is halt meg, és végül megöli a főszereplő feleségét, akkor kösz, nem kell.

danek87 - 2016. 12. 25. 08:44

Kissur:Teljesen egyetértek…

Ja és persze a jól bevált sablonok se legyenek lásd:Terroristát egy szerette/családtagja életével zsarolnak(ez kb a második után minden évadban visszatérő elem volt),felébresztenek egy haldoklót valami fontos információért ami után természetesen belehal stb…

Szóval jó lenne ha ezekből a sablonokból egyet se látnánk viszont.Annak is örülnék ha egy szálon menne végig a történet nem derülne ki a 8-9 rész környékén hogy van egy mégnagyobb fenyegetés….
Tony-ra kiváncsi leszek,remélem értelmes indokkal hozzák vissza a történetbe.Szerintem ha ezek így klappolnak akkor nagyon jó kis évad lehet belőle,én már a sablonok elhagyásának is örülnék..merjenek újítani…

m76 - 2016. 12. 25. 14:29

winnie:

Ha nem teszem hozzá, hogy női főszereplős akkor hogy a fészkes fenébe különböztessem meg? Ez egyáltalán nem derogálónak szánt jellemzés.

Lehet, hogy nem volt akkora siker a nikita, de azért megélt 3 és egy negyed évadot.

A Hunted valóban jó volt, bár abban az akció mérsékelt mennyiségű volt inkább volt kém thriller mint akció, de egy 4 éves első évados kaszáról beszélünk. Tényleg azt akarod mondani, hogy érjem be azzal, ne panaszkodjak? Vagy nem értem a célzást.

A másik kettőről nem hallottam, de ha jól látom a taxi brooklyn is egy első évados kasza. Mind1, megnézem mik azok kösz.

Thomas - 2016. 12. 27. 12:07

Szerintem is jobb ötlet lett volna női főszereplővel, Yvonne Strahovski Live Another Day-béli karakterével szívesen néztem volna pl. Vagy bárkivel, aki köthető a sorozathoz, így hogy egy randomjózsit húztak elő, sajnos nekem sincsenek jó előérzéseim. Belenézek majd, biztos kap pár rész esélyt, de nincs az az izgalom bennem, hogy visszatér az egyik kedvenc sorozatom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz