login |

Délelőtti videó 3.: Boruto: Naruto Next Generations

2016. 12. 26. 11:33 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Mint írtuk pár napja (miután ti írtátok kommentben, mert egyébként nem vágom az ilyen híreket), véget ér Naruto Shippuuden és jön helyére a Boruto 2017. áprilisában, amely Naruto fiáról fog szólni. Gondolom, akkor ezt nem kezdő anime-nézőknek szánják.

Promó a tovább mögött.

8 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2016. 12. 26. 12:04

http://www.mediatoon-distribution.com/en/catalog/135/naruto-shippuden/
Ha végre kiderülne az igazság, hogy mit keres az RTL Klub logója a Mediatoon Distribution oldalán a Naruto Shippudennél, akkor sokkal előrébb lennénk. Tavaly szeptemberben megírtam ezt a cikket, elég sokan és sokszor rá is kérdeztünk a csatornánál, de válaszra természetesen nem méltattak. A Fairy Tail című animénél ugyanúgy ott van a csatorna logója a Major broadcasters résznél, de arról is hallgatnak. Nem mellesleg az Űrzavarnál is ott van, így derült ki az egész. Azt le is adták, többször meg is ismételték, de a két lényeges és valóban népszerű sorozatról nem mondanak semmit. Ez pedig elég frusztráló. A Naruto egyébként tényleg egy sikeres anime. Az alapsorozat 220 részből áll, a Shippuden eddig 487 részes, illetve 11 film is készült hozzá. A Borutos hír épp ezért egy cseppet sem meglepő.
A német ProSieben MAXX csatorna januárban folytatja a 349. résszel kezdődően, de Franciaországban és az Egyesült Államokban is látható (amiről minden alkalommal látjuk a nézettségi adatokat a szombati amerikai nézettséges posztban), nálunk meg Kolosi még annyit sem bír kinyögni, hogy náluk vannak-e a jogok vagy mi a helyzet, de legalább “nincs karácsony Kevin nélkül”. Pff. Ennél még az is jobb lenne, ha kerek-perec megmondanák, hogy ők biztos nem fogják vetíteni… Ha a TV2 Csoport komolyan gondolja a nagyszabású portfólió-fejlesztést és azt, hogy jövőre még hat új csatornát indítanak, akkor az animékről sem feledkezhetnek meg!

energy - 2016. 12. 26. 12:15

Én már a Narutót is többször abbahagytam, ebbe már bele sem nézek, amúgy is kiábrándító volt a manga vége.
Bleach-csel ugyanez, ha annak is lesz folytatása elmehetnek a …..!

z - 2016. 12. 26. 12:33

winnie: A manga első pár része alapján nem kell felszínesnél több tudás a cucchoz a Narutoról…

geg - 2016. 12. 26. 13:56

Egy kicsit korainak érzem ezt a bejelentést, elvégre a mangának alig vannak még fejezetei.
Valószínűleg telefillerezik.

DarkEagle - 2016. 12. 26. 15:02

@geg: Miért a Dragon Ball Supernek sok Manga fejezete van? :D Senki nem mondta, hogy a Manga alapján készül. DBS Manga is az anime alapján megy 1-2 különbséggel.

Egyébként most nem azért de ez elég spoileres infó azoknak akik nem olvasnak mangát. Csak mondom.

krisz - 2016. 12. 26. 15:44

így van, nem létező történetre ingen merész kijelentés a “filler”. Ez eddigi kiadott mangákat lefedi a film, szóval a kérdés az, hogy fog a filmhez képest elhelyezkedni az anime. Talán a Last és Boruto mozi között, vagy esetleg után? Netán úgy lesz megoldva, mint a Dragon Boll Supernél, hogy a mozi lesz leadva megnyújtva? Vagy fojtatják a filmet? Jó kérdés, reméljük Kisimoto hamarosan tiszta vizet önt a pohárba.

Turbo - 2016. 12. 26. 19:30

Gyenge manga, még gyengébb anime. Ez a boruto meg arra jó, hogy lehúzzanak még egy kis bőrt az egészről. Nem tudom, hogy Kishimoto fogja-e a szolgáltatni a történet vagy nem, de, ha igen, akkor jobb lenne, ha kezdene egy új mangát inkább, és hagyná ezt a fenébe.

Jon - 2016. 12. 28. 15:41

Kishimotonak ehhez már semmi köze.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz