login |

Délelőtti videó 4.: Zűrös viszonyok

2017. 01. 05. 11:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

A héten indul itthon a Mistresses amerikai változata, ami nem tartotta meg az angol magyar címét, inkább elkülönül. A tovább mögött a VIASAT3-as előzetes. A szinkronhangokat szoknia kell azoknak, akik szeretik az állandó párosokat.

4 hozzászólás Ne habozz!

Kai - 2017. 01. 05. 11:57

Nálam Alyssa Milano csakis Kökényessy Ági hangján szólalhat meg. Akinek van úgymond állandó hangja, nem értem, miért nem tudják megszerezni.

winnie - 2017. 01. 05. 12:02

lehet, hogy megpróbálják. de egyébként nem feltétlenül kell egy szinkronrendezőnek mások döntését elfogadni. de általában az előbbi áll, vagyis, hogy nem jön össze.

engem nem zavar, hiszen inkább karakterhez kell, hogy tartozzon a hang, ráadásul vannak olyan például, mint a klasszikus, dörner györgy nélküli brice willis-szinkronok, vagy a (sokak számára) gond nélküli átállás doktor house egyik hangjáról a másikra. sőt (persze ez nyilván az én kevéssé éles érzékeim kritikája), miután az outcast darálása közben fel sem tűnt, hogy az egyik részben két főszereplő hangját is lecserélték (oké, az egyik idővel feltűnt), végképp nem törődök ilyesmivel, de abszolút érthető, hogy sokaknak fontos. mondjuk, ha nincs az ember fülében a hang, rég látta a színészt, akkor szerintem bárkit meg lehet szokni hozzá. legalábbis így érzem.

AJ - 2017. 01. 05. 13:30

“ha nincs az ember fülében a hang, rég látta a színészt, akkor szerintem bárkit meg lehet szokni hozzá. legalábbis így érzem.”

Ez maximálisan így van nálam. Alyssa Milanot fel sem ismertem, annyira régen láttam, így hangot sem tudtam hozzá párosítani és jónak tűnik hozzá Németh Borbála hangja is. Majd elválik, milyen lesz.

Pont a múltkor hoztam példának Bud Spencert. Őt én Bujtor Istvánnal és Kránitz Lajossal is hallom a fülemben, egy sorozatszínésznél pedig bőven több hang is csenghet az ember fülében. Nyilván jó az állandóság, de én nem harapok, ha egy hangot lecserélnek. Akkor már igen, ha egy karakter hangját évad vagy évadok között.

De én sokkal engedékenyebb, rugalmasabb vagyok, mint az átlag lásd Ed O’Neill – Barbinek Péter.

Alex - 2017. 12. 22. 13:48

Egyáltalán nem kéne szinkronizálni és nem lenne ilyen problémánk, a nép meg jobban tudna angolul :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz