login |

Emlékeztető: Zűrös viszonyok 1. évad

2017. 01. 07. 18:51 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 19:15. VIASAT3. Mistresses – 1×01-02 (pilotkritika + szinkronos promó + szinkronhangok)

Jaj, hát ezt a pilotot, emlékszem, nagyon utáltuk, és ebből azt a következtetést vontam le, hogy talán nem férfiszemekre tervezték. Valaki mondhat róla biztatót is kommentben.

Egyébként az angol Mistresses (itthon: Szeretők – lám, így kell jó, nem tükörcímet adni) ABC-s feldolgozásáról van szó, ami szerintem teljesen másfele megy, mint az eredeti. Az ismert arcok és a jó showrunnerök ellenére soha nem lett siker (sőt!) a sorozat, de 4 évadot elvegetált nyáron. A készítőket nem irigyeltem, mert a 2. évad után a színészek miatt is variálni kellett a szereplőgárdát.

1 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2017. 01. 07. 21:27

-18 fok van felénk. Moziba akartunk menni, de Évi rábeszélt, hogy nézzük meg.
Tényleg nevetséges, hogy milyen prűdek ezek az ABC-n. Nőknek szánt sorozatot ennyi erotikával, kémiával “eladni” lehetetlen. A színészek nem túl jók, finoman fogalmazva. De ebből a két részből az jött át, hogy hiába a nagy női barátság, meg egymás mellett, randit, mást lemondva: Igazán csak a saját bajaik érdeklik őket.
No mindegy. Több is veszett Mohácsnál. De Évi már sok “ilyenért’ tartozik, így holnap velem nézi a Wrecked 9-10. részét. Nem jött be neki, de én nem tudom megunni…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz