login |

webwasárnap – WingWoman

2017. 01. 08. 16:10 - Írta: Casey Novak

3 hozzászólás | kategória: ajánló, video, websorozat,

Question for you ladies! Do either of you know how much a polar bear weighs? Enough to break the ice. How are you? I’m Tyler.

Csak a nők tudják igazán, hogy mit akarnak a nők? Vagy még ők maguk sem? És mikor jársz jobban: ha az infantilis haverjaid segítenek csajozni, vagy egy profi csaj? Nem úgy profi, hanem professzionális „szárnysegéd”, aki segít összehozni a randit.

Na, pont ilyen foglalkozást űz Sara, a Wingwoman főszereplője, aki a szerencsétlen, elesett Ben-nek próbál életvezetési tanácsokat adni, több-kevesebb sikerrel.

A srác bénulásán és Sara megkérdőjelezhető tippjein jókat lehet derülni, és Ben baráti köre is szállít pár vicces pillanatot.

Akármennyire is kiszámíthatóak a karakterek, és bármennyire is megjósolható az utolsó csavar (aki nem tudja merre tart a sorozat csak az alapkoncepció alapján, nem látott még elég romkomot), mégis egész ügyesen lett összerakva ez a websori, főleg hogy a készítő és egyben főszereplő Victoria Barabas-nak ez az első önálló rendezése. Pár sorozatban már feltűnt rövid vendégszerepekben (NCIS, CSI:NY, White Collar) ha esetleg valakinek hirtelen ismerős lenne.

Az első évad fináléja a héten került fel a sorozat csatornájára, a második évad pedig elvileg tervben van. A teljes, 6 részes szezont megnézhetitek a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2017. 01. 08. 16:44

minimális romkom tapasztalattal, 0 percet megnézve a sorozatból kitalálom: a srác beleszeret a szárnycsajba :D

Casey Novak - 2017. 01. 08. 17:18

Fordítva! De jár a pont :)

sebien - 2017. 01. 08. 23:00

mekkora szöveg:
“my uncle was the first man on the moon.
i wanna be the first man on uranus”

sosem fogom megunni ezt a szójátékot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz