login |

Délelőtti videók 1.: The 100

2017. 01. 12. 09:33 - Írta: Desmond Wallace

8 hozzászólás | kategória: video,

Új, hosszú előzetest kapott a várva várt 4. évadja a The 100-nek. Vajon újra régi fényében tündököl majd a sorozat? A videót a tovább mögött találjátok. Bónusznak még egy rövidebb, “Ki fogja túlélni?” promó is megnézhető utána.

8 hozzászólás Ne habozz!

jenga - 2017. 01. 12. 18:42

de jo lenne a netflixen menne es felkerulne rogton az egesz szezon :)

Tyberius06 - 2017. 01. 12. 19:12

Hupsz, a csalódást keltő 3-dik évad után ez egész jónak tűnik. Főleg Octavia miatt! Az a karakter nagyon jól fejlődött az évadok alatt. Ahogy nézem megint lesz itt aprítás dögivel! Mondjuk Bellamy meg Clarke mehetne a lecsóba és akkor javulna a minőség is… :D :D

Eny - 2017. 01. 12. 22:28

nekem az 1 évad végétől a 3. évad közepéig tetszett, a kedvencem a 2. évad volt. remélem a 4. évad jó lesz..
szerintem is Bellamy nélkül sokkal jobb lenne ez a sori. hihetetlen ,hogy mindent túlél ő is,akárcsak Abby,Monty,Kane(mondjuk Kane egyik kedvencem is ).már röhejes ahogy bármiből megszabadulnak,mindent túlélnek ..
ha igazán durva ,wtf dolgokat ígérgetnek,akkor ahhoz is tartsák magukat,ne csak a mellékszereplőket áldozzk fel,hanem a főszereplők zömét is ,mint pl Bellamy,stb

Elis - 2017. 01. 13. 14:45

azért durván jóra sikeredett ez a trailer, ezt el kell ismerni.
de ugye a sorozat a túléléséért küzd, így muszáj odatenniük ezt az évadot. volt már ilyen és akkor kaptuk a hatalmas második évadot. csak most ugye más az ok, ami miatt gödörbe kerültek és kérdés, hogy egy jó évad elég-e a megmeneküléshez. nade, sok mindenre választ kapunk majd.

Annie - 2017. 01. 13. 16:40

Jó lenne, ha a Clexa rajongó kislányok nem hisztiznének állandóan a videók alatt. (Tudom, ez nagyon off, de rohadt idegesítő).

Remélem, ez egy jó évad lesz, mert én már tűkön ülve számolom a napokat a kezdésig. Ha minden jól megy, aznap lesz az utolsó vizsgám és megünnepelhetem egy jó kis új résszel.

Saszta - 2017. 01. 14. 23:28

Ez az évad jónak ígérkezik, remélem be is tartják az ígéretüket és nagyot szól majd ez az évad. :)

A 3. évad második fele szörnyű volt, legalábbis én nagyon nem szerettem. Sok volt a logikátlanság, a végére egy kedvelhető karakter nem maradt, mert mind bezombult, és úgy éreztem a brutális jeleneteknek csak annyi céljuk van, hogy feltolják vele a nézettséget, tehát nem láttam indokoltnak őket.

“Jó lenne, ha a Clexa rajongó kislányok nem hisztiznének állandóan a videók alatt. (Tudom, ez nagyon off, de rohadt idegesítő).

Remélem, ez egy jó évad lesz, mert én már tűkön ülve számolom a napokat a kezdésig. Ha minden jól megy, aznap lesz az utolsó vizsgám és megünnepelhetem egy jó kis új résszel.”

Annie, te hol látsz itt Clexa rajongó kislányokat? :O Én valahogy nem látom őket…

Egyébként én is Clexa rajongó vagyok, és lány is (kellett emlegetned a Clexa rajongó kislányokat, mi? :D), holott soha nem hittem volna, hogy képes leszek nézni két nőt együtt egy képernyőn (nem azért, mert homofób lennék, hanem mert valahogy rossz érzéssel tölt el), nemhogy még szeressem is őket és együtt akarjam őket látni, de a két színésznő ezt elérte nálam, úgyhogy emelem kalapom előttük! :)
És hiányozni fog Lexa nekem, és nem csak a Clexa rész miatt. Már előtte is a kedvenc szereplőm volt, s a kiírása, pontosabban a mód ahogyan azt megtették meg méltatlan volt hozzá.
Ennek ellenére az évad 7. része kimondottan ütött, sőt az volt az egyik legjobb, ám onnantól teljes mélyzuhanás volt. Én legalábbis így láttam.

Egyébként én is osztom a reményeidet, mert az egyik kedvenc sorozatom a The 100, és sajnálnám, ha maradna a rossz vágányon. Ideje lenne visszatérnie a jó ösvényre és megmutatnia azt az arcát, ami miatt megszerettem. :)

Annie - 2017. 02. 02. 09:01

Saszta, nem itt látom a Clexa rajongók hisztijét, de Twitteren és Facebookon elég sokszor megjelennek és teljesen szétbarmolják a komment szekciót.

Wanheda - 2017. 02. 05. 04:45

Igen, a sorozat kétségkívül a régi fényében tündököl az első rész alapján. :-) MInden elismerésem!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz