login |

Hírvasárnap – The Tunnel 3. évad! The Tunnel-kasza!

2017. 01. 22. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Ridiculousness S9, Real Time with Bill Maher S15, A Haunting S9 (téli), Power Rangers: Ninja Steel S24, America: Facts vs Fiction S5 + Finálé: Girl Meets World S3 (sorozatzáró – vendégblogger?),
 • Magyar premier – Cartoon Network: 02.06 Parkműsor (Regular Show) 8. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 02.13 Bűvös varázskardok (Mighty Magiswords) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 02.13 Nicky, Ricky, Dicky és Dawn (Nicky, Rick, Dicky & Dawn) 3. évad
 • Két Marvel-sorozat, a Runaways és a Cloak and Dagger végre sínre került. Mindkettő forgatása már februárban megkezdődik Los Angeles-ben, illetve New Orleans-ban. A Freeform-ra tervezett Cloak and Dagger első szezonja az oldal szerint 42M dollárba fog kerülni, ami kábé a Netflix-es sorozatok költségvetése is.
 • Roel Reiné rendezi a Marvel’s Inhumans című új, ABC-sorozat első két részét, amit IMAX-moziban is bemutatnak ősszel. Oké, tudom, hogy nemrég kezdett tévézni, és nyilván rajta nem sok fog múlni, de érdekes filmográfiája van: Hard Target 2, The Marine 2, Death Race 2-3, The Condemned S2, The Man with The Iron Fists S2, Behind Enemy Lines 4, 12 Rounds 2, The Scorpion King 3 – van, aki ennyire tendenciózusan mozifilmes lakossági megjelenésre szánt folytatásait készítette?
 • A House of Cards 5. évad 05.30-án fog kezdeni a Netflix-en.
 • Az Amazon 02.23-án mutatja be a Patriot című sorozatát, aminek már láttuk elég régen a pilotját. És 8/10-re hoztuk ki. (És ez a sorozat a berlin-i filmfesztivál programjában is helyet kapott.)
 • A CBS érdeklődik ismét a How I Met Your Mother újabb spinoff próbálkozása, a How I Met You Father iránt.
 • Az ABC animált karakteres szitkomja, az Imaginary Mary epizódberendelését azért vették vissza 13-ról 9-re, mert a vártnál nagyobb kihívást támasztott az animálás. (Egyébként a fő karaktert változásokon esett át.)
 • Az ABC főnöke egyedül a Secrets & Lies folytatásáról nyilatkozott úgy, hogy nem túl valószínű.
 • A Shonda Rhimes produkciós cége által gyártott ABC-s újonc, a Still Star-Crossed premierjének még nincs időpontja, vagy nyáron, vagy ősszel fog érkezni – ha az ősz benne van, akkor még a 2018 is… Ugyanis kissé hosszúra nyúlt a produkció. És még a címe is megváltozhat.
 • Na, végre valami infó az Apple Music Carpool Karaoke-járól. A 16 részes első évadban James Corden helyét más celebek fogják átvenni – szóval párok fognak énekelni benne. Például: John Legend és Alicia Keys, Seth MacFarlane és Ariana Grande, Chelsea Handler és Blake Shelton, valamint a Metallica és Billy Eichner. Azért James Corden is kap egy részt, amiben Will Smith-t fogja fuvarozni. (És az új sorozatban nemcsak autózni fognak benne, hanem olykor kiszállnak, és mondjuk bemennek egy mosodába.)
 • Új sorozat: The Time Machine – Sky One, angol, készítő: Jed Mercurio és Chris Lunt – H.G. Wells regénye (itthon: Az időgép) alapján. Nyilván egy időgépről fog szólni, de nem lehet tudni még részleteket.
 • A Shark Tank 30 legzseniálisabb “találmánya”.
 • A Sky Atlantic és a Canal+ berendelte a The Tunnel 3. évadját, és ezzel együtt kaszálta is a sorozatot. A 3. évad címe The Tunnel: Vengeance lesz. A helyszín a Brexit hatásaival szembenéző Európa a menekültválsággal, a szélsőjobbos, populista pártok előre törésével, valamint a nemzetközi terrorizmussal.
 • Állandó szerep: Ray Diaz – Lopez S2,
 • Pilotszkript: The Devil – csatorna nélkül, készítő: David Dilley, executive producer: Ellen Pompeo – Graham Johnson regénye, a The Devil: Britain’s Most Feared Underworld Taxman alapján a 80-as évek Liverpool-jában játszódó történetnek, mely főhőse a brit alvilág egyik legrettegettebb embere, aki hírnevét arra alapozta, hogy a rivális nagyfőnököket kijátszotta és kirabolta az egyre jobban beinduló drogkereskedelem korában.
 • A Chef’s Table 3. évadja a Netflix-en 02.17-én fog indulni. A séfek a szezonban: Jeong Kwan, Baekyasa Temple (Dél-Korea), Vladimir Muhkin, White Rabbit (Oroszország), Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Németország), Virgilio Martinez, Central (Peru), Ivan Orkin, Ivan Ramen (USA), Nancy Silverton, Osteria Mozza, (USA)
 • Egyelőre csak tévéfilm készült (01.15) Kate Carlisle Fixer Upper Mysteries-krimiregényei alapján, de az ilyenek a Hallmark-on évi 3-4 résszel tévéfilmek sorozatává szoktak válni, ld. Flower Shop Mystery, Murder She Baked, Gourmet Detective, Garage Sale Mystery, An Aurora Teagardan Mystery. Csak egy ismert női főszereplő kell, és ebben a filmben Jewel lesz az. A film címe Framed for Murder: A Fixer-Upper Mystery lesz, és a főhőse lakóházakat fog renoválni.
 • A Food Network berendelte a Ginormous Food 2. évadját.

9 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2017. 01. 22. 09:32

Lássunk néhány közelgő premiert. :)

Sötét árvák (Orphan Black) – 2. évad, február 10, RTL Spike
A Degrassi gimi (Degrassi: The Next Generation) – 11. évad, február 10, Megamax

DC Super Hero Girls (DC Super Hero Girls) – 1. évad + különkiadás, február 18, Cartoon Network
Nexo Knights (Nexo Knights) – 3. évad, február 20, Cartoon Network
Nagyfater bátyó (Uncle Grandpa) – 4. évad folytatása, február 27, Cartoon Network (25-én egy maraton keretén belül szintén lesz egy premier rész)

A Bűvös varázskardokból (Mighty Magiswords) egyelőre csak a digitális sorozat (amit a CN app-ra és más netes felületekre gyártottak) érkezik, az 1. évad későbbre várható.

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/01/a-cartoon-network-februari-ujdonsagai.html

Plusz az RTL Spike premier részeket is vetít a Batman: A rajzfilmsorozatból, ha minden igaz persze. Elvileg mostanában is vannak új részek, január 30-tól pedig jön a 3. évad, az eredetiben The New Batman Adventures címen ismert szezon.

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/01/orszagos-premierrel-folytatodik-batman-rajzfilmsorozat.html

PeTTus - 2017. 01. 22. 09:51

Csak egy dolog jár a fejemben: ha lesz valami abból, hogy a HIMYM megkapja azt a spin off-ot, akkor vajon miről fog szólni?

Sorozatgyilkos - 2017. 01. 22. 10:06

Köszi, GyV, tudsz abban segíteni, hogy a MLP Friendship is Magic végig lement-e már magyarul a Minimaxon?

GYV - 2017. 01. 22. 10:19

@Sorozatgyilkos: Igen, a 6. évad végig lement.

Sorozatgyilkos - 2017. 01. 22. 11:06

köszi GYV!

Deny - 2017. 01. 22. 11:52

ABC-re nagyon haragszom a Secrets and Lies miatt. Lett egy váratlan sikersorozatuk, ami ráadásul vasárnap tudta fenntartani magát, erre képesek voltak majdnem két évet ülni a folytatáson. Csakis maguknak köszönhetik, hogy elbukott.

rezipower - 2017. 01. 22. 12:58
Desmond Wallace - 2017. 01. 22. 17:48

A Magyarország, szeretlek! és a Miss Fisher is elmarad ma este a Dunán.

ALDO - 2017. 01. 22. 19:20

Deny

Gondolom arra számítottak, hogy mivel lezárt lett az 1. évad, ezért majd új nézőket tudnak szerezni ősszel, mintha egy újonc sorozat lenne. Kissé elszámolták magukat. Az gondolom nem sokat számít, hogy esetleg külföldön sikeresebb mint odahaza.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz