login |

2017 legígéretesebb újoncai – írta Donnie

2017. 02. 03. 23:02 - Írta: vendegblogger

20 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány, video

(A tavalyi év legígéretesebb újoncairól szóló bejegyzésünk.) Évről-évre nehezebb dolgom van, amikor a legígéretesebb újoncok listáját kell elkészítenem, hiszen egyre nagyobb a merítési lehetőség. Hozzá kell tenni, hogy szerencsére nem csak mennyiségi, hanem minőségi szempontok alapján is erős kínálatról beszélhetünk.

Sorrendet nem állítottam fel, de érdekes lesz majd visszanézni egy év múlva, hogy mik váltották be a reményeket és mik okoztak csalódást. Titeket pedig arra kérlek, hogy kommentben jelezzétek, melyek számotokra a legreményteljesebb újonc sorozatok.

A tovább mögött a terjedelmes lista címekkel, leírásokkal, szereplőkkel, készítőkkel és előzetesekkel, ha azok elérhetőek.

Sneaky Pete (Amazon) – kritika

Készítők: David Shore és Bryan Cranston – showrunner: Graham Yost,
Szereplők: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Margo Martindale, Bryan Cranston, Peter Gerety, Libe Barer, Shane McRae
Bemutató: január 13.

Hosszú út vezetett a sorozat megvalósulásáig, a pilotot ugyanis visszadobta a CBS, és az újraforgatások sem győzték meg a csatornát. Ekkor került képbe az Amazon, amely felkarolta a projektet, David Shore helyére pedig a Boomtown és a Justified készítője Graham Yost került. A sorozatban Ribisi egy szélhámost alakít, aki miután kijön a börtönből felveszi egykori cellatársa, Pete személyazonosságát, majd beköltözik a családjához és beszáll azok óvadék üzletébe. Úgy tűnik jó lóra tett az Amazon, a nézők és a kritikusok körében is jó visszhangra talált a sorozat, amit egy második évados berendeléssel háláltak meg.

Santa Clarita Diet (Netflix) – kritika szombaton

Készítő: Victor Fresco,
Szereplők: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo + vendégként: Natalie Morales, Nathan Fillion, Patton Oswalt, Portia De Rossi, Mary Elizabeth Ellis, Thomas Lennon
Bemutató: február 3.

Amikor először olvastam a sorozatról, akkor a kitűnő színészek egy történet alapján átlagos komédiában gondolat futott át az agyamon. A sorozat leírása ugyanis ezt tartalmazza: egy ingatlanügynök házaspárról szóló komédia, akik megszokott szürke életüket élik Los Angeles egyik kertvárosában egészen addig, míg a nő drámai változáson nem megy át. A promóképek, majd az előzetes után azonban kiderült, hogy itt zombi feleség és a kannibalizmus lesz átitatva szarkasztikus humorral. Ez alapján pedig az egyik legegyedibb újonccal állunk szemben, és hirtelen magasra került az a bizonyos léc.

Legion (FX)

Készítők: Noah Hawley
Szereplők: Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza, Jeremie Harris
Bemutató: február 8.

Az eddigi legígéretesebb Marvel sorozat kerül a képernyőre, ami David Hallerről, Professzor X fiáról szól majd. Legion egy viszonylag régi karakter, az 1980-as években tűnt fel a képregényekben, mint egy olyan kifejezetten erős és veszélyes mutáns, aki képes életre kelteni különböző személyiségeket, amik a fejében élnek. A nyolc részes első évad Noah Hawley keze munkáját dicséri, a Fargo készítője az eddigi hírek alapján ezúttal is kiváló munkát végzett. Ha az általam olvasott kritikákat kellene röviden összefoglalni, akkor elmondható, hogy komplex és egyben különleges világot kapunk, a sorozat pedig vizualitás és ötletesség terén is kiemelkedő.

Big Little Lies (HBO)

Készítők: David E. Kelley
Szereplők: Shailene Woodley, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Adam Scott, Laura Dern, Zoë Kravitz, Alexander Skarsgård,
Bemutató: február 19.

Az azonos című könyv alapján készülő minisorozat kapcsán elsőre minden bizonnyal mindenkinek az elsőrangú szereplőgárda tűnik fel. Remélhetőleg David E. Kelley visszatalál a 90-es és 2000-es évek eleji formájához, mert akkor minden adva lesz egy minőségi drámához. A hét epizód mindegyikét a Mielőtt meghaltam alkotója Jean-Marc Vallée rendezi. A történet egy gazdag tengerparti közösségben játszódik, mely csak a látszat, valójában hazugságok, megcsalás, féltékenység és gyilkosság rejtőzik a felszín alatt.

The Good Fight (CBS)

Készítők: Robert és Michelle King
Szereplők: Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo, Justin Bartha
Bemutató: február 19.

Bármi is kerül ki Robert és Michelle King kezéből arra oda kell figyelni. A The Good Wife bár a végére kissé elfáradt, de az utóbbi évek messze legintelligensebb jogi drámája, a rövid életű Braindead pedig egy remekül sikerült fricska volt a politikai elitnek. Előbbi spinoffját kapjuk most meg, a középpontban Diane karaktere áll, aki egy pénzügyi botrány kipattanása után elveszti a vagyonát. Távozni kényszerül keresztlányával együtt a Lockhart & Lee-ből és csatlakoznak Luccahoz, aki Chicago egyik legismertebb ügyvédi irodájánál dolgozik. A sorozat érdekessége, hogy ez lesz a CBS All Access első sorozata, a premiert követő epizódok online érhetőek majd el.

FEUD: Bette and Joan (FX)

Készítők: Tim Minear, Ryan Murphy
Szereplők: Jessica Lange, Susan Sarandon, Alfred Molina, Sarah Paulson, Stanley Tucci, Judy Davis, Dominic Burgess, Catherine Zeta-Jones, Kathy Bates, Kiernan Shipka
Bemutató: március 5.

Újabb antológia sorozat az FX-től, mely az utóbbi időkben sikert sikerre halmoz ebben a kategóriában (American Horror Story, Fargo, American Crime Story). A Feud két színésznő, Bette Davis és Joan Crawford rivalizálását mutatja be, akik az 1962-es What Ever Happened to Baby Jane? című film forgatásán vesztek össze. A moziból Oscar-jelölt és klasszikus alkotás lett, a nyolc részes sorozat viszont a színfalak mögötti feszültségre koncentrál majd. A Feud kapcsán szintén biztató hírek láttak napvilágot az amerikai újságíróktól, Tim Minear személye valamint a több, mint impozáns szereplőgárda pedig hasonlóképp bizakodásra adhat okot.

American Gods (Starz)

Készítők: Michael Green, Bryan Fuller
Szereplők: Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Jonathan Tucker, Gillian Anderson, Peter Stormare, Kristin Chenoweth
Bemutató: 2017 április

Neil Gaiman Hugo-, Nebula-, Locus- és Bram Stoker díjat nyert regényének feldolgozásában a régi és új istenek összecsapása képezi a történet gerincét. Számtalan adaptáció híre látott napvilágot az elmúlt évtizedben, többek között az HBO bicskája is beletört a kultregénybe, de végre összejött a Starznak köszönhetően. Az alkotógárdán végignézve elégedetten dőlhetünk hátra, kiváló kezekbe került Gaiman alkotása, a megelőlegezett bizalmamat és egyben elvárásaimat jól szemlélteti, hogy komoly téteket raknék fel arra, hogy az év végi top 10-emben helyet kap majd a sorozat.

Guerrilla (Sky és Showtime)

Készítők: John Ridley
Szereplők: Babou Ceesay, Freida Pinto, Idris Elba
Bemutató: április 16.

Az 1970-es években játszódó történet középpontjában két aktivista lesz, akik kiszabadítanak egy politikai foglyot, majd ezt követően megalapítanak egy radikális, földalatti sejtet. A cél a feketék törekvéseinek elősegítése, de közben az erkölcsök egyre inkább háttérbe szorulnak. Az Oscar-díjas John Ridley hat részes minisorozattal jelentkezik, melyben ismét kényes témát feszeget, ebben hasonlít legutóbbi sorozatára, az ABC-n látható American Crimera. Reméljük minőség terén is hasonló eredményről számolhatunk majd be.

Handmaid’s Tale (Hulu)

Készítők: Bruce Miller, Warren Littlefield
Szereplők: Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Max Minghella, Madeline Brewer, Ann Dowd
Bemutató: április 26.

A Hulu tavaly nagy elánnal vetette bele magát a saját készítésű sorozatok készítésébe, a komédiáik mellé több dráma is érkezett. A végeredmény felemás lett, a próbálkozásaik közül egyedül a The Path dicsérhető, a nagy áttörés így nem sikerült a stream szolgáltatónak. Idén ez megváltozhat, a Margaret Atwood regényén alapuló The Handmaid’s Talenek (itthon A szolgálólány meséje) köszönhetően. A történet egy disztópikus államban játszódik a jövőben, a már szétesett USA egyik területén, ahol diktatúra van. Folyamatos természeti csapások sújtják az életben maradt embereket, ráadásul a népesség is csökkenőben van. Mivel egyre kevesebb nő termékeny, átnevelő táborokba küldik őket, a főhős a terület egyik parancsnokának udvartartásába kerül. Akik látták a pilotot el voltak ragadtatva tőle, úgy tűnik a Hulunak idén sikerül nagyot dobnia.

Twin Peaks (Showtime)

Készítők: David Lynch, Mark Frost
Szereplők: Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Sherilyn Fenn, Mädchen Amick, David Lynch, Ray Wise, Robert Forster, Amanda Seyfried, Naomi Watts, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Robert Knepper, James Belushi, Tom Sizemore
Bemutató: május 21.

Mivel a kultsorozat negyed évszázad után tér vissza a tévébe, így egy kis csalással és a kategória kiszélesítésével ráaggathatjuk az újonc jelzőt. A történet a jelenben fog játszódni 20 évvel az eredeti események után. Hatalmas várakozás előzi meg David Lynch és Mark Frost alkotását, a 18 epizódból négyet egyből láthatunk majd, hiszen a premier során két részt vetítenek le, majd egyből utána online a harmadik és negyedik felvonás is elérhető lesz. Sikerül-e újra a varázslat, ugyanazt az atmoszférát megteremteni Lynchéknek, mint a 90-es évek elején? A teljes alkotói szabadság, a megfelelő anyagi háttér és a régi, valamint elég komoly nevekből álló új szereplőgárda bizakodásra adhat okot.

I’m Dying Up Here (Showtime)

Készítők: Dave Flebotte, Jim Carrey, Jonathan Levine
Szereplők: Melissa Leo, Ari Graynor, Michael Angarano, Clark Duke, Andrew Santino, RJ Cyler, Stephen Guarino
Bemutató: június 4.

Az 1970-es évek standup komédiás világát bemutató dramedy William Knoedelseder nagy sikerű dokukönyvén alapul. A témában komoly potenciál van, az előzetes szintén bizakodásra adhat okot, de egyből hozzá kell tenni, hogy ugyanezt elmondhattuk tavaly a Roadies kapcsán is, és a kábelcsatorna tavalyi újonca az év egyik legnagyobb csalódásának bizonyult. Remélhetőleg ezúttal nem erről lesz szó, és a Showtime idén végre szakít az utóbbi időben rájuk jellemző ’sok jó, de kiemelkedő sorozatunk egy sincs’ (nálam a Homeland sem ez a kategória) kitétellel.

Star Trek: Discovery (CBS)

Készítők: Gretchen J. Berg, Aaron Harberts
Szereplők: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, James Frain, Chris, Mary Chieffo
Bemutató: 2017 második felében

Bryan Fuller készíti az új Star Trek sorozatot és januárban már láthatjuk is a CBS All Accessen, szólt az eredeti hír mintegy egy évvel ezelőtt. Azóta sok minden változott, a lassan haladó szereplőválogatás, és a trükkökre fordítandó több idő miatt a premiert előbb májusra halasztották, majd a hét során bejelentették, hogy ezt az időpontot is eltolták. Fuller időközben lemondott showrunneri pozíciójából, bár ígérete szerint az általa felvázolt történetfolyamot követik majd az első évad során. Időben elhelyezve az Enterprise és a The Original Series között fog játszódni, nagyjából 10 évvel Kirk és öt éves küldetése előtt. Ugyan egyre több a sorozat kapcsán a kérdőjel, de mivel a Star Trek 16 év után tér vissza a kis képernyőre, így nem kérdés, hogy ott van az év leginkább várt alkotásai között.

The Defenders (Netflix)

Készítők: Marco Ramirez
Szereplők: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones, Élodie Yung
Bemutató: 2017 közepén

A sorozatos Avengers jelzőt magánénak tudó The Defenders esetében az egyik legjobb hír, hogy nyolc részből fog állni. A Netflixes Marvel sorozatok egyik rákfenéje ugyanis az epizódszám volt eddig, a Daredevil eddigi két felvonása, valamint a Jessica Jones és a Luke Cage esetében is jogos a jók voltak, de tömörebb formátumban lehettek volna igazán emlékezetesek gondolatmenet. A karakterekben van potenciál, amennyiben jó lesz az összhang közöttük és a történetet is sikerül üresjáratok nélkül felépíteni, akkor elégedettek lehetünk majd.

The Deuce (HBO)

Készítők: David Simon, George Pelecanos, Michelle MacLaren
Szereplők: James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gilliard Jr., Dominique Fishback, Emily Meade
Bemutató: 2017 második felében

A sorozat a pornóipar legalizálását követően játszódik, az 1970-es és 80-as évek felnőttfilmes virágzásának időszakát elmesélve. A HIV felfedezése és a kokain elterjedése vetett véget ennek a korszaknak, a The Deuce idővel ezekre is nagy fókuszt helyez majd. James Franco egy ikerpárt, míg Gyllenhaal egy Candy becenevű New York-i prostituáltat alakít az HBO idei nagy dobásában. A legnagyobb név azonban a készítőé, David Simoné, aki tökéletes látleletet képes adni az amerikai társadalom minden szegmenséről. A The Wire, a Treme, a Generation Kill és a Show Me a Hero alkotóját tartom az utóbbi 15 év legkiemelkedőbb showrunnerének, így nem csoda, hogy nagyok az elvárásaim az új drámájával szemben.

The Terror (AMC)

Készítők: David Kaiganich, Soo Hugh
Szereplők: Jared Harris, Ciaran Hinds, Paul Ready, Adam Nagaitis, Tobias Menzies
Bemutató: 2017 második felében

Dan Simmons azonos című bestselleréből készül az antológia-sorozatnak tervezett alkotás, mely a történet szerint 1847-ben játszódik, amikor a HMS Terror nevű hadihajó legénysége az északnyugati átjáró végighajózására indul. A sarkköri expedíció során azonban egy rejtélyes ragadozó megtámadja a hajót és a legénységét. A Budapesten forgatott sorozat az AMC idei legreményteljesebb újonca, ugyan a készítők kapcsán vannak fenntartásaim, de bízom benne, hogy az alapanyagban bőven meglevő potenciált sikerül majd kihozni belőle.

Snowfall (FX)

Készítők: John Singleton, Dave Andron, Thomas Schlamme
Szereplők: Damson Idris, Isaiah John, Sergio Peris-Mencheta, Carter Hudson, Emily Rios, Luica Villanueva, Billy Magnussen, Tim Matheson
Bemutató: 2017 második felében

Ígéretes premissza és az utóbbi időben hibázni képtelen FX, ez a két tétel elegendő volt, hogy helyet kapjon a listában John Singleton sorozata. Az 1980-as évek Los Angelesében játszódó alkotás a kokain elterjedését és annak az emberek életére gyakorolt hatását mutatja be. Még 2014-ben a Showtime kezében volt a projekt, amely aztán átvándorolt az FX-hez, akik a már náluk készült pilot újraforgatása után bólintottak rá a szériára. Ez nem újdonság a csatornánál, a Sons of Anarchy, Justified és Rescue Me esetében is sor került ilyenre, aggodalomra tehát semmi ok.

G.L.O.W. (Netflix)

Készítők: Jenji Kohan
Szereplők: Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Britney Young, Sydellen Noel
Bemutató: 2017 második felében

Alison Brie női pankrátorként az Orange is the New Black alkotójának új sorozatában? Ennyivel engem már meg is vettek. A sorozat igaz történeten alapszik és az 1980-as évek női pankrátor ligáját mutatja be. A műfaját nézve dramedyre számíthatunk és az első évad tíz epizódból fog állni.

The Alienist (TNT)

Készítők: Jakob Verbruggen
Szereplők: Dakota Fanning, Daniel Brühl, Luke Evans
Bemutató: 2017 végén

A Caleb Carr regényén (A halál angyala címen jelent meg magyarul) alapuló történet 1896-ban New Yorkban játszódik. Theodore Roosevelt, a későbbi elnök, akkor még rendőrfőnök két kívülálló segítségét kéri, Dr. Laszlo Kreizler bűnügyi pszichológusét és John Moore újságíróét, hogy együtt titokban elkapják a város első sorozatgyilkosát. Mióta Kevin Reilly (egykori FX és Fox főnök) a TNT csatornához került, sokkal több ambiciózus projekt kerül tőlük berendelésre, melyek közül a kiváló alapanyag révén az Alienist tűnik a legígéretesebbnek.

Maniac (Netflix)

Készítők: Patrick Somerville, Cary Fukunaga
Szereplők: Emma Stone, Jonah Hill,
Bemutató: 2017 végén (a színészek elfoglaltsága miatt csúszhat)

A fekete komédia egy norvég sorozat feldolgozása, melyben egy férfi az áloméletét éli, miközben be van zárva egy elmegyógyintézetbe. A gyártó Anonymous Content még forgatókönyv nélkül a koncepciót árulta a színészekkel és a rendezővel, melyet végül a Netflix tudott megszerezni. A Leftovers mellől érkező Patrick Somerville jó választásnak tűnik, Fukunaga pedig a True Detective első évadával rakta magasra a lécet. Az még kérdéses, hogy sikerül-e idén leforgatni, illetve bemutatni az alkotást a színészek elfoglaltsága miatt.

Sharp Objects (HBO)

Készítők: Marti Noxon, Jean-Marc Vallée
Szereplők: Amy Adams
Bemutató: 2017 végén

A Gone Girl (Holtodiglan) írójának, Gillian Flynn-nek az első regénye alapján készülő sorozat egy újságírónőről szól, aki egy rövid időt eltölt a pszichiátrián, majd hazatér kisvárosába, és rögtön belecsöppen tudósítóként két kislány megölésének ügyébe. Az HBO tavaly április elsején rendelte be a nyolc részes első évadot, de egyelőre lassan halad a projekt előkészítése. Bízunk benne, hogy év végére, vagy legkésőbb jövő év elejére képernyőre kerülhet az alapanyag és az alkotógárda miatt is ígéretesnek mondható alkotás.

További ígéretes újoncok:

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (Netflix) – kritika: Az első évad a klasszikus Lemony Snicket könyvsorozat első négy darabját dolgozza fel. Pozitív nézői és kritikai visszajelzéseket kapott az anakronisztikus látványvilágú sorozat. bemutató: január 13.

Marvel’s Iron Fist (Netflix): a csapatsorozat, vagyis a Defenders előtt előtt még érkezik a Finn Jones által életre keltett Iron Fist története. A sorozat készítője a Dexterből ismerős Scott Buck bemutató: 2017. március 17.

Ozark (Netflix): A Missouri államban játszódó dráma a kábítószerkereskedés és pénzmosás veszélyes világában játszódik. Főszerepben Jason Bateman és Laura Linney, előbb producer és rendező is. bemutató: 2017 második fele

Mindhunter (Netflix): hat évvel korábban az HBO visszadobta David Fincher projektjét, a Netflixnek köszönhetően azonban megvalósul a projekt. A Mindhunter alapját egy könyv szolgáltatja, melyet egy korábbi FBI ügynök írt és az általa korábban felgöngyölített ügyek hátterébe engedett bepillantást. bemutató: 2017 második fele

Gypsy (Netflix): Billy Crudup és Naomi Watts főszereplésével készült thriller, melyben Watts egy Jean Holloway nevű pszichoterapeutát fog alakítani, aki belemászik pácienseinek az életébe, és a velük kapcsolatban álló emberekkel folytat majd veszélyes és intim viszonyt. bemutató: 2017 második fele

13 Reasons Why (Netflix): a sorozat egy középiskolás diákról szól, aki kap egy csomagot, tele kazettákkal, amin öngyilkosságot elkövető szerelme számol be arról, miért akart meghalni. Az első két részt Tom McCarthy rendezi. bemutató: 2017.03.31

Crashing (HBO): Pete Holmes önéletrajzi ihletésű komédiája egy kedves komikusról, aki miután elhagyta őt a neje, aki, New York legjobb komikusainak heverőjén húzza meg magát. bemutató: 2017. február 19.

Room 104 (HBO): A Duplass-testvérek antológia komédiája egy reptér melletti hotel szobájában játszódik, és a benne megfordulók történetét meséli el. bemutató: 2017 második fele

Z: The Beginning of Everything (Amazon) – kritika: A főszerepben Christina Riccit láthatjuk, aki F. Scott Fitzgerald író leendő feleségét, Zelda Sayret alakítja az 1910-es években. bemutató: 2017. január 27.

Tom Clancy’s Jack Ryan (Amazon): A Tom Clancy által megalkotott karakter a számtalan filmadaptáció után most a kis képernyőn is feltűnik, méghozzá John Krasinski alakításában. A showrunner-i feladatokat Carlton Cuse látja el. bemutató: 2017 második fele

The Son (AMC): A sorozat alapjául Philipp Meyer 2013-as regénye szolgál, ami a McCullough-családot és az ő olajüzletüket követi nyomon három generáción keresztül. Főszerepben Pierce Brosnan. bemutató: 2017. április 8.

Knightfall (History Channel): A kereszteslovagos sorozat azon eseményeket mutatja be, melyek a templomos lovagok 1307-ben történő péntek 13-i kivégeztetéséhez vezettek. bemutató: 2017 második fele

Marvel’s The Inhumans (ABC): újabb Marvel sorozat a csatornán, mely mutánsokhoz hasonló, ám földönkívüli eredetű képességekkel rendelkező emberekről szól. Eredetileg film készült volna belőle. bemutató: 2017. szeptember 26.

Orville (Fox): Seth MacFarlane űrhajós komikus drámáját már berendelte a Fox a következő szezonra. Az Orville űrhajó 300 évvel a jövőben játszódó történetét meséli el az említett MacFarlane, Adrianne Palicki és Scott Grimes főszereplésével. bemutató: 2017. szeptember-október

20 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2017. 02. 04. 00:03

Legion-Defenders-IronFist-Inhumans csomag nézős, az American Gods is érdekes (lehet hogy az idei év Westworldje lesz), meg ez a The Terror is jónak tűnik

piszuka - 2017. 02. 04. 00:41

Feud, The Terror, The Handmaid’s Tale, The Deuce, Snowfall és a Sharp Objects nálam tuti nézős, köszi a listát!

Skate - 2017. 02. 04. 02:55

Belenéztem a Brussel holland politikai drámasorozat pilotjába. Elején még angolul beszéltek. Utána hollandul (valamilyen szinten hasonlít kicsit az angolra), végül franciául. Negyed óra után leállítottam a részt, mivel nincs értelme végig nézni, bizonyos részleteiből egy kukkot se értek. Angol feliratra meg várhatok egy darabig még.

steelwolf88 - 2017. 02. 04. 06:45

Punisher nem kapott helyett?

patrickburnsred - 2017. 02. 04. 09:41

Legionba belenézek, American Gods biztos nézős lesz! a többit meglátjuk

Laci - 2017. 02. 04. 09:48

Legion-Defenders-IronFist-Inhumans illetve az american gods a biztos befutók nálam :D

Nargillem - 2017. 02. 04. 10:08

Legion, American Gods nagyon várós. Van még pár érdekes amit biztos bepróbálok.

Nyomell - 2017. 02. 04. 10:37

Úgy látom a nyolcvanas évek most reneszánszát fogja élni mint téma a csatornákon.

Benjy - 2017. 02. 04. 10:50

Huh, az a durva, hogy ezeknek a 80%-a legalább érdekelne minimum a pilot bepróbálásának szintjén.

Reeka - 2017. 02. 04. 12:53

Nem semmi lista… nagyon sok érdekel első olvasatra. De leginkább a Big Little Lies, Legion, Snowfall, Ozark, The Alienist, The Deuce és a Sharp Objects.

Altered Carbon-ról tudni valamit? Idénre ígérték azt is…

Silver-sama - 2017. 02. 04. 15:46

Kis hiba: “a csapatsorozat, vagyis a Defenders előtt előtt még érkezik a Finn Jones által életre keltett Iron Fist története.” Kétszer van az “előtt”

Hú de sok ígéretes sori érkezik :O 2017 csuda jó lesz :D

ayren - 2017. 02. 04. 16:28

American Gods a mitológia, The Handmaid’s Taile a disztópia és M. Atwood miatt várós. Star Trek Discovery nem kétséges. Twin Peaks… hááát nem tudom. A The X-files fiaskó után másik kultikus sorozat, aminél nem tudom, van-e értelme felmelegíteni a káposztát.

Eny - 2017. 02. 04. 21:41

mi lesz velem ?
ennyi jó sori,s nagyon kevés idő
a baj az,hogy még a 2016-os listáról való sorikkal is el vagyok maradva
sajnos, mert ezt kell mondanom, mind várósak ezek is..de hogy melyikre lesz időm, azt még nem tudom..
remélem sorba mindegyikre :) a remény hal meg utoljára

Grizon - 2017. 02. 04. 22:01

Király, ezek alapján idén 17 újoncot fogok bepróbálni, már csak olyan Harry Potteres időnyerőt kéne szerválnom valahonnan…

winnie - 2017. 02. 04. 22:09

legalább 17-et:) ki tudja, hogy az első pillantásra annyira nem feltétlenül érdekesnek tűnők közül mennyi zseniális lesz?

Thomas - 2017. 02. 05. 12:56

A Twin Peaks nyilván kötelező lesz, a többivel inkább megvárom a kritikát/előzetest. De ezek az érdekesebbek számomra: Legion, Big Little Lies, Handmaid’s Tale, The Deuce, G.L.O.W.

Snoopyzit30 - 2017. 02. 07. 11:48

Sneaky Pete – vártam már régóta, nézős lesz

Big Little Lies – mivel 7 részes mini, ezért ha tetszik majd a pilot, akkor könnyen lecsúszik

Guerilla – 6 részes mini és az American Crime készítője csinálja, biztos, hogy nézős

The Handmaid’s Tale – ez egy rohadt nagy kérdőjel nekem, a pilotot megnézem, de ha az nem lesz jó akkor felejtős

Twin Peaks – ahogy az X-files-nál itt is a kritikákra fogok hagyatkozni, ha a többségnek nem fog tetszeni, akkor én sem próbálom be (“felmelegítve csak a káposzta jó”)

The Terror – ez Tobias Menzies miatt mindenképp kap esélyt (az Outlanderben ő a legnagyobb szereplő)

Snowfall – sem a készítők, sem a színészek neve nem mond semmit, de a Narcos óta valahogy jobban érdekelnek az ilyen kokainról szóló történetek (persze nem mindegyik)

Mindhunter – Netflix+David Fincher=nézős

Gypsy – ez is Netflixes és Naomi Watts miatt bepróbálom, bár nem tudom a leírás alapján hogy lett Gypsy a címe.

Room 104 – Jay Duplassról (Transparentben Josh-t játssza) nem is tudtam, hogy producer is. Ez is jónak tűnik.

Szóval úgy 9-10-et fogok bepróbálni a fentiek közül.

- 2017. 02. 07. 17:27

Aztakurva. Most nem egy nagyobb gombócot nyeltem. Bakker, mi ez a minőségáradat? Úgy néz ki sietnem kéne a régebbi újoncok darájával, ha ezeket még időben el akarom csípni :D

Mark Bolt - 2017. 03. 28. 23:11

Aliens-ből szeretnék végre egy a jövőbeli Földön játszódó olyasmi túlélőhorrort, mint a Walking Dead. Mért nem csinálják már meg?????????? Sírok. Tuti a jogok miatt. Rátelepedett a Ridley. De úgy is lesz belőle sori, érzemmm! :)

babylon - 2017. 04. 09. 23:11

Sharp Object édekel !!!!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz