login |

Délelőtti videó 2.: The White Princess

2017. 02. 12. 11:22 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A Starz áprilisban induló sorozata…, vagyis a The White Queen folytatása, második évadja… A lényeg, hogy itt írtuk le, hogy mi a helyzet vele. A 15. századi Angliában játszódik, és  Philippa Gregory The Cousins’ War-regényeiből merít Emma Frost készítése mellett. A 2 perces előzetes a tovább mögött nézhető.

4 hozzászólás Ne habozz!

Red Fox - 2017. 02. 12. 12:37

Sajnálom, hogy nem tudták a The White Queen-ben szereplő színészekkel megcsinálni a folytatást, számomra szimpatikusabbak voltak. Ettől eltekinve nagyon örülök, hogy végre elkészült. Várom. :)

Reea - 2017. 02. 12. 14:06

Hát ezt én is sajnálom, hogy nem a megszokott szereplőkkel folytatják. Nehéz lesz megszoknom az újakat, a régiekhez már volt kötődésem… :)

Lalolib - 2017. 02. 12. 15:19

Nem lesz nehéz megszokni az “újakat”, hiszen a Fehér Királynő története véget ért, őt VII. Henrik elég hamar távolítja el az udvarból, valószínűleg nem is lesz túl nagy szerepe. A fiatal Erzsébetnek és Tudor Henriknek sem volt komolyabb szerepe eddig, az új széria meg rájuk épül. Egyedül Margaret Beaufort szerepe fog tovább élni, mint a király édesanyja és akinek fontos szerepe volt a Tudor korszakban. Azt sajnálom, hogy nem Amanda Hale alakítja az anyakirálynőt, de ahhoz talán túl sok smink kellett volna, hogy idősebbnek látsszon.

Lemoni - 2017. 02. 12. 16:08

Imádom a kosztümös filmeket, főleg, ha brit. A TWQ-t is elkezdtem. Aztán gyorsan kaszáltam. Mert az egész olyan volt, mint egy film a filmben. Mintha az lenne a történet, hogy mai emberkék beöltöznek eljátszani a szitut. A fenti előzetesnél ugyanezt érzem sajnos. A kosztümök és díszletek ellenére túl modern a hangulata.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz