login |

Hírpéntek – The Royals 4. évad! Inspector George Gently 8. évad és kasza!

2017. 02. 17. 09:05 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A mai kettő pilotberendeléssel megvagyunk az országos pilotokkal, jövő héten jelentkezünk gyűjtőposztokkal arról, hogy mely csatornák miket rendeltek be.
 • Mai magyar premier: John Oliver-show az elmúlt hét híreiről 4. évad + Holnapi magyar premier: Zűrös viszonyok 2. évad, Papás-babás 1. évad
 • Premier: Swamp People S8, Julia Demiro’s Home Delivery S1, Secrets of The National Trust S1, Ice Wars S1, Inside Windsor Castle S1, Hoges: The Paul Hogan Story S1, Weather Hacks S1, The Great British Benefits Handout S2, South Beach Classics S4 + Finálé: Project Runway Junior S2, Comedy Knockout S2
 • Teljes évados premier: Chef’s Table S3, Dragons Race To The Edge S4
 • Magyar premier – HBO GO: 02.01 Shaun, a bárány (Shaun The Sheep) 2-4. évad
 • Magyar premier – HBO GO: március South of Hell 1. évad
 • A Baby Daddy szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Love For Ten: Generation of Youth (koreai) + magyar feliratot kapott a The Equalizer című film
 • Új a magyar Amazon-on: Mozart in The Jungle S3, Goliath S1,
 • Pilotszerep: Jessica Lu, Sendhil Ramamurthy – Reverie (NBC), Retta – Good Girls (NBC),
 • A The Walking Dead-es Chandler Riggs (Carl) idén kezdett el főiskolára járni, de ez elvileg nem hátráltatja annyira a részvételét a sorozatban, sőt, könnyebb is neki, mint középiskolában, hiszen a suli is közelebb van (2 óra), és közelebb is lakik a forgatási helyszínhez (1 óra).
 • A nagy nézettségcsökkenés után az ABC egyre jobban hajlik a Once Upon a Time 7. évadjának berendelésére, mert a készítők felvázoltak egy potenciális resetet. Erre utal az is, hogy a 6. évados finálé fel fog vezetni két új karaktert, akik állandókká válhatnak egy 7. évadra: egy 28-35 éves, főhősnek is alkalmas férfit, valamint egy 10 éves kislányt.
 • Shailene Woodley határozottan kijelentette, hogy nem lesz benne a The Divergent-filmsorozat tévés lezárásában.
 • Pilotberendelés: Living Biblically – CBS, egykamerás komédia, készítő: Patrick Walsh, executive producer: Johnny Galecki – A.J. Jacobs könyve, a The Year of Living Biblically alapján (itthon: Egy évem az írás szerinthivatalos tartalom itt. Napjaink egy modern emberéről, akinek az élete válaszút elé érkezik, és úgy dönt, hogy elkezd a Biblia szerint élni.
 • Pilotberendelés: Distefano – CBS, hibrid komédia, készítő: Carter Bays & Craig Thomas és Chris Distefano, főszereplő: Chris Distefano. Utóbbi standupjai alapján két huszonévesről és újszülött lányukról, no meg két, igen hangos családjukról – az egyik olasz, a másik puerto rico-i.
 • Ryan Murphy elmondta, hogy szerinte a Glee leggázabb zenés produkciója a Gangnam Style volt.
 • A BBC berendelte az Inspector George Gently 8. évadját, és ezzel el is kaszálta a sorozatot.
 • Az E! berendelte a The Royals 4. évadját, 10 részt.
 • Harmadik zsűritagot kap a Masterchef 8. évad Aarón Sánchez személyében.
 • A Killjoys 3. évadjában is szerepelni fog Thom Allison (Pree), Sean Baek (Fancy) és Patrick Garrow (Turin), visszatérő szereplőként pedig csatlakozik a sorozathoz Kelly McCormack, Karen LeBlanc, Ted Atherton és Prince Amponsah. Vendégszereplők lesznek: Saamer Usmani, Mac Fyfe, Atticus Mitchell.
 • Pilotrendezés: Steve Levitan – LA -> Vegas (FOX), James Burrows – Borthered Up (CBS) + Relatively Happy (NBC), Randall Einhorn – Me, Myself & I (CBS), Jonathan Krisel – Ghosted (FOX), Dean White – Searchers (CW),
 • Állandó szerep: Santiago Cabrera – Salvation (CBS),
 • InterjúTony Goldwyn (Fitz – Scandal), Ira Steven Behr (a Star Trek Deep Space Nine egykori showrunnerje), Sharon Klein (a FOX casting főnöke), az NBC egykori vezetői (pár klasszikus sorozatukról), Chris McCarthy (az MTV elnöke),
 • Új sorozat: Grenseland (Der Grenzganger) – Sky Deutschland/TV2, norvég-német, 8 rész, készítő: Megan Gallagher. Skandináv noir dráma egy végletekig tisztességes és kiváló erkölcsű rendőrről, akinek szervezett világa elkezd szétesni, miután vallomásának köszönhetően szabadon engednek egy helyi maffiafőnököt. Szereplők: Tobias Santelmann, Ellen Dorrit Petersen.
 • Új sorozat: Justice – csatorna nélkül, arab, készítő: Walter Parkes és Billy Finkelstein, egy Abu Dhabi-ban játszódó jogi sorozat, mely valós emírségbeli ügyekre épülne. A főhőse egy ambiciózus és szenvedélyes fiatal ügyvédnő, aki hazatér miután Amerikában jogi végzettséget szerzett. Ott pedig menő ügyvéd apja cégénél helyezkedik el, azonban saját tervei vannak, nem akarja apjáéit követni. Rendező: Ahmed Khaled, szereplők: Fatima Al Taei, Mansoor Al Feeli, Mohamed Alamiri, Malak Al Khalidi.
 • Hétvégén kódolatlan lesz az HBO3.
 • A Review 03.06-án kezdi meg harmadik, egyben utolsó szezonját a Comedy Central-on.
 • Az RTL Spike dokureality-t készít Pumped Gabó és Sebestyén Ági főszereplésével. A címed Pumpedék lesz és 03.16-án kezd.
 • A TLC berendelte a Skin Tight 2. évadját.
 • Megint nekifutnak az L.A. Law rebootjának, azzal a különbséggel, hogy eredetileg az NBC-re tervezték a projektet, most viszont a kábel és a stream is pálya.
 • Egy dominikai újság véletlenül Alec Baldwin Saturday Night Live-os Donald Trump-jának a fotóját hozta le az amerikai elnök fényképeként.
 • A Netflix 04.14-én kezdi meg a Chelsea című talkshow 2. évadját, és a műsor heti 3 helyett csak 1 adással fog jelentkezni.

23 hozzászólás Ne habozz!

Qedrák - 2017. 02. 17. 09:26

Az OUAT-os hír kapcsán felötlött bennem a kérdés, hogy van-e értelme egy hasonló korú sorozatnál a resetnek.

Úgy értem, hogy van-e példa arra, hogy 6-8 évados sorozatok esetén a reset nézettségnövekedést hozott magával. Nekem ugyanis az a sanda gyanúm, hogy egy reset kockáztatja a még meglévő nézőket, viszont ritkábban vonz be újakat.

GYV - 2017. 02. 17. 09:48

Az talán megérhet egy sort majd a hírekben, hogy a Rólunk szól (This is Us) megbuk(hat)ott a Viasat3-on. Jövő hétfőtől Észbontók ismétlést adnak helyette, most szombattól pedig elölről kezdik, hogy két hét múlva érkezzen a folytatás, az 1×03.

winnie - 2017. 02. 17. 09:54

a sikítófrász is ment 23:00-ra, ahogy látom.

GYV - 2017. 02. 17. 09:56

Igen, az is.

steelwolf88 - 2017. 02. 17. 09:57

Én egyszer egy ilyet szeretnék olvasni ,A The Walking Dead-es Chandler Riggs (Carl) haját levágták!’

AJ - 2017. 02. 17. 10:01

A Ku’damm 56 magyar hangjai:http://musorvizio.blog.hu/2017/02/16/szinkronhangok_ku_damm_56_ku_damm

Schell Juditot is ritkán hallani szinkronizálni, sorozatban aztán végképp.

Theo - 2017. 02. 17. 10:45

De miért?, Vasárnap direkt megjegyeztem, hogy Sarah lesz a Reverie-ben, szóval tuti nézős, anélkül hogy bármi mást tudnék róla, erre ma látom belerakták Mohindert.

bopeti02 - 2017. 02. 17. 11:09

Arról van infó, hogy a Flash, meg a Supergirl folytatása nagyjából mikorra érkezhet a Viasat 3-ra? Esetleg megvárják míg kint befejezik az évadot?

kiskiraly - 2017. 02. 17. 11:18
LaCRossE - 2017. 02. 17. 11:30

Brrr, a Chicago Med mai részét még nézni is rossz volt.

winnie - 2017. 02. 17. 11:37

Akarsz róla beszélni?:)

LaCRossE - 2017. 02. 17. 12:03

Hát lehet, nem tudom. Kicsit megölt lelkileg, elég megviselő volt. Pedig semmi extra nem történt benne, az egész rész egy hatalmas autóbaleset (tömegbaleset) után volt.

Viszont mivel simán nálam a hét legjobb epizódja (mert rendesen megdolgozza az embert emocionálisan), lehet, megpróbálom. Igaz, hogy egy Dragon Ball Super írással is megyek, de annak plusz egy pár nem nem osztana.

Nem ígérek semmit.

LaCRossE - 2017. 02. 17. 12:12

Ja, erről eszembe jutott egy kérdés, winnie: mit fogtok kezdeni a Chicago Justice pilottal? Ugyanis az, hogy az egész egy négyes crossover része lesz, kissé érdekessé teszi a dolgokat.

winnie - 2017. 02. 17. 12:27

gőzöm sincs:) gondolkoztam, hogy néző írjon-e, nem néző (mi), vagy legyen kettő írás. vagy csak foglalkozzunk a régi, backdoor pilottal. passz.

DarkEagle - 2017. 02. 17. 13:06

Én mondtam, hogy a This is Us bukta lesz a Viasaton este 10-kor. Egy ilyen sorozat nem való ilyen későre, pláne hétköznap. Simán beleférne egy családi programba. Szóval kíváncsi vagyok hogy Szombaton hogy teljesít majd, ott talán többen nézik majd.

winnie - 2017. 02. 17. 13:19

darkeagle: ha valamit vissza lehet nézni, akkor szerintem ne füllents. egy szóval sem mondtad, hogy bukta lesz. annyit mondtál, hogy nem fogják sokan nézni (illetve ezt akartad mondani, de végül azt mondtad, hogy 200 ezren nézhetik maximum, ami kimagaslóan jó eredmény lett volna.), valamint követelted, hogy olyan időpontba rakják, ahol még nagyobb bukta lett volna. a viasat érezte, hogy nem teheti kiemelt sávba, ezért megpróbálta a kiemelt utáni sávban. nem jött be, most megy matinének, ahol már nem kell akkora nézettséget produkálnia.

“hogy teljesít majd, ott talán többen nézik majd.”

hétvége délután jó eséllyel nem fogják többen nézni, mint főműsoridőben.

Winkie - 2017. 02. 17. 14:52

Netflix update: a Predestination is kapott magyar feliratot.

DarkEagle - 2017. 02. 17. 14:53

Ami azt illeti azzal hogy azt mondtam max 200 ezren nézik egyértelműen arra utaltam, hogy bukta lesz. Nálad az jónak számít, talán a tévének is de én arra apelláltam hogy bukta. Egyébként tanulj meg olvasni ha kérhetem, nézd meg mit is írtam pontosan. Sehol nem írtam olyat, hogy követelem, hogy rakják olyan sávba ahol nagyobb bukta legyen.

http://www.sorozatjunkie.hu/2017/02/06/itthon-is-akkora-siker-lesz/#comments

A miheztartás végett mondom, hogy én örültem volna a legjobban ha nézte volna bárki is de este 10-kor ráadásul Hétfőn, kész vicc azt hinni, hogy ebben a sávban sikeres lehet. Ahogy írtam a másik cikkben este 10-kor max az igazi sorozat fanok néznek tévét, akik nem bánják ha tovább kell fenn maradni, azok többsége pedig angolul néz sorozatokat. Az átlag tévénézők pedig már valószínűleg alszanak ilyenkor hiszen a legtöbb ember korán reggel kel fel. Épp ezért gondolom hogy Szombaton nagyobb siker lehet mivel akkor talán jobban ráérnek az emberek, főleg, hogy nem este adják. Mondjuk a 18:10-es kezdés sem a legjobb elvégre akkortájt van asszem a Híradó is. De majd kiderül.

winnie - 2017. 02. 17. 16:43

DarkEagle: tudom, hogy azt mondtad, mert fogalmad sem volt arról, hogy az milyen jó nézettség lenne. a 200 ezer nem nálam vagy a tévénél jó nézettség, hanem jó nézettség.

“Sehol nem írtam olyat, hogy követelem, hogy rakják olyan sávba ahol nagyobb bukta legyen.”

dehogynem. írtad, hogy 10-kor alszanak. ergó korábbra akartad volna tenni. ergó olyan sávba, ahol nagyobb bukta.

“este 10-kor max az igazi sorozat fanok néznek tévét, akik nem bánják ha tovább kell fenn maradni”

ó…:))

a fentiekből már kiderült, hogy nagyon, de nagyon nem vagy képben a magyar nézettségekkel. épp ezért csak egyre viccesebb lesz, amit leírsz.

feltételezem, hogy utánanéztél, hogy mennyien néznek este 10-kor tévét. valamivel több, mint egymillióan.

“azok többsége pedig angolul néz sorozatokat.”

szóval több, mint félmilliósra becsülöd a hazai angolul sorozatokat nézős kollektívát.

“Az átlag tévénézők pedig már valószínűleg alszanak ilyenkor hiszen a legtöbb ember korán reggel kel fel.”

ezt viszont elképzeltem, marha jó lenne elképzelni, hogy a hazai társadalom már 10-kor nyugovóra tér. fogalmam sincs, hogy ki mikor fekszik, de ha így van, az jó dolog, nálunk olykor a gyerekek sem fekszenek le akkor. (én sokszor igen, mert kell az 5-6 óra alvás.)

winnie - 2017. 02. 17. 16:49

egyébként lelövöm a poént, hogy mit keversz folyton oda meg vissza, mert nem vagyok szemét:

“Szombaton nagyobb siker lehet”

látod, ha ezt írtad volna feljebb kommentben, akkor lehet, hogy meg sem szólalok. mert ezzel egyetértek. (mint ahogy azzal is egyetértettem, hogy jó eséllyel nem lesz siker főműsoridőben.) csak nem ezt írtad, hanem azt, hogy “ott talán többen nézik majd”. miközben ugye nem tudod, hogy mekkora nézettségről van szó.

ugyanis a nézettségekkel kapcsolatban egy valamit érdemes tudni: ha valamit sokan néznek, az nem biztos, hogy siker. és ugyanígy, ha valamit kevesen néznek, az nem biztos, hogy bukta.

random számok:

22:00-tól a 200 ezer néző (amit írtál) – az nagy siker.
21:00-tól a 300 ezer néző lehet nagy bukta.

szombat 17:00-tól akár 40-80 ezer néző lehet nagy siker.

nyilván akkor nem fognak annyian tévét nézni, mint egy kiemelt időpontban, például este tíz órakor, ami azt jelenti, hogy kevesebb nézővel is meg lehet csípni jobb közönségarányt.

de általában, ami egy időpontban nem siker, az máskor sem siker. maximum kisebb bukás, ezért adták a person of interestet délelőtt, vagy a shameless-t éjszaka, mert ott kisebb károkat okoztak, mint főműsoridőben. siker gondolom egyik időpontban sem lett egyik sem, de a this is us is kisebb kárt okoz egy hétvégi időpontban, és ki tudja, talán kikerekedhet belőle egy komparatíve jobb

zolkó - 2017. 02. 17. 17:52

Pumped Gabó dokureality

Nyilván hozzá se szagolok, de OMG

kiskiraly - 2017. 02. 17. 18:01
kiskiraly - 2017. 02. 18. 15:31

Huh, a pesti srácoknál már megy a fikázás Gundira.
be se linkelem aki akarja rákeres.
“A Gundelt jól ismerő gyártási szakember szerint nem tisztelte azt a műsor amely ismerté(?!) tette.”
WTF?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz