login |

Jimmy Kimmel és az Oscar

2017. 02. 27. 13:30 - Írta: human

16 hozzászólás | kategória: díjátadó, talkshow, video, ,

Nálunk éjjel átadták az Oscar díjakat. És, hogy ez mit keres a Sorozatjunkie-n? Azt, hogy Jimmy Kimmel volt a házigazda, aki nem csak egy nyitómonológban volt hű önmagához, de végig cikizte Matt Damon-t.

Kezdte a nyitómonológban, majd lehúzta egy jelenetben a We Bought a Zoo-t (így konferálták fel Damont, aki díjat adott át, hogy aztán…), és még a szokásos Mean Tweets szegmensét is elővette, szóval a sztárok róluk szóló troll kommenteket olvastak fel a kamera előtt. Ez a 3 videó nézhető a tovább mögött, valamint egy turistákat átverő szegmense. A cukorkázás annyira nem volt vicces, de amikor Damon elbuktatta Kimmel-t, az igen.

16 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 02. 27. 13:54

Én sose voltam túl nagy rajongója Kimmelnek – nincs vele bajom, de mindig úgy éreztem, hogy ő csak előre megírt szövegekből tud dolgozni, míg pl. Conanből ösztönösen folyik a hülyeség. (De mondom, ez csak egy érzés, egy benyomás.)

Ehhez képest nagyon kellemes meglepetés volt.

Jó, az ejtőernyős édességosztás meg az (ál)turisták beszabadítása erőltetett volt, de valószínű nem ő találta ki ezeket, és teljesen jól idomult a helyzetekhez.

A végén a botránynál pedig sikerült neki frankón improvizálnia is.

Az átlagnál szerintem jóval jobb házigazda volt.

kiskiraly - 2017. 02. 27. 14:08

Félig off:
Az Oscar eddig is ilyen későn kezdődőtt 2:30? WTF?
Monológot megnéztem aztán alvás.

majsz - 2017. 02. 27. 14:10

Rosszabbat ne. Ez az osztogatás hüle szokás, leszokhatnának már róla. Mikor pizza van mikor más.
Személy szerint díjazom amikor a host ad elő valami, nyitónak ez a Timberlake ének elég kevéske volt.
Az sejthető volt, hogy a Damon kötözködésen lesz hangsúly, előtte még azt hittem, hogy Damon beáll co-hostnak vagy épp ő akar helyette hostolni. De az már lehet kicsit sok lett volna. A buktatáson röhögtem nagyot, de már lehet csak a kínok közti fáradtság miatt.
A végén megőrizte nyugalmát, azért a rutin, na meg az hogy kb az ott ülők felét ismeri biztos sokat dobott ezen.
A bakit meg még most sem értem. Hogy került Emma neve a borítékba? Az akkor nem lehetett lezárva nem? Már nem rémlik, hogy az öreg feltépte e vagy már nyitva volt.^^

P Ewing - 2017. 02. 27. 14:12

Ja, nyitánynak a nyálpop Timberlake-szám gáz volt.

P Ewing - 2017. 02. 27. 14:15

@majsz:

Minden kategóriagyőztesről két boríték van. Tehát miután Stone megkapta a díjat (és vele a nyitott borítékot), még maradt egy olyan zárt boríték, amiben a legjobb női főszereplő volt. És azt nyomták szerencsétlen félhülye Beatty meg Dunaway kezébe.

winnie - 2017. 02. 27. 14:19

majsz: csak a pizzára akartak reflektálni, nem hsizem, hogy hagyomány lenne belőle, de cserébe a színészek örültek neki.

a borítékokat kezelő pwc már magára is vállalta a felelősséget.

majsz - 2017. 02. 27. 14:45

így világos.. én annyira nem büntetném szerencsétlent, baki de na. a két okos díjátadónak is le kellett volna essen hogy egy név nem film..
kíváncsian várom mi lesz az “óvintézkedés” hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő :D

P Ewing - 2017. 02. 27. 14:56

Gondolom, eddig nem mondták el a díjátadóknak, hogy ha ne adj’ isten nem az adott kategória jelöltjét látják a papíron, akkor álljanak le, mert egyértelmű volt. Úgy látszik, nem mindenkinek… :-)
(Írták az Indexen, hogy egyszer már megesett ez, de a szobrot prezentáló Sammy Davis akkor időben kapcsolt).

Egyébként szerintem nagyon vicces volt a jelenet, ahogy Beatty fejében láthatóan kattogtak a fogaskerekek, de valami hülye ötlettől vezérelve mégis bemondta, hogy “the Oscar for the best picture goes to”. De a legjobb az volt, ahogy megmutatta Dunaway-nek a papírt – már a mozdulatban is volt egy olyan tétova “te, Faye, nézd már, itt valami nem stimmel” hezitálás.
Amaz meg (“Ne töketlenkedj már, Warren, haladjunk!”) gondolkodás nélkül felolvasta.

rapguruz - 2017. 02. 27. 15:05

Ilyenkor válik feleslegessé az a nagy előkészület hogy pl.

A nyertesek listája péntekre készült el. A nevüket tartalmazó tartalmazó borítékokból 2 készül, egyik Ruizhoz, másik Cullinanhoz kerül. Csak a gála idején van náluk, addig egy titkos helyszínen őrzik a borítékokat.
Fejből is tudniuk kell mind a 24 kategória győztesét, ha valami esetleg történne a borítékokkal.
Mindketten külön útvonalon, biztonsági kísérettel érkeznek meg a gálára.
A díjakat átadó sztárok csak az utolsó pillanatban kapják meg a nyertesek nevét tartalmazó borítékot’ forrás :Index

Ez azért mekkora égés már.. .

Alterego9 - 2017. 02. 27. 15:10

majsz: a borítékba az volt írva hogy “Emma Stone – La La Land”, és alatta ott volt baromi aprócska betűkkel hogy “best actress”.

Azt észrevette Beatty hogy valami nem stimmel, mert személynévként ilyenkor a rendező/producer neve szokott a cím előtt szerepelni, de ahogy épp gondolkodott rajta hogy most akkor a név rossz-e vagy a cím is, Dunaway felé nyújtotta hogy őt is megkérdezze hogy mi van, ő meg nem értette a problémát és felolvasta a címet ami rajta volt.

_Peter - 2017. 02. 27. 15:34

Vicces volt Kimmel a monológgal és a Matt Damon dolgot nem lehet megunni, hány éve már? Ben Affleck and guest… This is Casey Affleck ignore the jerk behind him :)
A mean tweet videó gyenge volt most.

Snoopyzit30 - 2017. 02. 27. 17:53

Rohadt egyszerű a dolog! 2 útvonalon megy 2 ember mindegyik viszi a saját kis kacsójához láncolt táskát, benne a borítékokkal. Ha mind a kettő odaért épségben és megy a gála már ahogy kell, akkor mi a fenének van kéznél a másik boríték is? A másik táskát egyszerűen a közelbe nem kellene vinni onnantól, hogy az egyik táskából már pakolják ki a borítékokat. Ezt a bakit még megértettem volna, ha nem az utolsó díjnál van ez, amikor már – az én fenti elméletemet követve – már csak egyetlen 1 boríték van, amit nincs mivel összecserélni.
90 éve csinálja ezt a PWC és még mindig tud ilyen baki lenni?! Röhejes. Egyébként én is emlékszem korábbról már valami olyanra, hogy jelezte a felolvasó, hogy valami nem stimmel és kicserélték a kezében a borítékot, de már nem emlékszem ki volt az.

rapguruz - 2017. 02. 27. 18:00

@Snoopyzit30

#egy 1964-es eset ismétlődött meg, amikor Sammy Davis Jr. az akkor még szereplő Legjobb adaptált filmzene kategória nyertesét jelentette volna be, de a kezébe a Legjobb filmzene kategória nyertesét kihirdető borítékot nyomták. „Rossz borítékot kaptam?” – kérdezte, amikor kinyitotta, és meglátta, hogy valami nem stimmel. Index

swford - 2017. 02. 27. 19:52

Steve Harvey most felkacagott. Látszott Warren Beautyn, hogy kicsit meglepődött.
Jimmy Kimmel jó volt. Jobb, mint Fallon a Globe-on. De én akkor is Chris Rockot és Jon Stewartot szerettem.
Mel Gibson és barátnője. Azt gondoltam, hogy a lánya. Hollywood visszafogadta. Bár, ha Casey Affleck Oscart kaphatott őt is visszafogadhatták.

Flanker - 2017. 02. 27. 20:48

Pontosan, látszott Warrenen hogy érzi hogy valami nem oké..
A Kimmel – Damon résznél a zenekaros volt a legjobb :D

Snoopyzit30 - 2017. 02. 28. 08:49

@rapguruz

Én az elmúlt 15 évből is emlékszem valami kavarodásra. Lehet, hogy pont nem ilyenre, de tudom hogy még volt valami hasonló gáz. Kb. 15 éve nézem az Oscar átadást (ha tehetem). Most biztos lesznek majd ilyen “listák”, hogy legkínosabb kavarodások az Oscar történetében meg ilyenek. Ezt sokáig fogják emlegetni.
Az is gáz volt, hogy egy élő személy képét mutatták az elhunytakról való megemlékezéskor. Az illető hölgy azt nyilatkozta, hogy nem győzte megnyugtatni ismerőseit, hogy él és nem halt meg.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz