login |

Hírszerda – FEUD 2. évad! Mount Pleasant-kasza!

2017. 03. 01. 09:33 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: antológia, hírek, ,

 • Mai magyar premier: Amerikai fater 10. évad + Vigyázat, gyerekkel vagyok! 1. évad
 • Premier: The Replacement S1, Little Women: LA S6, Who Killed Jane Doe? S1 + Finálé: Inside West Coast Customs S4, Tattoo Girls S1 + folytatódott a The Voice S12 + elnöki beszéd volt a tévében
 • Magyar premier – RTL Klub: 03.04 Tetthely – Egy személyes ügy (Tatort – Der große Schmerz – Nick’s Pain) – rá következő héten is lesz Tetthely-dupla rész
 • Magyar premier – Film Café: 03.14 Nincs több esély (No Second Chance / Un Chance de Trop) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 03.27 Konyhafőnök Celeb 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: American Crime Story: The People vs O.J. Simpson, Teen Wolf S5 + hongkongi: My Family Doctor, The Neighborhood, IT Champions + koreai: Tong Memories + doku: Dirt Every Day, Hitler’s Bodyguard, Head 2 Head S2, Roadkill S2, Epic Drives S2 + felkerült a Be Here Now: The Andy Whitfield Story című dokumentumfilm is a Spartacus egykori címszereplőjéről + új részek pár animációs sorozatból (Alvinnn!!! and The Chipmunks, My Little Pony, Transformers: Robots in Disguise, Transformers Rescue Bots)
 • A Fuller House és a The Blacklist után a Making a Murderer és a Narcos 1. évad is magyar feliratot kapott a Netflix-en. Plusz még 3 film.
 • Új sorozat: Patrick Melrose – Sky Atlantic (Amerikában: Showtime), angol, 5 rész, készítő: David Nicholls – Edward St. Aubyn könyvei alapján, főszereplő: Benedict Cumberbatch. Az 5 rész az 5 regényt fogja feldolgozni, mindössze pár napot lefedve a főhős intenzív életéből a 60-as évek Franciaországától egészen a 2000-es évek Angliájáig. A főhős, Patrick Melrose egy felsőosztálybeli férfi, aki traumatikus, bántalmazássokkal teli gyerekkora után függőséggel küzdő playboy lett.
 • (Ez is jelzi azt, hogy nem azért nem készül több Sherlock, mert a színészek nem érnek rá, hiszen Martin Freeman is más sorozatokban szerepel inkább.)
 • Pilotszerep/1: Sean Teale – cím nélküli X-Men pilot (FOX, mint Eclipse, aki új karakter lesz), Anson Mount – Marvel’s Inhumans (ABC, mint Black Bolt), Jenna Fischer – Splitting Up Together (ABC), Shemar Moore – S.W.A.T. (CBS), Archie Panjabi, Rita Wilson – Controversy (FOX), Jon Rudnitsky – Happy Peppers (NBC – most már Relatively Happy a címe)
 • Sajtóértesülések szerint már csak két akadálya van a The Big Bang Theory 11. és esetleg 12. évados berendelésének: Melissa Rauch és Mayim Bialik fizetése. Ők eddig “csak” 200e dollárt kerestek részenként, míg a többiek 1M-t. Úgy tudják, hogy az ötös lemondott a saját gázsijából 100-100e dollárról, és így 450e dolláros lehet a két színész fizetése, azonban a képviselőik a többiekével egyenértékű pénzt akarnak. Folytatódnak a tárgyalások, és nyilván idővel meg fognak egyezni félúton vagy 900e dollárnál.
 • Minden jel arra utal, hogy Calista Flockhart nem fog szerepelni a Supergirl mostani szezonjában, de persze a remény hal meg utoljára.
 • Az FX premier előtt berendelte a FEUD 2. évadját. A címe FEUD: Charles and Diana lesz, vagyis Diana hercegnő és Károly herceg viszonyát mutatja majd be 10 részben. A vezető író Jon Robin Baitz lesz.
 • (Ez pedig csak megerősít abban, hogy Ryan Murphy megint forradalmasít, hiszen az American Crime Story 3. és 4. évadja is azért készülhet, mert teljesen mások készítik, mint a 2. évadot, és a FEUD esetében is ez a helyzet, nem az 1. évados készítők csinálják a folytatást.)
 • A Sky 1 elkaszálta a Mount Pleasant-öt, de a sorozat kap egy 90 perces külön epizódot lezárásnak.
 • A The Last Ship 4. évadjában bemutatkozó Emerson Brooks (Meylan) az 5. évadra állandó szereplővé emeltetik ki.
 • David Schulner, az Emerald City készítője írt a mostani epizódról.
 • A legutóbbi This Is Us-epizódról beszélnek: Dan Fogelman (a készítő), Ron Cephas Jones + itt is + itt is + itt is (William), Sterling K. Brown (Randall), Bryan Tyree Henry (Ricky).
 • Mark Schwahn, a The Royals készítője beszél a fináléról.
 • Interjú: Sarah Barnett + még egy (a BBC America főnöke), Ryan Murphy (az American Horror Story készítője), Matthew Weiner (a Mad Men készítője), Madelaine Petsch (Cheryl – Riverdale), David E. Kelley (a Big Little Lies készítője), Adam Scott (Ed – Big Little Lies),
 • Állandó szerep: Shazi Raja, Rachel Drance – Salvation (CBS), Douglas Smith – The Alienist (TNT),
 • Pilotszerep (nem országos): Antonio Jaramillo – Mayans MC (FX),
 • Vendégszerep: Kamal Angelo Bolden – Chicago Fire (visszatérő – a 6. évadra pedig állandó), Antwon Tanner – Get Shorty (visszatérő), Maurice Compte – Power (visszatérő), Ted Levine – The Alienist (visszatérő), Christine Baranski – The Big Bang Theory (ismét), Sarah Mezzanotte – Blue Bloods,
 • Globális stratégiai partnerséget köt a Telenor Csoport és a Netflixitt a teljes közlemény, talán egyszer majd itthon is lesz ennek hatása.
 • Pilotszerep/2: Amy Forsyth – Drama High (NBC), Lyndon Smith, Ben Shenkman – cím nélküli Shondaland-dráma (ABC), Hannah Ware – Redliners (NBC), Mary Holland – Household Name (ABC), Noah Mills – For God and Country (NBC), Lyric Lewis – cím nélküli Mike O’Brien-szitkom (NBC),
 • Az amerikai háztartásokban a 2009-es 2,6-ról 2,3-ra csökkent a tévékészülékek átlagos száma. És 1,3%-ról 2,6%-ra nőtt a tévémenteseké.
 • A Broadchurch 3. évadja 7,5M nézővel és 34%-os közönségaránnyal kezdett Angliában. Ez a 2. évad premierjének szintjén van és az ITV-n a Downton Abbey zárása óta nem látott nézettség.
 • A Jimmy Kimmel Live! volt a legnézettebb késő esti talkshow hétfőn 2.6-os ratinggel. Colbert 2.5-öt, míg Fallon 2.2-t hozott.
 • Az amerikai háztartások közül 56%-kal többen fizetnel elő streaming szolgáltatásra, mintsem használnak DVR-t.
 • A YouTube havi 35 dolláros áron streamelős tévészolgáltatást indít Amerikában – részletek itt.

17 hozzászólás Ne habozz!

Csiki - 2017. 03. 01. 09:38

A tempo miatt felmerul a kerdes, hogy az Amerikai faterbol vajon megvettek minden evadot a csatornanal?

GYV - 2017. 03. 01. 09:51

A legboszibb boszi (Every Witch Way) szinkronhangjai

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/02/a-legboszibb-boszi-szinkronhangjai.html

AJ - 2017. 03. 01. 10:06

Szinkronos infók: NCIS (Doki hangját le kellett cserélni), A Grace klinika (csak egy szereplő kap új hangot), Az indíték (szintén cserés) és a Tetthely hangjai:
http://musorvizio.blog.hu/2017/02/28/szinkroninfo_ncis_a_grace_klinika_az_inditek_es_a_tetthely

AJ - 2017. 03. 01. 10:08

Interjú Czető Rolanddal (24: Újratöltve – Corey Hawkins)
http://musorvizio.blog.hu/2017/02/28/interju_czeto_rolanddal

LaCRossE - 2017. 03. 01. 11:16

Az Inside No. 9 eddigi 3 része (beleszámítva a karácsonyit is) nálam majdnem maga a tökély. 9/10 mind a három.

Nem akarjátok kirakni a kibeszélőt oldalra? (karácsonyit)

Vagy még jobb, írni róla?

winnie - 2017. 03. 01. 11:36

megpróbálom:) mármint írni, kirakni nem nehéz.

Fragohol1C - 2017. 03. 01. 11:41

Módosul a Survivor Game Changers-ben a szavazás a tribalokon:
http://ew.com/tv/2017/02/28/survivor-jeff-probst-game-changers-revote/

Theo - 2017. 03. 01. 12:24

The Last Ship-ből bár az 5. is be van rendelve, de még csak a 4. évad jön, Meylan már a 3. évadban volt. Tendenciát nézve az 5. évadra már meghal. :)

naughtyl - 2017. 03. 01. 14:59
winnie - 2017. 03. 01. 15:04

az jóság, már amikor írtam róla először, akkor sajnálkoztam, hogy nem fogom látni, pedig orosz vonatkozású.

Enzo - 2017. 03. 01. 15:06

@AJ: szegény Szokolay Ottó :(
majdnem írtam, hogy milyen fura lesz más hanggal Doki, aztán rájöttem hogy már évadok óta nem nézem szinkronosan :D

@Fragohol1C: na ez egy érdekes húzás lesz, remélem tényleg valaki kihasználja az említett példa szerint

King - 2017. 03. 01. 15:25

Anson Mount mellett elvileg egy másik, a Lostban is szerepelt színészt/színésznőt is fognak castingolhatnak az Inhumans sorozatba. Lehet tippelni :D

gromit - 2017. 03. 01. 15:52

a Netflix szépen gyűjtöget európai sorozatokból is, a finn Bordertown mellett van/lesz elvileg a belga The Break (francia nyelvű, La treve) meg a Beau séjour (ez pedig egy flamand krimi enyhe szupnat beütéssel, és talán a címe marad ez nemzetköziben is)

az utóbbi időben a Midnight Sun tetszett nekem a legjobban (hétvégén daráltam, a Bordertown még várat magára)

LaCRossE - 2017. 03. 01. 18:22

“A YouTube havi 35 dolláros áron streamelős tévészolgáltatást indít Amerikában – részletek itt.”

35 dollár?!

Silver-sama - 2017. 03. 01. 20:51

Anson Mount nem lesz valami jó Black Bolt-nak :SS.

Melrose – Sky Atlantic jól hangzik. Cumberbatch-ra kivi leszek playboy-ként.

Amúgy Winnie, Winnie, nem gondoltatok már arra, hogy csináltok az oldalra egy chatfalat v szobát? Tök jó lenne egy ilyen, ahol ismerkedhetnének az emberek, és unblock beszélhetnének ki sorozatokat.

Bergkamp - 2017. 03. 01. 21:02

Suttyomban elrajtolt a Catastrophe harmadik évada is.

winnie - 2017. 03. 01. 22:10

Silver-sama: nem tudom, én nem értek az ilyesmihez, de az effélét nem biztos, hogy érdemes ide integrálni. vagy nem tudom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz