login |

Délelőtti videók 3.: Hoges: The Paul Hogan Story

2017. 03. 03. 11:33 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, minisorozat, video,

Pár napja indult el és ment is le az ausztrál Channel7-ön a Hoges: The Paul Hogan Story című 2 részes minisorozat, amely a legendás ausztrál színészről, Paul Hogan-ről szól. (A fiatalabbak vajon ismerik manapság a Crocodile Dundee-t? Mondjuk képmutató a kérdés, mert oké, ismerem és pontosan tudom, hogy ki az a Paul Hogan, de sosem láttam a filmeket.)

A tovább mögött egy fél perces, egy 1 perces és egy 3 perces előzetes. Szereplők: Josh Lawson, Justine Clarke, Ryan Corr, Laura Gordon, Nikki Osborne, Piéra Forde, Lydia Mocerino, Chris Bartholomew, Cameron Caulfield és Vanessa Buckley.

9 hozzászólás Ne habozz!

pody - 2017. 03. 03. 12:04

Legendas szinesz? Na azert ez tobb mint tulzas, az egy ismert filmmel (es annak 2 folytatasa). En amugy imadtam a Krokodil Dundee-t, meg moziban is tobbszor megneztem anno, de nem is tartozom a fiatalabbakhoz :)

winnie - 2017. 03. 03. 12:19

pody: ausztráliában így hivatkoznak rá – ezért gondoltam, hogy odaírom, mert sokan szerintem nem gondolnák.

attól, hogy te nem ismered a munkásságát (én sem ismerem nyilván:), hiszen javarészt belföldi, még lehet legendás. ahogy olvasom, 2016-ban megkapta az ausztrál tévés és filmes akadémia életműdíját. tehát feltételezem, hogy nemcsak az a pár film jelenti a pályáját, amiket felhoz az imdb.

persze lehet, hogy tévedek, de nekem a forrásokból ez jött le.

winnie - 2017. 03. 03. 12:19

egyébként talán ez a sorozat valami hozzá ad a színészhez.

JKJ - 2017. 03. 03. 12:24

Winnie. Nézd meg a filmeket. Egyedi darabok, elsősorban Hogan miatt.

Aszusz - 2017. 03. 03. 12:44

A legendás jelzőn én is felhúztam a szemöldökömet, de helyi szinten simán lehet. A Crokodile Dundee filmeket anno nagyon szerettem, legalábbis az első kettőt, a harmadik már csak amolyan utánérzés volt, ugyanazokkal a poénokkal operált, mint az első kettő.
Ezen kívül egy másik filmben is láttam, valami angyalt játszott benne, nézhető film volt, de távol a zseniálistól. A karaktere is hasonló volt (meg a csaj is ugyanaz, ha jól emlékszem…)

kiskiraly - 2017. 03. 03. 13:57

Kicsit fura nézni, hogy egy élő emberről készítenek “életrajzos” minisorozatot.

Vagy én vagyok már ennyire öreg? :)

PS: Bár egy Clint Eastwood-os sorozat jöhetne.
Just sayin’.

fireblade"pistike" - 2017. 03. 03. 15:46

Az első rész szerintem kötelező darab..már aki filmes sorozatos emberkének vallja magát..és úgy érzi ért is a filmes szakmához valamelyest..

pody - 2017. 03. 03. 18:13

persze, hogy Ausztraliaban nepszeru, de nem feltetlenul filmjei, szineszi tehetsege miatt. Leszamitva a Dundee-t, amely ugye hatalmas siker volt vilagszerte (Oscar jeloles, golden globe dij neki), de szerinted hogy lehet valaki legendas szinesz, aki majd 80 eves korara egyetlen normalis filmszereppel bir, eleg csak ranezni filmografiajara.

symor - 2017. 03. 03. 18:29

Legendás, egyértelműen.

Évtizedekig meghatározta az ausztrál férfiasság világ- és ami még jelentősebb önképét, miközben folyamatosan ki is figurázta azt.

Azt az attitűdöt, ami a mindig fitt, talpraesetten játékos, néha a bunkóságig egyenes ideált jelentette odaát több generáció számára is.

Sokan nem is sejtik az ausztrál televíziózás mennyire meghatározó alakja volt annak idejét.

Ha valaki nem hiszi nézze meg Mel Gibsont, aki a Hogan Shown nőtt fel és nem egy manírját át is vette a tévéből.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz