login |

Emlékeztető: Ku’damm 56

2017. 03. 06. 18:01 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, minisorozat,

Ma. 20:00. Cinemax. Ku’damm 56 – 1×01 (szinkronhangok)

Tavaly ez az 1956-ban játszódó tánciskolás, három leányos német sorozat elég komoly nézettséget szakított a premierjével, most mi is megnézhetjük, hogy jogosan tette-e. Mivel hírben ennél bővebben nem írtunk róla, ezért inkább bevágom az HBO-s tartalmat.

Egy nyugat-berlini tánciskolán és az ott megforduló emberek életén keresztül pillanthatunk be a hidegháborús időszakba. Az iskolát vezető Caterina a lehető legjobban szeretné kiházasítani három lányát. Ám Monikát rabul ejti a rock and roll. Nagy sikert aratott az ötvenes éveket sajátos szemszögből megidéző minisorozat. Egy nyugat-berlini tánciskolán, illetve az ott megforduló emberek életén keresztül pillanthatunk bele a hidegháborús időszakba. A történet középpontjában a Schöllack család áll. Caterina, az anya mindent megtesz, hogy a lányait féken tartsa, miközben a lehető legjobb módon szeretné kiházasítani őket. A három lány közül Monikával van a legtöbb gond, különösen, hogy a lányt elbűvöli egy új világ, a rock and roll.

1 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2017. 03. 06. 19:05

Belenéztem, és az első 20 perce alatt beleszerettem. Felidézte a képi világ, a megvalósítás a Deutschland ’83-at. Másban nem hasonlít, csak abban, hogy magas színvonalú. És az elején rögtön van egy magyar jelenlét a hirdetőoszlopon:
http://m.blog.hu/mu/musorvizio/kudamm56magyarjelenlet.png

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz