login |

Moziba megyünk: CHiPs

2017. 03. 07. 19:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kampány, mozifilm, video,

A sorozat, amiből kimaradtunk. Vagy van valaki, aki itthon nézte német adón? A sorozat az NBC-n 1977 és 1983 között ment, a 6 évadja alatt 139 részt termelve. Ránézésre is heti ügyes, hiszen két motorosrendőrről szól. Mivel a 21 Jump Street kinyitotta a kaput, így a CHiPs is megkapta a korhatáros akciókomédiás felélesztését idén. Azért, mert a régi drámák manapság nem vehetők komolyan?

A héten sorba is vesszük az idén érkező és sorozatokon alapuló mozifilmeket. Itt is, bár rablások, korrupció és akció is lesz a filmben, a trailerekben egyértelműen a humorra helyezték a hangsúlyt.

Mellesleg nemcsak a film “sorozatos”, de a szereplőgárda nagyja is. Rendben, Michael Peña többnyire filmekben szerepel, de nemrég benne volt a Broadchurch amerikai változatában, a Gracepointban, viszont a mellette levő Dax Shepard a Parenthoodban húzta 5 éven át, és szerepel még Kristen Bell, Ryan Hansen, Adam Brody, Vincent D’Onofrio és még sokan mások.

A tovább mögött megnézhető a filmhez kijött összes eddigi előzetes és plakát. Őszintén szólva várom, elég nagy baromságnak tűnik, bár nekem nem a 21 Jump Street, hanem a Ride Along ugrott be a videók közben, ami nézhető volt, de azért annál valószínűleg jobb lesz a CHiPs.

Amerikai premier: 03.24, magyar bemutató: 03.23, Bukós szakasz címen.

Rated R előzetes:

Ez a mindenki által nézhető trailer:

Nekem amúgy az első találkozásom a sorozattal a Scrubs-ban volt, ahol Carla rajongója Erik Estradának.

3 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 03. 07. 20:22

Én néha néztem, arra nem emlékszem, német adón-e. Leginkább a zene maradt meg belőle.

Viszont ez a műfaj (régi, “komoly” sorozatból kreált akció-komédia – mi lesz a következő, a TJ Hooker?) tőlem nagyon távol áll.
És Dax Shepard-ot is nehezen viselem el. Külön “szimpatikus”, hogy megint a nejét mutogatva próbál arcoskodni.

Dregnarr1 - 2017. 03. 07. 21:04

Ez a Dax képtelen komikusan játszani, egyáltalán nem vicces.
Érdekes, hogy a drámaibb szerepeket jobban bírja.

'ey chippie - 2017. 03. 09. 15:06

Párommal virágboltból kikölcsönöztük az első három évadot. Marha üdítő “frissesség” volt számunkra, (Bár inkább egy ilyet szinkronizáltak volna le, mint a Knight Ridert…)
jóféle kis sorozat, aki szereti a korabeli autókat, annak külön kis élvezet az úton-útfélen, autópályán bogarászni! (Na meg ugye a Kawasakik!:))

Annyira azért nem komoly hangvételű, minden részben volt poénkodás (részek végén csattanó), a komolyabb mondanivaló is inkább ilyen “tanító jellegű” tanulságokkal jön le. (Részeg vagy ne vezess,fiatal lány ne szálljon be idegen autóba, ilyenek.) Nem egy világmegváltó lélektani dráma, de szórakoztató és amit a jelenlegi filmes felhozatalból roppant mód hiányolunk: Logikus döntéseket hoznak a karakterek! (Józan paraszti ész effektus, nem pedig a hogyan-jöjjünk-ki-minél-látványosabban…)

Autópálya rendőrség, de nem ilyen Cobra11-es csokorba felszaladós bizgeréket kell elképzelni, volt ott a szokásos szülőnős/ gyerekmentős esettől a női limuzintolvajbandákon át, a szökött tigrisig minden. (Persze alkalomadtán törtek is az autók, csak olyankor a könnyektől nem láttuk a képernyőt…)

A színészek jók, Estrada a poénos szépfiú, Wilcox a mellette szenvedő alany, a Serg. meg próbálja túlélni mindkettőjüket. :)

Véleményem szerint simán megér párszor 47 percet, hátha más is felfedezi így harminc év után.

Jelenleg is elérhető, alapfokú angoltudással is élvezhető. (magyar feliratot még nem láttam hozzá, le… kikölcsönözve az angolt fel szokta ajánlani), de ugye nem egy atomfizikai dokumentumfilm.

Ömlengős lett, mert minket megvett kilóra. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz