login |

Magyar feliratok az Amazon-on

2017. 03. 09. 21:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: hírek, magyar hírek

Ha már írtunk a Netflix-ről és a magyar feliratok beindult gyártásáról, akkor a teljesség kedvéért térjünk ki az Amazon-ra is, mint a másik külföldi streaming szolgáltatóról. (Mivel az HBO GO magyar, ezért eleve mindenre pakolnak feliratot, náluk ez természetesen default.)

Ezen a poszton gyorsan túleshetünk, hiszen az Amazon azért mindenképp jó pontot kap, hogy már induláskor volt némely sorozatán magyar specifikáció, azért viszont nem kap, hogy azóta semmi változás nincs. Vagyis…, lehet, hogy van, de míg a Netflix magyar feliratait két klikkel listázni lehet, addig az Amazon-nál nem látok ilyen funkciót, így minden évadba külön bele kell klikkelnem, hogy lássam. (Oké, kábé 15 sorozatuk érhető el, a Netflix-nél meg 500.)

Éppen ezért a filmeket meg sem nézem, hogy van-e olyan, amihez tartozik szinkron vagy felirat, de a sorozatok közül ezekhez van:

  • The Haunted Hathaways S1: magyar szinkron
  • Victorious S1: magyar szinkron
  • Sam & Cat S1: magyar szinkron
  • Animációk: Dora The Explorer S1, Paw Patrol S1, SpongeBob SquarePants S1, Team Umizoomi S1, Avatar: The Legend of Aang S1, The Legend of Korra S1, The Penguins of Madagascar S1
  • Fear The Walking Dead S2: magyar szinkron és felirat
  • Mr. Robot S1-S2: magyar szinkron és felirat
  • Into The Badlands S1: magyar szinkron

Éééés ennyi – fura módon Amazon-tartalomhoz nincs is. A későbbiekben is itt vezetnénk, hogy mi mindenhez érhető el felirat. (Mivel a feliratokat nem tudjuk naponta ellenőrozni, kommentben jelezhetitek, hogy a sorozatok mely epizódjaihoz készült el sub, ha találtok valamit.)

(Egyébként a Netflix-szel ellentétben az Amazon-on elvileg mindegyik nyelvű felirat elérhető, így a legtöbb sorozatot az angolosok mellett a spanyolosok, portugálosok vagy franciások, illetve sokszor németesek és olaszosok is nézhetik.)

4 hozzászólás Ne habozz!

Winkie - 2017. 06. 02. 21:28

Felkerült az Amazon Prime-ra a Fear The Walking Dead S2 magyar szinkronnal és felirattal.

Orltran - 2017. 07. 27. 20:40

Netflixen is elérhető minden felirat, csak az adott nyelvre kell állítani az app nyelvét. Nekem pl francia, így mindenhez van francia felirat (majdnem).

winnie - 2017. 10. 18. 14:43

új szinkronok: Dora The Explorer, Paw Patrol, SpongeBob SquarePants, Team Umizoomi, The Haunted Hathaways, The Penguins of Madagascar, Victorious, Avatar: The Legend of Aang, Sam & Cat, The Legend of Korra,

Lenny - 2017. 11. 19. 18:43

Valamelyik tv adón ment pl. a Mr. Robot hogy csináltak hozzá szinkront? Csak stream-re nagyon nagy bukta lenne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz