login |

Egy hang – sok arc: Czető Roland

2017. 03. 13. 16:35 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: szinkron

Hogy egy kis változatosságot is hozzanak a saját véleményeim, be kell vallanom, hogy gőzöm sincs, hogy milyen Czető Roland hangja. Nyilván ismerős lenne, ha hallanám, de egyébként passzolok. És ennek az oka talán az, hogy ő akkor nem volt ennyire foglalkoztatott, amikor még sokkal több szinkronos sorozatot néztem. Mármint remélem, mert nem hiszem, hogy jellegtelen lenne a hangja, vagy hogy a másik Czető neve kavarna be.

A szerepeit (és az ő arcát) elnézve egyébként eléggé sormintába illenek az általa szinkronizált karakterek, nem? Oké, kivéve Manny. A lenti kép kapcsán egyébként mindenképp jelezném, hogy ha a most futó sorozatait vennénk, akkor kis túlzással kétszer ennyi szereplőt össze tudtunk volna szedni, így csak a legfrissebbeket néztük.

Szerintetek kinek a szerepében a legjobb, kihez illik legjobban (illetve legkevésbé) a hangja? A kép alatt a linkeken az aktuális szerepeinek “névsora”, és ahol van, a szinkronminták. (Köszi a segítséget AJ-nek, a szinkronokkal sokkal behatóbban is foglalkozó a Műsorvízió blog gazdájának.)

Aaron Tveit (Graceland – szinkronrendező: Nikodém Gerda), Corey Hawkins (24: Legacy – Kiss Lajos), Kit Harington (Game of Thrones – Juhász Anna), Rico Rodriguez (Modern Family  – Somló Andrea), Carlos Valdes (The Flash – Aprics László), Devon Bostick (The 100 – Kemendi Balázs), Matt McCooey (Agatha Raisin – Ambrus Zsuzsa), Alfred Enoch (How to Get Away with Murder – Dezsőffy Rajz Katalin), Greyston Holt (Bitten – Sostarics Ágnes), Sam Heughan (Outlander – Orosz Ildikó), Drew Van Acker (Devious Maids – Kertész Andrea), Vlad Balan (Valea Muta – Juhász Anna), Ji Chang-Wook (Empress Ki – Kertész Andrea)

7 hozzászólás Ne habozz!

hamupipacs - 2017. 03. 13. 17:05

Mindet nem láttam, de például Havas John-ként nekem bejött. Viszont Sam Heughan-ként nagyon nem. A fordítás se tetszett, de nagyon nem illett oda a hangszíne.

Stewie - 2017. 03. 13. 17:17

Minority Report-ban egész jól hozta a Dash-t,de már bárhol felismerem a hangszínét,azzal nem szokott gondom lenni

Kissur - 2017. 03. 13. 18:20

A héten néztem szinkronnal Modern családot, és basszus olyan jól hozza Mannyt, hogy nem tudnám a többi szerepével azonosítani. A 24 Legacyban elfogadtam, de ott lóg ki nálam a legjobban az a bizonyos lóláb.

mSO - 2017. 03. 13. 19:25

Hú, élőben de hadar ez a srác… :) amúgy bírom a hangját, szinkronszerepben azért követhető

Vattacukor - 2017. 03. 13. 20:10

Outlander!

LasDen - 2017. 03. 13. 23:26

Nekem Black Starként maradt emlékezetes… :)

Sawyer - 2017. 03. 27. 19:44

Havas John hangjához passzol, olyan kis jámbor nyámnyilás. De komolyabb férfit ezzel a hanggal az életben nem fog hitelesen szinkronizálni, belenéztem a Legacy magyar változatába, már ott sántít a főhős magyar hangja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz