login |

Emlékeztető: Annyit ésszel, mint erővel 1. évad

2017. 03. 20. 19:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

Ma. 19:25. TV2. Annyit ésszel, mint erővel – 1×01

Na, megnézi/megnézte valaki?

A tovább mögött egy all time idegesítő promó gondoskodik arról, hogy ha bele is nézek, akkor a keddi részbe fogok. Tudom, hogy azokat válogatják be, akik kamera előtt is élnek, de ez nem csak rikácsolást kell, hogy jelentsen. Bónusznak ott egy normális előzetes sok játékossal (hmm, nagyon egy idősebb sincs, elég alacsony az átlagéletkor, bulis játéknak tervezik), valamint két Till-teaser. 

Új vetélkedőt indít a TV2, aminek a koncepciója még érdekes is lehet, bár a 80 perces adáshossz túlzásnak tűnik, bár itt két játékosról kell majd végighallgatni mindenféle karakterizálást, hiszen nagyon fontos lesz a kapcsolatuk. A castingon annyit mondtak, hogy két vadidegen lesz mindig párban, és az egyik addig gondolkodhat a válaszon, míg a másik valami ügyességi feladatot hajt végre.

A műsorvezető Till Attila. Íme a hivatalos leírás:

Az Annyit ésszel, mint erővel! az a játék, amelyben a fizikai és szellemi teljesítmény egyaránt fontos. Minden adásban egy fiú és egy lány verseng, a játék első felében csapatot alkotva hajtanak végre feladatokat, később viszont egymás ellen párbajoznak úgy, hogy a végjátékban már csak a győztes játszik a pénznyereményért, ami 10 millió forint is lehet. A gigantikus, színes díszletben egyszerre kell szórakoztató fizikai versenyszámokat végrehajtani, és ezzel egy időben zajlik egy kvízjáték is. Ha a párosok össze tudnak játszani, ha vág az eszük és kellően ügyesek, akkor könnyedén lehet valamelyikükből milliomos!


2 hozzászólás Ne habozz!

Jon - 2017. 03. 20. 21:10

Ejj, engem ez nem riasztott el :D Még lehet, hogy bele is nézek valamikor. Mondjuk nem a pár miatt, az biztos :D De a koncepció tetszik.

juhi78 - 2017. 03. 24. 20:41

Ez egy xar műsor, ennyike, sajnos.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz