login |

Délelőtti videó 3.: Mystery Science Theater 3000

2017. 03. 23. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

Hahh, ha van, amit messze el fogok kerülni… Oké, tudom, hogy a Mystery Science Theater 3000, vagyis az MST3K elég nagy kult és, hogy sokan örülnek a Netflix-es felélesztésnek, de nagyon nem az én stílusom. A 80-as években indult és 10 évadon át adott scifi-sorozat egyébként Kickstarter-en szedett össze 5,7M dollárt, hogy ismét életre kel. A Wiki szerint az eredeti széria története:

Két “gonosz” tudós elrabol egy takarítót, és ZS-kategóriás, rossz filmeket nézet vele, hogy felkészítsék őt gonosz tervükre: elárasztani ilyen filmekkel a világot. Hogy a takarító megőrizze az eszét, három robot segítőt készített, akikkel együtt viccesen kommentálják ezeket a silány minőségű mozgóképeket.

Előzetes a tovább mögött. Ha valami átadja a lényeget, akkor ez a videó biztosan. A premier 04.14-én lesz, bár abban már nem vagyok biztos, hogy itthonra is érkezik, hmm. Az új szereplők között ott lesz Patton Oswalt, Felicia Day és Jonah Ray. Az írók között ott lesz Dan Harmon és Pat Rothfuss is.

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 03. 23. 22:32

Elég őrült cuccnak tűnik, mit mondjak:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz