login |

Eddie Izzard a Kongresszusi központban

2017. 03. 29. 18:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: standup,

Túl vagyunk Eddie Izzard magyarországi fellépésén, ami majdnem(?) teltházas volt. Ha valaki megosztaná a kimaradókkal az élményeit, akkor nyitva a kommentek – human itt írt róla a filmes blogján, ezúttal nem volt olyan sok Twitteres reakció, vagy csak nem találom így 2 napos késéssel, de neki például nagyon bejött az est.

De előtte ismét köszönet a szervezőknek! Ki lesz a következő? Akit érdekel, hogy a Junkie olvasótábora kit szeretne, az az őszi kérdésünkre érkezett kommenteket csekkolja.

2 hozzászólás Ne habozz!

Samu - 2017. 03. 29. 21:06

a képen melyikük Izzard?

Vodor - 2017. 03. 30. 06:48

Imadom Izzardot, es fantasztikus elmeny volt latni, de ha oszinte akarok lenni nem ez a legjobb estje, es ugy ereztem hogy csak fel gozzel nyomja. Persze igy is vegigrohogtuk az eloadast, de azota megneztem a Madison Square Gardenben tartott egyel ez elottijet felvetelrol, es az azert jobb volt. Osszesegeben szamomra nagyon megerte, kovetkezonek varjuk Ricky Gervaist! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz