login |

Emlékeztető: Szívtelen 1. évad

2017. 03. 29. 19:35 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik,

Ma. 22:00. HBO3. Heartless – 1×01 (szinkronhangok)

Ez a dán sorozat már régóta vár arra, hogy belevágjak, de eddig nem került sor rá, így passzolnom kell. Így bevágom az HBO hivatalos szinopszisát.

Egy magával ragadó, a kamaszkor problémáival foglalkozó sorozat Dániából, ami ügyesen ötvözi a skandináv krimik enigmatikus elemeit a miszticizmussal és a természetfelettivel. A történet a két testvér, Sofie és Sebastian sötét titkát tárja fel. A túlélés érdekében a két testvérnek mások energiáját kell elszívnia. A sorozat arról szól, a kamaszok hogyan próbálnak magyarázatot találni arra, hogy miért is ilyenek. A nyomok az internátus, az Ottmannsgaard sötét titkai felé vezetik őket.

Ha valaki látta vagy megnézi (az HBO GO-n fent van a teljes évad), akkor írhat róla pár szót.

4 hozzászólás Ne habozz!

Zsuzsy93 - 2017. 03. 29. 20:43

Nekem tetszett, szeretem a misztikus témát. Ez a skandináv sötétség, nyomasztó hangulat mindig tetszett, ráadásul egy internátusban játszódik.

winnie - 2017. 03. 29. 20:54

nem néztem annyira utána, de látom, hogy nincs kaszálva a sorozat, azonban 2016-os interjúkból az derül ki, hogy berendelés sincs, csak renménykedés, viszont az imdb és a wiki feltüntet egy blank 2. évadot. akkor ez csak wishful thinking, vagy az elmúlt hónapokban volt valami előrelépés, amit még nem olvastam?

jelenvalólét - 2017. 03. 29. 21:07

De jó, hogy ezt megkérdezted, Winnie, most kaptam le az első évadot, és nem ismervén a sorozatot, épp itt vakarom a fejem az imdb-t bámulva, hogy akkor most lesz-e 2. évad vagy sem.:)

AJ - 2017. 03. 29. 21:48

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz