login |

Hírcsütörtök – Time After Time-kasza? Santa Clarita Diet 2. évad!

2017. 03. 30. 09:05 - Írta: winnie

35 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Az utolsó zsaru 5. évad, Halálos fegyver 1. évad (folytatás)
 • Premier: Imaginary Mary S1, Nobodies S1, Lopez S2 + Finálé: Legion S1, Duck Dynasty S11, So Cosmo S1, Going RV S4,
 • A The Lodge szinkronhangjai.
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.15 Winnetou (Winnetou – Der Mythos lebt) 1. évad
 • Magyar premier – Duna: május Egynyári kaland 2. évad
 • Ismét lesz Televíziós kerekasztal a Friss Hús-on. Az időpontja 04.01, 12:30, a helyszíne a budapesti Toldi mozi. Most még több vendéggel fog beszélgetni sixx a hazai tévésorozatok gyártása kapcsán. Itt a Facebook Event linkje a részletekkel és a résztvevőkkel. Nekem is ott a helyem megint.
 • Az ABC lekapta műsoráról a Time After Time-ot, helyette Match Game-et fog adni, ami egy vetélkedő. Hivatalosan természetesen nem ismerik el, de ez ilyenkor, tavasszal a kaszával egyenértélű, hiszen minek kérjenek be 2. szezont olyasmiből, aminek az első évadját sem adják le? (A maradék részek nem tudni, mikor kerülnek adásba, és itthon simán lemehet mind a 13.)
 • A Game of Thrones 7. évados részeinek rendezői: Matt Shakman, Alan Taylor, Jeremy Podeswa és Mark Mylod – most már szinte nem is bontják szét őket részekre, mindenki rendezett, amit rendezett.
 • Nem teszem fel a kérdést, hogy emlékszik-e valaki arra, hogy az FX berendelte a Trust című antológiát Simon Beaufoy-tól és Danny Boyle-tól, de berendelte, itt írtunk róla. Na, elkezdődött a casting, júniusban indul a forgatás és januárban meg is lesz a premier.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – Amazon, készítő: Enzo Mileti és Scott Wilson, pilotrendező: Yorgos Lanthimos, főszereplő: Colin Farrell, az Irán-Contra botrányról azon ember (Oliver North) szemszögéből, aki a középpontjában volt. Az eset 1985 és 87 között történt, amikor az amerikai kormány fegyvereket adott Iránnak túszokért cserébe, valamint pénzelték a nicaraguai contrákat. North volt az, akivel el akarták vitetni a balhét az elnök helyett.
 • A Pepsi ismét beszállt az Empire támogatásában, ami többek között Empire-ös Pepsi-termékekben fog megmutatkozni, valamint múlt héten egy tehetségkutatójukon nyertes srác cameo-zott a részben. Plusz a Facebook-on és Instagram-on is kapnak jelenlétet az Empire-nél heti formában.
 • Tovább folyik a marakodás a Buckaroo Banzai-jogokért – itt vannak a részletek, jogi dolgokba mindig lista vagyok belemenni. A lényeg, hogy a régi film producerei szerint a stúdió megsértett egy korábbi szerződést azzal, hogy elkezdte tervezni a sorozatot.
 • A Netflix is beszállhat a BBC-s Requiem-be, aminek Mahalie Belo lesz a rendezője. Kris Mrksa sorozata egy kérdés köré épül: Mi van, ha a szüleid halála után felfedezed, hogy minden, amit mondtak magukról és rólad, hazugság volt? Mindez némi természetfölötti felhanggal.
 • Az idei Hard Knocks-ben szereplésre esélyesek: Tennessee Titans, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers, Chicago Bears – ezek közül egyértelműnek tűnik a döntés, nem? Mindez azt követően néz ki, hogy pár, egyébként választható csapat (Indianapolis Colts, Baltimore Ravens, Philadelphia Eagles, Cleveland Browns) kijelentette, hogy ők nem fognak szerepelni. Bár nem tudom, hogy a szavuk számít-e valamit, hiszen egy Eagles vagy Browns sokkal izgalmasabbnak tűnne.
 • Az új DuckTales nyáron fog kezdeni a Disney XD-n.
 • A Netflix berendelte a Santa Clarita Diet 2. évadját.
 • David Giuntoli (Nick) beszél a Grimm utolsó előtti részéről.
 • Alison Wright (Pauline) beszél a FEUD mostani részéről.
 • Interjú: Tig Notaro (a One Mississippi főszereplője), Paul Scheer (komikus), Dr. Fredi Devas (a Planet Earth II egyik producere), John Singleton (a Snowfall készítője), Prentice Penny (az Upscale with Prentice Penny házigazdája), Tig Notaro (a One Mississippi főszereplője),
 • Vendégszerep: Sheryl Crow – NCIS: New Orleans, Aaron Abrams – Blindspot (megint), Tzi Ma, Erin Karpluk – Criminal Minds: Beyond Borders, Rory Scovel, Andrew Leeds – The Great Indoors, Harry Connick Jr. – Kevin Can Wait,
 • A BBC-s Requiem (bővebben) szereplőgárdája: Lydia Wilson, Joel Fry, James Frecheville, Clare Rushbrook, Tara Fitzgerald, Richard Harrington, Joanna Scanlan, Brendan Coyle, Sian Reese Williams, Dyfan Dwyfor, Ifan Huw Thomas.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – Hulu, készítő: Kelly Oxford, executive producer: James Franco és Seth Rogen, 90-es években játszódó tinidráma
 • A Bravo-n 05.02-án a 2. évadjával folytatódó Below Deck Mediterranean Horvátország körül fog forogni, amint a luxusjacht a Földközi-ternge szigeteit látogatja meg, míg a reality az azon dolgozókról szól, ahogy eddig is – csak ezúttal női kapitánnyal.
 • A Disney Channel rejtett kamerás átverős, részben szkriptelt sorozata, a Walk The Prank 2. évadja 04.01-jén kezd, s benne többek között vendégszerepelni fog Zendaya, Veronica Dunne, Kamil McFadden, valamint amerikai focisták és pankrátorok.
 • Az A&E berendelte 9 részre a The Lowe Files-t, ami (WTF) Rob Lowe reality-je lesz, amiben a színész két fiával fogja utazni az országot, hogy hírhedt, feltáratlan eseteket mutasson be – főleg olyanokat, amik rejtélyesek, megmagyarázhatatlanok és ijesztőek. Mindez kütyükkel meg szakértőkkel.

35 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2017. 03. 30. 09:11

A német RTL-es Winnetou-s premier az RTL Klubbon: április 15.
http://www.mmonline.hu/cikk/uj_sorozattal_erosit_az_rtl_klub_3

winnie - 2017. 03. 30. 09:21

héj, hát pont benne van:)

kiskiraly - 2017. 03. 30. 09:47

Még hozzá vastaggal :) bocs

spooky - 2017. 03. 30. 10:04

“most már szinte nem is bontják szét őket részekre, mindenki rendezett, amit rendezett.” ezt hogy kell érteni? Megmondták a rendezőket de nem mondták ki ki melyik részt?

winnie - 2017. 03. 30. 10:05

passz, nekem ez jött le, de ebben sosem voltam szakértő. de eddig sem lett volna értelme annak, hogy egy rendező 15 nap alatt minden helyszínen forgasson egy kicsit. bár tudom, hogy kettesével kapták a részek kreditjeit, így annak egy fokkal több értelme van.

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 30. 10:20

Ne feledkezzünk meg egy nagyon jó kezdeményezésről!

http://musorvizio.blog.hu/2017/03/30/atadtak_a_negyedik_televizios_ujsagirok_dija_dijait

winnie - 2017. 03. 30. 10:31

továbbra is elég marharépák a kategóriák. vetélkedőket mosnak össze realitykkel, pár realityt meg kivesznek, hogy nem realityk, hanem showműsorok, majd a dokurealityk közé a propagandát beteszik, i mean WTF:) és akkor a comedy show-k között is játékok vannak.

Pocok - 2017. 03. 30. 10:38

Akkor szerintem kaszáljuk már most itthon a TaT-ot.

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 30. 10:41

Winnie, te is zsűritag voltál, készen kaptátok a kategóriákat vagy a többség döntött?

Deny - 2017. 03. 30. 10:42

Pocok: Miért? Attól még itthon nyugodtan lemehet. Még siker is lehet a csatornán. A Frequency is jól hozott egy ideig, pedig az is kaszagyanús.

winnie - 2017. 03. 30. 10:46

Sorozatgyilkos: én nem voltam zsűritag, nem szoktam szavazni, nem is nagyon tudnék, hiszen a sok-sok műsor közül csakis két sorozatot láttam és kész. és van egy olyan érzésem, hogy sok jelölőnek fogalma sincs egyes műsorokról itt. sőt, talán a legtöbbről. eszembe nem jutna ilyen kis háttértudással véleményt formálni.

winnie - 2017. 03. 30. 10:48

Pocok: ha a néző kaszál valamit, az szinte ugyanaz, mintha a csatorna kaszálná – a néző számára megszűnik létezni a sorozat. viszont az előbbi a javallott, a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás a tévés világban értelmetlen, amikor mindenki dönthet arról, hogy mit néz. akit érdekel a sorozat, az végignézheti anélkül, hogy várna a kinti részekre. akit nem érdekel, az elkaszálja.

Enzo - 2017. 03. 30. 10:54

Akkor utólag is megveregetem a saját vállamat, amiért végül nem kezdtem el a Time After Time-ot :)

Sorozatgyilkos - 2017. 03. 30. 10:54

Valamiért azt hittem, te képviselted a Sorozatjunkie.hu-t. :)

LaCRossE - 2017. 03. 30. 11:18

A Füstszörny képviselte a junkie-t ;)

winnie - 2017. 03. 30. 11:25

enzo: továbbra is: az élmény ugyanaz, akár kasza, akár nem, akár most kasza, akár évad végén, akár kap 2. évadot. a 13 rész attól nem változik, és lesz valamilyen lezárása is.

Pocok - 2017. 03. 30. 12:23

Deny – 2017. 03. 30. 10:42
És ha lemegy, akkor mivan? Nem lesz folytatása, lezárása (90%). Inkább el sem kezdem, mert NÁLAM így nincs értelme.

winnie - 2017. 03. 30. 12:48

pocok: ezt ő is érti, de nem mindegy, hogy azt mondod, hogy te nem nézed vagy abbahagyod, vagy azt mondod, hogy ne nézhesse tovább pár százezer ember. ha nem adják tovább, akkor nem csak te, más sem nézheti. ha továbbadják, akkor legalább az nézheti, aki akarja. van pár millió rajongója összességében, akik örülnének, ha nézhetnék.

“Nem lesz folytatása”

ez nem hiszem, hogy bárhol probléma lenne – kivéve azok esetében, akik nem azért néznek sorozatot, mert az jó, hanem azért, hogy ráfüggjenek és éveken át nézzék. sokan egyenesen szeretik az egy évados sztorikat, ld. az antológiák népszerűsége.

(nem direkt, de én is kiszállok a legtöbb sorozatból 2-3-4 évad után, legalábbis elég kevés van, amit nem unok el addig.)

“lezárása (90%)”

ez elég hasraütés – ha a tapasztalat alapján megyek, akkor 25% a helyes szám. mert ha a jelenlegi országos újoncokat nézem, akkor ez legalább 50%, de inkább több. manapság (sőt, 4-5 éve) az országos színtéren, főleg a midseason sorozatok próbálnak lezárt szezonokat hozni.

ld. az idei veszélyben lévők közül a notorious, scream queens, no tomorrow, frequency, good place mind lezárt – a timeless ritka kivétel, hogy nem zárták le.

“Inkább el sem kezdem, mert NÁLAM így nincs értelme.”

ezt simán meg lehet érteni. más kérdés, hogy most is nézel olyan sorozatokat, amiknek ugyanez lesz a sorsa, csak ugyebár a tudás hiánya ilyenkor áldás.

winnie - 2017. 03. 30. 12:51

az abbahagyás kapcsán szerintem a legérdekesebb kérdés az, hogy ha tudnád, hogy jövőre nem folytatódik és nem kap lezárást a 3 kedvenc sorozatod, akkor azokat is abbahagynád-e ebben a pillanatban, vagy továbbnéznéd őket? ha abbahagynád, akkor pedig adja magát a kérdés, hogy miért jobb mondjuk a 3×15-ös rész után, mint a 4×04 vagy a 4×16 után? a kettő között csak 10-20 pazar sorozatepizód az eltérés.

DarkEagle - 2017. 03. 30. 13:57

@Winnie: Az élmény baromira nem ugyan az ha te kaszálsz egy sorozatot vagy a tévé. Nem vágom te milyen világban élsz. HA te kaszálsz egy sorit akkor értelemszerűen bármikor visszatérhetsz, ha a tévé közben nem dobta kukába. Nálam ilyen többször is megesett. Igaz mindig megbántam lásd TVD.

Viszont ha a tévé kaszál valamit és neked nagyon bejön a sori lásd pl legutóbb a Forever, na ott felb@ssza az ember az agyát. Ezért nem szoktam már belekezdeni újoncokba főleg ha az az ABC-n vagy az NBC-n megy. Talán ez az a két csatorna ami a legtöbb újoncot kukázza, azok közül amik engem érdekelnek, még mielőtt valaki elkezd okoskodni hogy nem ez az a kettő. :D

Az utolsó kérdésre megmondom a választ Winnie.

Azért jobb mert ha egy sorozat továbbjut az 1. évadon akkor általában sikerül a 2. évadon is túljutnia és ha az is megvan akkor már simán megkapja az esélyt hogy legalább illő módon lezárják azt. És akkor már nem vesztegettünk el éveket fölöslegesen. És ez a nem mindegy. Mármint nekünk halandó nézőknek. Mert neked nyilván teljesen mindegy hiszen ahogy anno már mondtam te csak rész néző vagy és nem sorozat néző. Neked minden mindegy kb, te fél perc után is kaszálsz valamit és állításod szerint 3-4 évad után megunod a dolgokat és ez gondolom azért van mert jobb szeretsz újakat kipróbálni mint a meglevők mellett kitartani.

Őszinte leszek, ha rajtad állna a sorozatok sorsa akkor hatalmas nagy pácban lennének a készítők mert a 90%-uk szerintem megbukna kb instant. :D

DarkEagle - 2017. 03. 30. 14:03

Egyébként nem vágom azt sem, miért kevered bele az antológia sorikat a témába. Semmi közük nincs az átlagos országos sorikhoz. Azokat alapból úgy tervezik hogy bármikor kiszállhass. Lásd True Detective. Megnéztem az 1. évadát imádtam de a 2. évadra már nem tudtam magam rávenni. Vagy ott az AHS. De lehetne sorolni még jó sokat. Ezeknél megértem ha az ember kihagy évadokat mert egyáltalán nem kapcsolódnak egymáshoz.

Épp tegnap beszéltem haverral arról, hogy hamarosan jön a Szökés 5. évada és akik pl csak az új évadtól kapcsolódnak be mennyi mindent nem fognak érteni. És itt főleg a karakterekre célzok hiszen azon kevés sorozatok egyiket a PB ahol a szereplők igen is sok változáson mentek át. Ezért mondom hogy inkább végigszenvedek szar évadokat vagy szimplán dobom az egészet minthogy kihagyjak évadokat csak mert a 8. évad pl jobb mint a 7. :D

Kilgores - 2017. 03. 30. 14:26

Leleplezték Black Lightning kinézetét :)
https://pmcvariety.files.wordpress.com/2017/03/black-lightning.jpg

Thomas - 2017. 03. 30. 14:32

Hát, a TAT sajnos várható volt, nem hagyhatták még jobban lemenni őket:( Majd a Match Game biztos felhúzza egy kicsit az American Crime-ot, így abból a 8 részes évad végigmehet. Azért remélem, leadják szombaton, vagy valamikor a TAT-ot is, mert inkább eredeti hanggal nézném:)

LaCRossE - 2017. 03. 30. 14:38

Kemény Black Lightning kinézete

LaCRossE - 2017. 03. 30. 14:41

Tudjátok, minek örülnék amúgy? Ha Black Lightning nem az Arrow/Flash/LoT univerzumban lenne (Earth-1), hanem Supergirl univerzumában (Earth-38).

winnie - 2017. 03. 30. 15:09

” csak az új évadtól kapcsolódnak be mennyi mindent nem fognak érteni.”

szinte mindent érteni fognak. egy. úgy írják meg, hogy értsék. kettő. csontegyszerű a sztorija, elvileg nem nyúlik vissza a múltba.

az 5×01, pont tegnap kommenteltem, miden további nélkül érthető.

ha valaki az eredeti sorozat nélkül akarja nézni, nem lesz gondja. de természetesen, ha valaki bérmikor is tervezi az eredeti sorozatot megnézni, akkor azt érdemes előtte. ha nem tervezi, akkor mindegy, simán elkezdhető.

a két élmény között a különbség nem a megértés lesz, hanem a karakterekhez való kötődés. aki újonnan kezdi, azt nem fogja átjárni a bizsergető érzés, amikor meglátja tbaget, sucrét vagy a többieket. ez nyilván nagyon fontos a maximális élvezethez, így az új néző másképpen élvezheti majd. (más kérdés, hogy szerintem az 5×01 teljesen snassz egy új nézőnek. meg fogja érteni. tiszta lesz számára az is, hogy milyen viszony van a karakterek között (bőven van shameless expozíció.), de hogy élvezni is fogja-e…, nem tudom. azon a részen mindenképp túl kell esni.)

persze ha később lesznek visszutalások, amiket nm vezetnek fel, akkor ott elveszhet a néző, de az az igazság, hogy már én sem tudom, hogy mi történt 10 éve, plusz szerintem az utolsó pár részt én sem láttam a pb-ből. bár lehet, hogy igen.

winnie - 2017. 03. 30. 15:13

“Az utolsó kérdésre megmondom a választ Winnie.”

de nem mondtad meg. vedd a top 3 sorozatodat. ha tudnád, hogy kasza lesz mindhárom 24 rész múlva, és egyik sem kap lezárást, akkor kiszállnál vagy tovább néznéd? de nyilván nem az érdekel, hogy te hogy döntenél, hanem az, hogy egy tévénéző mit választana: azonnali szakítás vagy még sok jó sorozatepizód?

Deny - 2017. 03. 30. 16:02

DarkEagle: Nem minden sorozat kap lezárást többévados létére sem: az egyik legnagyobb fájdalmam a Devious Maids kaszája, amit egy orbitális cliffhangerrel kaszáltak a 4. évad végén. És ez csak egy az általam nézett sorozatok közül, amelyek ilyen sorsra jutottak.

Deny - 2017. 03. 30. 16:07

Ami pedig az egyévadosakat illeti: nekem a legnagyobb kedvenceim közt szerepel egy csomó egyévados kasza, amit gyakran újranézek: Pan Am, Off the Map, Forever, The River. Néztem-e volna tovább őket? Persze! De így is jó, egy percet sem bántam meg belőlük, még ha csak 8-13 részt élt is meg a többségük. Legalább van egy szuper minőségű évadom, amit mindig ugyanannyira élvezek.

DarkEagle - 2017. 03. 30. 16:38

Winnie ha én jó sorozat epizódokat akarok nézni akkor inkább nézek filmeket. Ha sorozatokról van szó akkor nem csak 1-2 jó részt akarok látni hanem sok jó évadot. Ezért mondom hogy te teljesen máshogy nézel sorozatot mint pl én. Én szeretek megragadni évekig és persze közben felvenni újakat is és csak akkor kaszálok valamit ha már nagyon nagyon durván felhúz. Ez nálam lehet a Pilot vagy lehet a 10. évad X. része is. Mondjuk én általában jól választok sorit mivel ismerem a stílusomat ezt elég kevés ember mondhatja el szerintem magáról, innentől meg már csak szerencse kérdése hogy a kinézett sorozat meddig éldegél el. De azért az esetek többségében kap lezárást a sorozat ha megélt legalább 3 évadot.

A kérdésedre is megmondtam amúgy a választ. A 24 részen belül ha az már nem az 1. évad akkor nem bánom hiszen erre tökéletes példa a Hart of Dixie pl. Megélt 4 évadot ráadásul lezárást is kapott de volt olyan amit nem zártak le és mégsem bánom mint pl a Forever. De nagyon ritka hogy olyan sorit választok ki magamnak ami nem megy tovább 1 évadnál. Most is felvettem tervezettbe pl a Time After Time-ot de a pilot nézettsége alapján láttam hogy úgyis kasza lesz így bele se kezdtem és tessék, el is kaszálták. Manapság már nagyon jól lehet látni 2-3 rész után hogy mennyire lesz sikeres egy sorozat.

DarkEagle - 2017. 03. 30. 16:38

Egyébként engem nem is maga a lezárás szokott érdekelni mert jobb szeretem azokat amiknek nyitva marad a vége mert többet agyalok rajtuk. Csak ugye más kérdés hogy mikor van végük.

bikkbakk - 2017. 03. 30. 19:58

Kevin Smith és Marc Bernardin sorozatírásról, forgatásról:

https://www.youtube.com/watch?v=Xw5JEWb_dEQ

kiskiraly - 2017. 03. 31. 07:55
kiskiraly - 2017. 03. 31. 08:41

KÖTELEZŐ képgaléria a sorozatjunkie-ra :)

http://kiskiraly.blog.hu/2017/03/31/20_eves_buffy_talalkozo

zso17 - 2017. 03. 31. 13:04

Nem tudom mennyire hír vagy sem, de a Legion évadzárójában van egy stáblista utáni jelenet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz