login |

Egy hang – sok arc: Fehér Tibor

2017. 04. 03. 17:20 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: szinkron

Azt akartam mondani, hogy passzolok Fehér Tibor esetében, mert ő frissebb hang, és manapság már ritkában nézek szinkronnal sorozatot, és akkor is inkább a fordítók munkáját figyelem, és a lenti sorozatokban pedig pláne nem hallottam.

Aztán ahogy megláttam az arcát, beugrott, hogy ő benne volt a Csak színház és más semmi első szezonjában. Legalább akkor így be tudom azonosítani, egyébként a ‘passz’ az áll. (Viszont azt tudom, hogy amikor belehallgattam az Amazon Prime-on a Mr. Robot szinkronjában (valaki szinkronmintát nem vágna?), azt mondtam, hogy ő teljesen rendben van Elliot-ként. Ami azért nem kis feladat.)

Szerintetek kinek a szerepében a legjobb, kihez illik legjobban (illetve legkevésbé) a hangja? A kép alatt a linkeken az aktuális szerepeinek “névsora”, és ahol van, a szinkronminták. (Köszi a segítséget AJ-nek, a szinkronokkal sokkal behatóbban is foglalkozó a Műsorvízió blog gazdájának.)

Rami Malek (Mr. Robot – Dezsőffy Rajz Katalin), Ben Barnes (Westworld – Lengyel László), Tom Riley (Da Vinci’s Demons – Kertész Andrea), Joel Kinnaman (The Killing – Árvay Zsuzsa), Jack Falahee (How to Get Away with Murder – Dezsőffy Rajz Katalin), Diego Boneta (Scream Queens – Zákányi Balázs), Jonathan Groff (Looking – Juhász Anna), D.J. Cotrona (From Dusk Till Down: The Series – Marton Bernadett), Casper Sloth (Heartless – Juhász Anna), Burak Özçivit (Kara Sevda – Nikas Dániel)

11 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 04. 03. 18:39

The Killingben és a HTGAWM-ben is baromi jó. Most így belegondolva, biztos nem mondtam volna meg, hogy az a két hang ugyanaz volt. Talán azért, mert mindkét sorozatot néztem azóta eredeti nyelven is és már keverednek a fejemben.

Mindegy, szóval szerintem ő nagyon jó szinkronhang.

Sawyer - 2017. 04. 03. 18:43

Na hát a most futókból egyiket sem láttam szinkronnal, úgyhogy utánanéztem magyar szinkronon, de még így sincs előttem egy filmben/sorozatban sem a hangja. Youtube-on néztem vele egy interjút, úgy sem ismerős, de egész jó, karakteres hangja van.

Pipacs - 2017. 04. 03. 18:53

Hm. Hangmintából ítélve a HTGAWM szépfiújához tuti passzol.
A Killinges szinkronhoz volt szerencsém egy “belehallgatásnyira”, hát… Sokkal keményebb, tökösebb az eredeti hang, így az szerintem mellé ment. Mr. Robotban nem hallottam, de biztos, hogy ott is puhít Rami enervált, mély, borús hangján, játékán. Igazából sokszor érzem, hogy nem a hanggal, a színésszel, hanem a rossz választással van a baj. Nem tudom, miért tompítják, rontják a külföldi színészek munkáját ezzel. :( Persze, tudom, könnyen ugatok, nehéz és bonyolult szakma, de akkor is…

PapiLaci - 2017. 04. 03. 18:57

Mr. Robot hangjat nagyon jol hozta

Stewie - 2017. 04. 03. 18:59

Da Vinci démonai-ban nyújtott a hangjával emlékezeteset számomra,de a Scream Queens meg a From Dusk Till Dawn-ban se volt rossz,többi számomra nem ismerős

Pipacs - 2017. 04. 03. 19:06

PapiLaci:

Hol lehet meghallgatni? (Hol adják? :))

winnie - 2017. 04. 03. 19:07

írom a posztban, az amazon prime-on. ingyen be lehet próbálni az előfizetést.

dualla - 2017. 04. 03. 19:45

Fehér Tibit Marton Bernadett osztotta az FDTD-ben. :)

AJ - 2017. 04. 03. 20:37

dualla

Köszi! Nem találtam, epizód pedig nem volt előttem, bár lehet, hogy nincs felolvasva a stáb.

Pipacs - 2017. 04. 03. 20:58

Köszi winnie, de emiatt azt hiszem most nem regisztrálok, ha lesz olyan cuki vki, hogy küld Nektek mintát, majd belehallgatok. Addig megpróbálom elhinni hogy Tibor valóban megugrotta a feladatot. :)

Tibi - 2017. 04. 04. 09:48

Jonathan Groff hangjaként ismerem a Lookingból, ott egyszerűen zseniális volt, imádtam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz