login |

iZombie: kezdett a 3. évad

2017. 04. 05. 21:20 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Nagyon jó lenne, ha több minden eszembe jutna a premierről, de mint a Prison Break a héten, úgy ez a rész is főleg az évad felvezetéséről szólt. Ami jó is, mivel már nem sok mindenre emlékeztem az előző szezonból.

És akkor ennyi a poszt.

Na jó, még nem, de sajnos a sok magyarázás és felvezetés közben semmi olyasmi nem került bemutatásra, ami már most érdekes lenne. Még úgy sem, hogy az összes emlékeztetést az éjszakai harcról, vagy Liv tetteiről nem sorolom a negatívumok közé.

Később persze rohadt jó lesz a most bemutatott zombiszervezet, ebben 99%-ig biztos vagyok. Ahogy a járványügyis is, vagy a nagyobb nyomozás Clive szálán. De most ez csak egy rakat expozíció, információ volt, nem pedig egy folyékony történet. Egyszerűen lehelyezték a sakkbábukat a táblára.

Az előbbieknek megfelelően nem tudom azt mondani, hogy aki eddig szerette, az most is ellesz a sorozattal, hiszen inkább csak korábban megszolgált bizalmat hitelezünk. Ennek megfelelően nem is pontoznám, de lehet, hogy nem csak évad végén lesz írás legközelebb, hanem pár rész után is, hogy jó irányba haladunk-e. Főleg, hogy a sorozat léte a tét.

7 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2017. 04. 05. 21:29

Én az első két évadot netflixen daráltam. Megnéztem az első részt most és azt hiszem a többit kihagyom. Nem igazán tetszik a történet, amerre halad, plusz untam magam.

winnie - 2017. 04. 05. 21:31

OFF

tényleg, ez egy jó kérdés lesz holnapra: nekem mindig nehezemre esik epizodikusat, főleg epizodikus nyomozósat darálni, mert mindig olyan letudósnak érzem, és még anno, amikor nagyiparban nyomtam a without a trace-t, nem tudtam átérezni. nem volt bajom vele, a kiemelkedő részt is megsüvegeltem, de ami csak szimplán jó volt, az örökre elfelejtődött. hetiben viszont megmaradt máskor.

Narxis - 2017. 04. 05. 21:45

Nagyon jó sorozat ez, rendesen kavarják a szálakat évad közben és tetszik, hogy több főgonosz is van, sőt több karakter is olyan aki jónak indult majd igen csak durva dolgokat tett. Ez egy elég komplex sorozat és imádom benne a színészeket is.

human - 2017. 04. 05. 23:25

winnie: egy heti ügyet nem mutattak most, meglátjuk mi lesz a folytatásban.

Mom - 2017. 04. 06. 08:20

Nekem is valami ilyesmi fogalmazódott meg a fejemben, amit a kritikában írtál. Hogy ez a rész sem hozzáadni, sem elvenni nem tudott a már meglévő érdeklődésemből. Eddig szerettem, ez a rész elég korrekt volt, hogy továbbra is szeressem, de ha most néztem volna bele, szerintem semmi nem marasztalt volna. És ezt azért sajnálom, mert nagyon jó lenne, ha javítana a nézettségén. Jól írtam fel magamnak, hogy csak 13 részes lesz ez az évad?

Én mindenképpen kíváncsian várom a második részt, egyedül a Peyton-Blaine viszony kibontakoztatásától ódzkodom, de még ebben is hagyom magam meggyőzni, ha jól csinálják :)

Wall-E - 2017. 04. 06. 20:40

Sajnos nem keltette fel az érdeklődésemet a rész, ettől még az évad sikerülhet nagyon jóra, de így kezdésnek valahogy örültem volna, ha megfognak valamivel.

heidfeld - 2017. 04. 09. 19:49

Teljesen korrekt volt a 3×01. Amikor Blaine énekelgetett jót nevettem… Egyből megvolt a hangulata: Nagyon kellemes, kicsit beteges, jó poénokkal. Az angol-indiai doki is nagy arc.
Új karakterek jók lehetnek, majd kiderül hamarosan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz