login |

webwasárnap – Special Skills

2017. 04. 09. 19:10 - Írta: Casey Novak

Szólj hozzá | kategória: ajánló, video, websorozat,

Ha esetleg a négy jelenleg is futó Chicago-sorozat ellenére felmerülne bennünk az ismerős arcok hiánya, akkor ez a websorozat remek lehetőség arra, hogy orvosoljuk ezt a problémát.

Ugyanis amellett, hogy ezt a félig improvizációra épülő, a színészek mindennapjaiba bepillantást engedő komédiát Marina Squerciati (a Chicago PD Kim Burgess-e) hívta életre és ő maga is szerepel minden részben, jó pár Chicagós kollégája is tiszteletét teszi a néhány perces jelenetekben, és már sorban állnak a második évadban szerepelni vágyók is.

A Special Skills a castingok/meghallgatások előtti perceket követi, ahol Squerciati, és állandó főszereplő társa, Patrick Webb, (aki szintén jelen volt a PD-ben, stand-in-ként) bájosan esetlenkednek. Habár komédiáról van szó, tehát némi túlzás és színezés várható, de mégis ad egy pici insider érzést a kulisszák mögötti kukucskálás.

Az 5. és 6. rész a következő két hétben kerül fel a sorozat weboldalára, az első négy epizódot pedig akár itt is megnézhetitek a tovább mögött.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz